- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Bende öyle 12 haftalık olsak cinsiyet öğrensek hiçbir sıkıntımız olmasa virüs bitse bizde bol D vitamini alsak kıyafetler baksak bebeklerimizeİnşallah güzel haberler alırsın kuzum 10 haftaya girmişsin ne güzel bende dört gözle şu 12 haftanın geçmesini bekliyorum bulantılar belki hafifler diye
Ay evet ya hamileyim bile diyemiyorum halsizlikten bitkinim hep . Bulantısı olmayanlara çok imreniyorum çok şanslılar bulantım neden yok diye dert etmeyin lütfen . Gerçekten çok çok kötü bir durum ne yediğiniz belli ne içtiğiniz ne uyuduğunuz ne uyandığınız .Bende öyle 12 haftalık olsak cinsiyet öğrensek hiçbir sıkıntımız olmasa virüs bitse bizde bol D vitamini alsak kıyafetler baksak bebeklerimize
Evet demir eksikliği gibi mineral eksiklikleri çıkar ama protein karbonhidrat yağ gibi eksiklikler çıkmaz diye biliyorum, bulantılarını hafifletecek ilaç sor bir çok arkadaş kullanıyor burda rahatlatıyor sanırım.Çok farkındayım ama elimde değil midem almıyoryarın sağlık ocağında tam kan tahlili verirsem ne eksik ne gedik çıkar sanırım doktora haber vereceğim sonra da
Artık o dönemi atlatmış olabilirsin canım bence sıkıntı yapma birde elini karnına koyup el Muhyi ismi şerifini okuyabilirsin bol bol dirilten can veren demek Allah büyüktür benimde bir düşüğüm bir kürtajım var. Hepimiz sağlıkla dünyaya getiricez inşallah hepimiz doğum haberlerimizi de paylaşırız burda İnşallahhamin canım, inşaallah... 2 gün önceye kadar vardı bulantım sabahlari istifra da ediyordum. Bu sabah itibariyle bulantim yok. Kafama takmak istemiyorum ama ister istemez 'acaba' diye düşünüyorum. Daha önce de kaybım olduğu için zaten başından beri tedirginlik var.
Seni anlıyorum ilk gebelikte çok çektim ben 3 gün birşey yemeden yattigimi biliyorum o zamanlar progestan da kullanıyordum oda extra bulantı halsizlik yapıyordu inşallah tez vakitte geçer senindeAy evet ya hamileyim bile diyemiyorum halsizlikten bitkinim hep . Bulantısı olmayanlara çok imreniyorum çok şanslılar bulantım neden yok diye dert etmeyin lütfen . Gerçekten çok çok kötü bir durum ne yediğiniz belli ne içtiğiniz ne uyuduğunuz ne uyandığınız .
Cinsiyet için 12 hafta çok erken değil mi? Benim arkadaşıma 12. haftada çok erken ama kesin emin olamamakla birlikte kız olabilir dendi yani doktorlar 16 geçmeden kesin söylemiyor bazen o bile erken.Bende öyle 12 haftalık olsak cinsiyet öğrensek hiçbir sıkıntımız olmasa virüs bitse bizde bol D vitamini alsak kıyafetler baksak bebeklerimize
Moralin hiç bozulmasın canım benim dün gittiğim doktorda bulantı hamileliklerde istedigimiz bir durum degil zaten dedi.Bir de oku bazı seyleri ama baskalarının durumundan kendine tanı koyma dedi.Herkesin hamileliği kendine özel.Benim hiç bulantım yok dogru düzgün belirtimde yok kalp atşından bir gün önce olan cok az belirtilerimde kesilmişti ben de cok korkmuştum ama o zamanda doktor dedi kesilir geri gelir bir daha hiç gelmez bunlar önemli degil dedi.Ben de cok etkileniyorum eşim yasakladı okumamı sadece bu gruba bakıyorum kadınlar klübünden baska hiçbir konuya bakamıyorum söz verdigim içinAma böyle yazilinca benim gibi bulantisi kesilenlerin morali bozuluyor gerçekten
Benim mesela azaldı. Bitti gibi hissediyorum hatta. Ben biraz da acemiligimden dolayı bilgilenmek amacı ile giriyordum bu forum kulübüne ama bilgilenmek bir yana kafamda deli sorular oluşmaya başladıÇok iyi bir beslenme düzeni değil canım ne yazık ki bunda senin suçun yok ama hiç etten ya da bakliyattan protein alamıyorsun bu duruma görekalsiyum bu haftalarda önemli süt yoğurt kefir gibi şeyleri tüketmek gerekiyor ama farkındayım için almıyor muhtemelen bence doktoruna haber ver ki takviye vs erken başlasın senin için. Geçmiş olsun tekrar...
