2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kaç haftalık oldun sen canım ben 10+2 deyim birkaç gündür ne bulantı ne de herhnagi bir hissiyatim yok korkuyordum normal mıymış o zaman
Sat a göre 10+3 bebek 10+5 görünüyor benim 2 haftadır yok diyebilirim

Kesinlikle katılıyorum sana.
Bu yüzden anneler gününe nasıl gideyim diyor.
Anne baba hakkı keşke eşyaya ile ödense.
O eşyaları onlara bıraksan ne olur ki kardeşim.
Değerli olabilir eşyan ama yanında olmalıydı eşyan.
Baba evinde bırakıp da dokunmayın etmeyin demek mantıksız.
Hem insanın artık kendi evi var o eşyaları onlara yük ettiğini düşünsün.
İnsanların da kendi düzeni var. Aile bile olsa.
Babam rahmetli oldu
Keşke hayatta olsa idi de ona kendimden birşeyler verebilse idim.
Anne babaya eşya mal mükl hesabı yapılmasından hoşlanmıyorum.

Oğlum 3 yaşına kadar gece gündüz uyumadı, çok zorlandım, canı sağolsun, ama bunda bir bebek gibi uyumasını bekliyorum
Senin yine 3 benim 4 yaşına kadar bir ara kafayı yiyecektim.inşaAllah bu bebek hayırlısıyla sağlıklı ve uykusu düzenli olur:)

Canım oncelikle belli ki annen psikolojik olarak sıkıntılı bir dönemden geciyor. Annenin üzerine gidip onu sorgulamak yerine, bir psikiyatriste götürüp sorunlarına çözüm arayabilirsiniz. Belki de götürmüşsünüzdür bilemiyorum tabii. Diğer konuya gelecek olursak; size ait özel esyalarinizi başkalarının kullanmasını istemiyorsan keşke evlenirken evine alsaydın ayrıca annem aynı evin içinde senin bekar odamdaki halıyı , perdeyi alsa ne yapacak ki Allah aşkına en fazla gider başka odaya halıyı serer, perdeyi takar. Annene kendi parasıyla aldığı için halıyı,perdeyi almasına kızıyorsun ama sen de kendi paramla aldığım eşyalara dokunmasın diye biliyordum yani aslında annenle aynı tutumu sergiliyorsun. Ayrıca yaparsa da bu kadar büyütülecek bir durum göremedim. Eğer haftasonu annene gittiginde ortamın gerilip uzulecegini düşünüyorsan virüs durumundan dolayı sizi tehlikeye atmak istemiyorum diyip telefonda kutlayabilirsin. Bence olaylara daha sakin yaklasmalisin, bu hem senin için hem de bebeğin için daha faydalı olacaktır. Odandaki bilgisayarını ve yazicini bir ara evine aldirrsin, kardeşine lazım olunca veya annenin daha sakin oldugu dönemde geri koyarsın kardeşin kullanır.

Kizlar ben birdaha buraya gelmem buyuk ihtimal hepiniz hakkinizi helal edin kendinize ve meleklerinize iyi bakin Allah kucaginiza almayi nasip etsin bana nasip olmadi bebegimin kalp atisi durdugu icin onu hastanede birakip eve geldik

Kizlar ben birdaha buraya gelmem buyuk ihtimal hepiniz hakkinizi helal edin kendinize ve meleklerinize iyi bakin Allah kucaginiza almayi nasip etsin bana nasip olmadi bebegimin kalp atisi durdugu icin onu hastanede birakip eve geldik
uzulme canim yaa rabbim werdi rabbim aldi melegini insallah saglikli bi melek daha nasip eder rabbim

ben allah izin verirse ilk defa anne olucam alisveris sirasinda tecrubelerinizi isterm artk allah ogunleri gostersin de
amin insallah o gunleri goruruz canim cok kiyafet alma bebek gormeye gelenler sadece kiyafet getiriyo battaniyeyi 3 5 tane ör yada al kış bebesi dahada aklima geldikce yazarim

Evlendiğin zaman neden eşyalarını almadın. Neyin varsa çeyizinde götürecektin.
Orda kalırsa sahiplenirler ama.

Herkeze teşekkür esiyorum cogu seyi sinirden saptirdigim icin icinde olmadiginiz bir konu olunca anlamak ta guc tabi. Ailem suan dagilmak uzere ve annem babami kovma niyetine. Evde yasaklar koymus onun aldigi hic birseye dokunamazmis esya olsun yemek olsun abur cubur. Babam ise gitmeyi dusunmuyor kirayi oduyor gidecekse o gitsin diyor ve evde huzurlu bir gun yok. Bütün hayatim boyumca hep BENIM Kelimesini duymaktan biktim annemden. Hep ben size aliyorum ben yapiyorum bana benim sayemde diyordu baban ne yapiyor niye hep baski yapardi. Simdi ise odalari ayirmis babamda benim odamda kaliyor. Evden ayilmiyor babam diye de simdi odamda perde olsun masa olsun ya birakin yatak carsaflarina kadar sökmüs kaldirmis odadan. Babam da garibim esyalarini alip odama yerlesmis ben zaten orda kalmiyorum herseyim herkeze helalli hos olsun ama annemin babama bu kadar izdirap etmesi beni cok kiriyor. O kadar canima tak etti ki artik madem oyle bende kendi param ile aldigim esyalarimini babamin kullanmasina izin verecegim dedim. Onlara karisamaz annem sonucta onun degil. Cok kirginim anneme...cok...hamileligimi soyledigimden beri ne aradi kizim iyimisin bir isteyin var mi yok mu sormadi...

Tamam bir evlilikte tek suclu yoktur hep iki kisiliktir. Ben sadece Annem suclu demiyorum. Ama bu kadari da cok fazla geldi artik. Hani olmayacak birsey olsa aldatma kumar gibi seyler anneme hak tanirim. Ama hep basit seyler yuzunden eskileri kapatamasindan kaynaklanan artik ne sevgi saygi karsilikli kalmamasindan dolayi durum artik boyle bir hale geldi. Bende hamileligimi hic boyle dusunmemistim. Allah Kaynanamdan razi olsun annemden bile bana daha yakin arayip soruyor beni.

Ya gerçekten çok üzgünüm.. Okadar dua ediyorum kötü haber almayalım topik olarak diye.. Çok ama çok üzüldüm canım hersey Allahtan hayırlısıyla inşallah yine mutlu haberlerini aliriz

Allah sabırlar versin canım Rabbim inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin tekrardan

Cok üzüldüm canim rabbim insallan en yakin zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin. Kendine cok iyi bak

Allah sabır ferahlık versin. Hayırlı sağlıklı şekilde tekrarını nasip etsin inşallah

amin insallah o gunleri goruruz canim cok kiyafet alma bebek gormeye gelenler sadece kiyafet getiriyo battaniyeyi 3 5 tane ör yada al kış bebesi dahada aklima geldikce yazarim
ben hala hamile olduguma inanamiyorum biliyomusunuz. sanki alsverise heves edersem ya da baslarsam kotu bsey yapiyormusum gibi. hep aklima ya kotu bisye olursa ya yolunda gitmiyorsa diye seyler gelio benm gbi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…