- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
- 53
Bugün ben de hep yattım. Saat 6'da kalkıp yemek yaptım o kadar.
Aynen bende öyle şimdi yine uzandim kafa dinlemeye çalışıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ben de hep yattım. Saat 6'da kalkıp yemek yaptım o kadar.
Benim dün inmediydi bugün şükür indi geç de olsa mideye. Şükür azcık rahatladı midem. Nazar değdircem şimdi kendime :)Ben ikili test yaptırmaktan gerçekten çok korkuyorum. Yaşım 33 ve genelde 30 yaş üzerine risk faktörü önde başlıyor gibi düşünüyorum. İkili testte yanılma payı çok ama o psikoloji ile hamileligimi gecirmek istemiyorum acikcasi.
Canım kusmam olmuyor ama midem bulanıyor ve ağzıma hep acı su geliyor. Yediğim şeyler sanki boğazıma tek tek diziliyor saatler sonra mideme inmeye başlıyor gibi hissediyorum.
Ben progesteronu vajinal jel olarak kullanıyorum
Ay ben bayılıyorum dışarda yemek yemeye. Benimki ev yemekleri seviyor. Çok nadiren canı çekiyor dışarda yemeği. Ben geçen bi fast food istedim aldı getirdi bayıla bayıla yedik. İyi zamanlardı. Şimdi en sevdiğim yemekler olsa yiyemem yaniAynen bizim de o şekilde sipariş veriliyor da ne biliyim hiç demedim hep evde birşeyler yiyoruz.. Eskiden haftanın 2 günü dışarda yerdik geçen o kadar özledim ki gittik restorandan aldı yiyeceklerimizi arabada yedikBen çok seviyorum dışarda yemek yemeyi özellikle haftasonu kahvaltıyı of gelsin o gunlerrrr
![]()
Aynen öyle 7. Haftaya kadar güzel di herşey şimdi böyle bir iştahsız oldukAy ben bayılıyorum dışarda yemek yemeye. Benimki ev yemekleri seviyor. Çok nadiren canı çekiyor dışarda yemeği. Ben geçen bi fast food istedim aldı getirdi bayıla bayıla yedik. İyi zamanlardı. Şimdi en sevdiğim yemekler olsa yiyemem yani
Evet. İştahsız dönemlerimiz sanırım. Acaba ne kadar sürer?Aynen öyle 7. Haftaya kadar güzel di herşey şimdi böyle bir iştahsız olduk![]()
Inşallah yakın zamanda diyelim ve bekleyelimEvet. İştahsız dönemlerimiz sanırım. Acaba ne kadar sürer?![]()
☹ sorma bende aklima geliyor ☹Ya diğer kızlar nerdeler acaba?
Ulke, betul, nerelerdesiniz?
Gözüm miyawı arıyor ya. Nasıldır acaba?![]()
Aynen neredeler acaba iyilerdir inşallah birazdan gelirler..Ya diğer kızlar nerdeler acaba?
Ulke, betul, nerelerdesiniz?
Gözüm miyawı arıyor ya. Nasıldır acaba?![]()
Aman çamaşır suyundan uzak dur canım eşin yıkasın oralarıBende tuvaket ve banyo yikicamda biraz uzanayim sende yaparsin canim yavas yavas oldugu kdr![]()
Sakinleşti buralar ondan sonra ya.☹ sorma bende aklima geliyor ☹
Aaaa niee kullanmiyimmi canimAman çamaşır suyundan uzak dur canım eşin yıkasın oraları
Malesef ki üzüldük hepimiz ☹Sakinleşti buralar ondan sonra ya.![]()
Bende izliyorum.reklam.girdi heycanli yerindeKızlar zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz? Ben Survivor izliyorum.![]()
Bende çok üzülüyorum bu duruma adam yıllardır görevlerde asker olduğu için bu yıl evinde oruç tutuyor ama hatunu hasta hep böyle gecistirmelikler bugün konuştum ben çok üzülüyorum seni bu şekilde biraktiğim için diyorum sağolsun birşey dediği yok ama ben üzülüyorum işte
Benim kanamam olduğu gün ambulanstaki hemşire çamaşır suyuyla mı oynadın dedi yok dedim çamaşır suyu hamileyken çok zararlıAaaa niee kullanmiyimmi canimgun mutfakda falanda kullandim bayaa
Aaa hiç duymamıştım bunu bak . Yani bu kadar zararlı olacağını düşünmemiştimBenim kanamam olduğu gün ambulanstaki hemşire çamaşır suyuyla mı oynadın dedi yok dedim çamaşır suyu hamileyken çok zararlı
Tabiki kullanmayacaksın canım bilmiyormuydun? Kokusu bile zararlı. Bundan sonra dikkat etAaaa niee kullanmiyimmi canimgun mutfakda falanda kullandim bayaa
Başladı kızMalesef ki üzüldük hepimiz ☹
Bende izliyorum.reklam.girdi heycanli yerinde![]()