Bu arada halen kusma ve bulantıyı sağlıklı hamilelik göstergesi olarak gören bazı arkadaşları gördükçe üzülüyorum ve inanın benim gibi birçok arkadaş belirtileri hafif geçiriyor ya da hiç belirti göstermiyor. Her doktora gidişimde bebeği sağlıklı görüyorum çok şükür 3. gidişim. Başından beri tek bir bulantım olmadı. Olmak zorunda da değil, lütfen bu bulantı meselesini bu kadar kutsal bi hale getirip bı durumu yaşamayanları bende mi sorun var düşüncesine sevk etmeyelim. Herkesi hamileliği bulantısı kendine özel. Kimi 1 hafta kimi aylarca yaşıyor. Sağlıklılık göstergesi de değil kesinlikle... bulantısı olup bebeği sağlıksız gelişen birçok arkadaşımız oldu burda siz de iyi biliyorsunuz. 9-12 hafta aradı azalarak bitecek genel kanı bu yönde. Lütfen hepimiz sağlıklı beslenmeye çalışıp güzel günlerde doğuralım ve bu süreçte stresten olabildiğince uzak kalalım.
Benim ilaç kullandığım halim bu canım bu hafta sağlık ocağına gideceğim sonuca göre doktorla görüşürüm artık canımEvet demir eksikliği gibi mineral eksiklikleri çıkar ama protein karbonhidrat yağ gibi eksiklikler çıkmaz diye biliyorum, bulantılarını hafifletecek ilaç sor bir çok arkadaş kullanıyor burda rahatlatıyor sanırım.
Allah kabul etsin. Canım. Rabbim evladına sağlık sıhhat versin. Ben acıyı ve limonu eşeriyorum.Hoşgeldin canım aramızabende tatlıdan çok tuzlu ve ekşi şeyleri yiyebiliyorum ama fazla baharatlı şeylerden uzak durmak lazım. Zaten mide hassaslaştığı için yediğinde rahatsızlık hissedersin. Ekşi elma erik gibi meyveler hem ekşi hem rahatlatıyor bol bol yiyebilirsin. Ev yapımı turşu ve yoğurtta çok faydalı. Orucu da rahat tutabilmek için hafif şeyler yemek lazım. Bende bu şekilde tutabiliyorum ancak
Progestanın alasını alıyorum hemde düşük riskim var ondan da oluyor farkındayım ama şu bulantılar inşallah geçer bir an önceSeni anlıyorum ilk gebelikte çok çektim ben 3 gün birşey yemeden yattigimi biliyorum o zamanlar progestan da kullanıyordum oda extra bulantı halsizlik yapıyordu inşallah tez vakitte geçer seninde
Valla canım maşallah sen benden iyi yiyorsun ben o kadar bile yiyemiyorum aç yatıp aç kalkıyorum desem yeridir ama canını sıkma bebişler bizim depolarımızdan gerekeni alıyolar bulantılar geçince sıkı beslenmeyle depoları doldururuz yeter ki sağlık olsunÇok farkındayım ama elimde değil midem almıyoryarın sağlık ocağında tam kan tahlili verirsem ne eksik ne gedik çıkar sanırım doktora haber vereceğim sonra da
Gerçekten mi ya bi postta okumuştum 24 saati 1dilim ayvayla geçirdim diye . Sağlıklı beslenemiyorum diye çok üzülüyorum. Bir benimkiler ikiz . Allah yukarda büyük hep dua ediyorum allahım yavrularım ve ben sana emanetiz emanetine sahip çık diyorum sürekliValla canım maşallah sen benden iyi yiyorsun ben o kadar bile yiyemiyorum aç yatıp aç kalkıyorum desem yeridir ama canını sıkma bebişler bizim depolarımızdan gerekeni alıyolar bulantılar geçince sıkı beslenmeyle depoları doldururuz yeter ki sağlık olsun
Ay sinir oldum be nasıl insanlar var yaa. Sanki bu kadar hamile koronayı düşünmüyor. Adam nasıl mutlu olmuş yazık adama ya. Betül de ilk başta şok geçirdiydi ama bu kadar değildi ya onun duyguları. Kız resmen istemiyor bebeği. Bahanesi de korona.
Tam.sana yazicaktim sesin cikmio dieAy sinir oldum be nasıl insanlar var yaa. Sanki bu kadar hamile koronayı düşünmüyor. Adam nasıl mutlu olmuş yazık adama ya. Betül de ilk başta şok geçirdiydi ama bu kadar değildi ya onun duyguları. Kız resmen istemiyor bebeği. Bahanesi de korona.
Ben de ekşi çok severdim ama aklıma bile gelmiyor. Tatlı yiyorum amabende tatli aşeriyorum tatli meyweler daha cok ilgimi cekiyo bildigim kadariyla tatli erkek eksi kizdi
Beni de ateş basıyor ya saçımın dibinden ayaklarıma kadar sırılsıklam uyanıyorum sabah.Bugün kahvaltıdan sonra hicbirsey yiyemedim eşim bana pizza almış gelmiş seviyorum diye onuda zorla yedim iyi geldi aslında ama şuan sanki mideme inmedi tuhaf bir his anlatamıyorum..Bu bulantı kusmalar son bulsun artık ya..
İlk cocugumda hep eksi istedi canım erkek oldu suan dada erkek hissediyorum.bakalim ne olacakbide beni ateş basıyor kizlar ya bildiğiniz cam açık uyuyorum eşim çok kızıyor ama imkan olsa sokakta yaticam veya balkonda o derece yani
4-5 sayfa okuyarak geldiğim için anca gelebildimTam.sana yazicaktim sesin cikmio die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?