• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben ikili test yaptırmaktan gerçekten çok korkuyorum. Yaşım 33 ve genelde 30 yaş üzerine risk faktörü önde başlıyor gibi düşünüyorum. İkili testte yanılma payı çok ama o psikoloji ile hamileligimi gecirmek istemiyorum acikcasi.

Canım kusmam olmuyor ama midem bulanıyor ve ağzıma hep acı su geliyor. Yediğim şeyler sanki boğazıma tek tek diziliyor saatler sonra mideme inmeye başlıyor gibi hissediyorum.

Ben progesteronu vajinal jel olarak kullanıyorum
Benim dün inmediydi bugün şükür indi geç de olsa mideye. Şükür azcık rahatladı midem. Nazar değdircem şimdi kendime :)

Aynen bizim de o şekilde sipariş veriliyor da ne biliyim hiç demedim hep evde birşeyler yiyoruz.. Eskiden haftanın 2 günü dışarda yerdik geçen o kadar özledim ki gittik restorandan aldı yiyeceklerimizi arabada yedik 😂😂 Ben çok seviyorum dışarda yemek yemeyi özellikle haftasonu kahvaltıyı of gelsin o gunlerrrr🤲🏻🤲🏻
Ay ben bayılıyorum dışarda yemek yemeye. Benimki ev yemekleri seviyor. Çok nadiren canı çekiyor dışarda yemeği. Ben geçen bi fast food istedim aldı getirdi bayıla bayıla yedik. İyi zamanlardı. Şimdi en sevdiğim yemekler olsa yiyemem yani

Ay ben bayılıyorum dışarda yemek yemeye. Benimki ev yemekleri seviyor. Çok nadiren canı çekiyor dışarda yemeği. Ben geçen bi fast food istedim aldı getirdi bayıla bayıla yedik. İyi zamanlardı. Şimdi en sevdiğim yemekler olsa yiyemem yani
Aynen öyle 7. Haftaya kadar güzel di herşey şimdi böyle bir iştahsız olduk 🤦🏻‍♀️

Ya diğer kızlar nerdeler acaba?
Ulke, betul, nerelerdesiniz?
Gözüm miyawı arıyor ya. Nasıldır acaba? 😔
Aynen neredeler acaba iyilerdir inşallah birazdan gelirler..
Inşallah iyidir Rabbim sabır versin çok zor zamanlardır sabri bol olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz? Ben Survivor izliyorum.:işsiz:

Bende çok üzülüyorum bu duruma adam yıllardır görevlerde asker olduğu için bu yıl evinde oruç tutuyor ama hatunu hasta hep böyle gecistirmelikler bugün konuştum ben çok üzülüyorum seni bu şekilde biraktiğim için diyorum sağolsun birşey dediği yok ama ben üzülüyorum işte

maalesef bu sene böyle oluyor canım ne kadar anlayışlı olsalarda insan üzülüyor. İnşallah daha nice ramazanlara kavuşuruz 🤲🏼

Benim kanamam olduğu gün ambulanstaki hemşire çamaşır suyuyla mı oynadın dedi yok dedim çamaşır suyu hamileyken çok zararlı
Aaa hiç duymamıştım bunu bak . Yani bu kadar zararlı olacağını düşünmemiştim

İyi aksamlar kızlar.hamile oldugumu bilmesem ölümcül bir hastalığa yakalandım sanardım galiba o derece berbat haldeyim.üstelik gün boyu.bırakın yemek yapmayı mutfaga girdiğim an kusma hissi geliyor.o kadar aciz hissediyorum ki.eşim ve kayınvalidem yardımcı oluyor saolsunlar.ruh halim de düzelmiyor aniden hıçkıra hıçkıra ağlama geliyor.
O kadar imreniyorum ki normal geçirenlere inşallah bir an önce geçer bu günler

Back
X