2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaşın kaç kuzum

Gözlerim dolarak okudum inan Allah yardımcın olsun . Evlat ne daha tamamdım ama 1 yaşında annesiz kalmayı tattım . Eminim oğlunda çok üzülüyordur arıyordur seni . Evlat anneden ayrı düşer mi hiç ama bazen hayat başka oyunlar oynuyor bize canım . Sağlığı sıhhati iyi olsun iyi haberlerini al yanına geldiği Zaman’larda gelir inşallah kuzum düşmez kalkmaz bir Allah iki kardeş bir büyür giderler dua edelim bizde üzülme lütfen

Bugün kontrol vardı çok şükür kuzum 7+4 satla uyumlu mide bulantımı anlattım doktor zofer diye kanser hastalarında mide bulantısını önlemek için kullanılan bir ilaç yazmış ama gebelikte kullanmayınız yazıyor doktor mutlaka birşey biliyordur ama galiba bu bulantıyı çekmeye devam edicem hiç içesim gelmedi

Bende onları seviyorum bu dönemde

Velayet babadamı ah burnunda tütüyodur evladın

Ilk eşinden ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın ama bak hem.hamilesin hemde su mübarek günlerin hürmetine o vicdansizlara vicdan versin Allah da sana evladını versinler ama eminim rabbim yanlarına bırakmaz bu yaptiklarini

21nisanda gittim canım gormedim tek kese vardı allah razı olsun inş tehlıkem olmaz sağlıkla gelırler

Gözün aydın canım rabbim kucagimiza almayı da nasip etsin inşallah

Kızlar birşey soracağım.size ?????
Karnınıza dikkatli baktığınız da kalp atışı gibi bir hareket görüyormusunuz ben mi kafayı yedim.diyorum 3 gündür karnıma bakıyorum pıt pıt kalp atışı şeklinde hareket var bu akşam kesin eşime de göstericem

Valla ben de olayın şoku içerisindeyim inş sağlıkla dünyaya gelırler bı sıkıntımız olmaz korku da aldı içimi
Bi an kendimde düşündüm evet insan şok olmazda ne olur bir beklerken iki tane hemde maşallah sağlıcakla gelsinler inşallah dünyaya. hiç olumsuz düşünme her şey Allahın izniyle çok güzel olacak belki zordur bakmak büyütmek taşımak ama bu çok güzel bir duygu olmalı
inşallah bende sorunsuz bir şekilde bebegimin sağlıklı olduğunu kalp atislarini duyarım da bi nefes alırım söyle

Canım bana başta dramamine verdi ama fayda etmedi bugün prilam a geçti geçmezse Zofer dedi doktorların bir bildiği vardır dayanabiliyorsan tabi alma ama ben çok direndim 63 le hamile olduğumu öğrendim bugün 58 kilo çıktım doktorda doktor kızdı zararlı olsa biz verir miyiz kendine de bebeğe de eziyet ediyorsun dedi

Yok kız sana öyle geliyordur belli olmaz şimdi daha bende de oluyor o seğirmeler gazımız var sanırım

Gunaydn kizlar ben bebisimi gördüm büyümüş hareket ediyordu kuzum hersey yolunda görünüyordu doktor serum verdi bana şimdi acilde kahvaltı olarak serum yiyorum
Selamun Aleykum bende doktordan geliyorum :) 8+5 kalp atisini duydum işte şimdi bir tuhaf oldum :) biz eşim ile daha vakif degiliz halbuki cok mide bulantili ve halsizlikle geciriyorum...
Rabbim sağlık sıhhat versin herkesinkine :))
Duydum canım ama iki tane kalp atışı duydum çift yumurta ikizim var
Ben de gördüm bağışı zor da olsa 14.5 mm olmuş kalp atımı da 170 dedi
MaşaAllah hepinize kızlar Rabbim hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Canım.sen nasıl kilo verdin bu kadar hicmi yemek yemedin

Ben aynı ilacı iciyorum 65 le hamile kaldim 59 a düşmüşüm kusa kusa. Bu yüzden artık kullanıyorum düzenli. Yoksa ayakta duramam. Doktorum içebilirsin zararı yok dedi Doktoruma güveniyorum. 2 hafta olcak iciyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…