- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Yerkeen bazen.yedikden sonra banada.tiksinti geliyor isde canimYaa ne güzel her şeyden yiyebiliyorsun ben tek tabanca gidiyorum hep![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerkeen bazen.yedikden sonra banada.tiksinti geliyor isde canimYaa ne güzel her şeyden yiyebiliyorsun ben tek tabanca gidiyorum hep![]()
Haklısın canım. Şükür kanama ağrı gibi şeylerim yok.tamam kendime başka uğraş bulcam persembe kontrole kadar ultrason görüntusu hafta gelişim arastirmayi bırakıyorumBuradakilerin resimleri ile neden kiyasliyorsjn ki .benim Sat ile ayni olduklarının haftalari bile asla aynı gitmedi. Ölçümlerde büyütme oranı var yakın uzak gösteriyorlar ona gore gozune buyuk ya da kucuk gorunuyor. Bir de cok agrin sizin kanaman yoksa bence yolundadir Her sey
Benim tüp bebek 31 mart transfer tarihim doktor ptesi gittiğimde haftadan falan bahsetmedi kalp atışını dinletti kese kalp atışı güzel kanama alanın yok herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel dedi yolladı beniCanım senin kaç haftalık ki? Hızı bilmiyirum
Kalp atışını duymadım mı anlamadım canım . Benimde transfer günüm 27 Martdı aramızda pek bşe yokmuş kaçıncı gün embriyosuyduBenim tüp bebek 31 mart transfer tarihim doktor ptesi gittiğimde haftadan falan bahsetmedi kalp atışını dinletti kese kalp atışı güzel kanama alanın yok herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel dedi yolladı beni![]()
Duydum kuzum 28 martta ilk duymuştum bu gittiğimde de dinletti ptesi günü ama haftayı hiç söylemediKalp atışını duymadım mı anlamadım canım . Benimde transfer günüm 27 Martdı aramızda pek bşe yokmuş kaçıncı gün embriyosuydu
Canım doktor bana da her şey yolunda spor yap istiyorsan plates yap dedi.Ama Ben başka doktora gitmistim gelisimi normal ilerlerken bu doktor 1 hafta geri söyleyince ondan endiselendimBenim tüp bebek 31 mart transfer tarihim doktor ptesi gittiğimde haftadan falan bahsetmedi kalp atışını dinletti kese kalp atışı güzel kanama alanın yok herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel dedi yolladı beni![]()
Bende her gittiğimde şunu sormam bunu sorcam diyorum unutup geliyorum bu sefer yazıp gideceğimDuydum kuzum 28 martta ilk duymuştum bu gittiğimde de dinletti ptesi günü ama haftayı hiç söylemedibende heyecandan soru sormayı unutuyorum
Ya o ultrasondan ultrasona değişiyor, doktordan doktora da değerlendirmesi değişiyor ona takılma sen herşey güzelmiş işte sal kendini değiştiremiyoruz zaten hiçbir şeyi inşallah herşey Allahın izninle güzek gidecekCanım doktor bana da her şey yolunda spor yap istiyorsan plates yap dedi.Ama Ben başka doktora gitmistim gelisimi normal ilerlerken bu doktor 1 hafta geri söyleyince ondan endiselendim
Hahha bende öyle inan ki, kafam çorba gibi oluyorBende her gittiğimde şunu sormam bunu sorcam diyorum unutup geliyorum bu sefer yazıp gideceğim
Kız nasıl gidiyorsun çişe bana idrara sıkışık gel diyorlar özellikleHahha bende öyle inan ki, kafam çorba gibi oluyorToplasan 10 dk bekliyoruz heyecandan kaç kere çişe gidiyorum hastane de
![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun mubarek günde inşallahKızlar dedem (babamın babası) bugün hakkın rahmetine kavuştu... Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaallah. Sizleri kendime yakın gördüğüm için paylaşıyorum; bir Fatiha okuyabilirseniz çok memnun olurum.
Inşallah canımYa o ultrasondan ultrasona değişiyor, doktordan doktora da değerlendirmesi değişiyor ona takılma sen herşey güzelmiş işte sal kendini değiştiremiyoruz zaten hiçbir şeyi inşallah herşey Allahın izninle güzek gidecek![]()
aa bana öyle bişi demedi ki hiçKız nasıl gidiyorsun çişe bana idrara sıkışık gel diyorlar özellikle![]()
Allah rahmet eylesin canım basınız saolsun mekanı cennet olur inşallahKızlar dedem (babamın babası) bugün hakkın rahmetine kavuştu... Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaallah. Sizleri kendime yakın gördüğüm için paylaşıyorum; bir Fatiha okuyabilirseniz çok memnun olurum.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun mubarek günde inşallahOkudum canım
Allah razı olsun...Allah rahmet eylesin canım basınız saolsun mekanı cennet olur inşallah
Allah tekrar yaşatmasın canımHerkeste korku var... bendede var. Daha yeni subatta 17 haftalik erken dogumla bebegimi kaybettim. Tekrar ayni seyleri yasicam diye korku icindeyim. NASIP
Agiz kuruluğu çok normal. Ben ilk haftalarda sabah öyle uyanirdim
kaç çıktı canim banada takip edelim dedi
Canmhoc tatlı yeme beyaz ekmek makarnayı da çok kaçırma
Canım sende de tiroit sorunu vardı sanki öyle hatırlıyorum. Bugün benim de öyle yutkunamadım.Sizdede oluyomu kizlar bogazda bisi takiliyorrrmus hissi. Bi ara vardi gene hissediyorum