2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tiroidit geçmeyen bir şey benim yıllardır var kronik tiroidit diye hap kullanıyorsanız hiçbir sıkıntınız olmaz Allah’ın izniyle

En son geçirdiğinin üstünden yaklaşık bir sene geçti subakut tiroidit ti ve çok ağrılı bir süreç geçirdim. Şimdilik iyi gibi ama kalp atışını duyunca hemen bi endokrin gidicem inşallah. Amin inşallah sorun olmaz.

Hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Aynı tarihlerimiz hemen hemen

Kızlar merhaba acil yardım istiyorum sizden rubella ıgm toxoplazma ıgg ıgm degerleriniz kaç çıktı ve tatil sonucu kaç günde aldınız dun kan verdim 1 haftaya çıkar dendi ama biraz önce baktım e nabizda sonuçlar var hepsi referans dışı çıkmış panik oldum ve hiç birşey anlamadim

Canım herkeste bulantı olmuyor, benim bikac tanıdıgim da hiç bulantı yaşamadı. Kanama olmadığı sürece korkma.

İnş canım rabbim sağlıklı hyrlı evlatlar nasip etsin

Nasıl öyle birşey diyor ya ben 10 haftalık oldum hiç bir belirtim olmadığı gibi düşük tehlikem var geçen hafta birden kan boşaldı yine de doktorlar öyle birşey demedi insan öyle şey duyunca daha çok korkuyor hepimiz biliyoruz dakikamız dakikamızı tutmaz ama öyle de dememesi lazımdı

Kaç çıktığını hatırlamıyorm ama zaten referans dışı çkması lazm bağışıklık oldğnu gsterio o canm

Kaç çıktığını hatırlamıyorm ama zaten referans dışı çkması lazm bağışıklık oldğnu gsterio o canm
Insallah canım anlayamadım pozitif negatif yazmıyor ve 1 hafta dendiği halde 1 günde çıkmış anlayamadım inşallah kötü birşey yoktur teşekkür ederim cevabın icin

Insallah canım anlayamadım pozitif negatif yazmıyor ve 1 hafta dendiği halde 1 günde çıkmış anlayamadım inşallah kötü birşey yoktur teşekkür ederim cevabın icin
rica ederm cnm bana da 1 hafta demislerdi 1 gunde cikmisti. en gec anlaminda soyluyolardir

Evet Doğru söylüyorsun korkuttu beni ama burda da okudum takışmamakta çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…