2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Şişliden beylikdüzü çok yorucu olur bir süre sonra evet hele ki insanlar çalışmaya başladı trafiği düşünemiyorum

Canım kadın doğum da özellikle erkek doktorların daha merhametli ve ilgili olduğu soyleniliyor tabiki herkes ayni olacak diye bir kaide yok ama bence iyi bir doktor bulduktan sinra kiz erkek cok da onemli degil önemli olan seni bilgisiyle tatmin etmesi

Ben de şişli memoriala gitmiştim hamilelikten önce evrim hanıma gitmiştim mantar için gitmişken yumurtalıklarımı sordum sağlıklı mı diye biraz küçükler hamile kalmak istediğinde 2-3 ay doğum kontrol hapı kullanıp büyütürüz onları demişti. Ben de tutmaz nasılsa diye bir kere korumasız ilişkki yaşadım ve hamile kaldım

Bana rutin kan tahlili bile yaptırmadı hala kesin değiştireceğim pazartesi çağırmıştı sokağa çıkma yasağı var çarşambaya kadar yeni bir yer bulmam lazım mutlaka..
Canım bence tahlillerini yaptır artık benim sat 9 mart geçen hafta yaptırdım doktoruna karar vermemiş olsanda onları bekletmene gerek yok sonra nihai doktora götürürüz tahlil sonuçlarını

Bu arada muhtemelen çok yakınız çünkü bana da şişli memorial çok yakın. Fulya acıbademi araştırdın mı hiç?

Dogru söylüyorsun canım işte biraz cekingen oldugumdan dolayı annemin yanında bile soyunamam sanırım ondan tedirgin oluyorum normal karından baktıgı sürece sıkıntı yokta dogumsa falan düşünüyorum.aslında ilk gittiğin kişide iyi ama eşimle bir emin olamadık. Bilemedim ben de gitmeyi istedigim kişinin instagramına falan da baktım herkes cok memnun hep teşekkür etmişler, başka yerlerde yorumları da okudum.

Ben almora hanıma gittim canım. Diger doktorları cok bilmiyorum sadece Asene hanım vardı ona da iyi diyorlardı.Ya tamamıyle nasip aslında Benim 6.ayımda oldu ne güzel hemen olmuş

Bu arada muhtemelen çok yakınız çünkü bana da şişli memorial çok yakın. Fulya acıbademi araştırdın mı hiç?
Ben de kagıthane de oturuyorum sen de öyle yazmıştın sanırım:) Hayır orayı hiç araştırmadım bir defa bişey için gitmiştim tahlil olabilir bi iki sene oldu hatırlayamadım.Maslakta yakın şişli daha yakın ama.Fulya tarafında yolları cok sevmiyorum.

Aynen canım o şekilde araştır yazıyorlar heryere zaten doktor isimleriyle memnuniyetlerini yada memnun olmadıklarını insana fikir oluyor hangisinde rahat edersen ona git tabi ama haklisin vajinal bakma olayı sıkıntı bende aynı çekingenim doktorum erkek benimde vajinal sadece 1 kez hamilelikten önce kontrol için gittiğimde bakmıştı sonra hiç bakmadı doğum da sezeryan olacağı için biraz rahatım o konuda... Hayirlisi olsun canim

Benimkine erkek demiştin sen unutmadım:) 2 kişi kız demişti ama fotodan ve hissiyat olarak erkek hissediyorum bende.
Arkadaşınkinde ise dik için nub denen yer erkek diye düşündüm :)
Bence o bacağı canım. O kadar büyük olmaz nub diye düşünüyorum. Seninki kız ama

bugun uzun zaman sonra yemek yapiyorum kizlar once bulantilar. sonra bulantilar bitince miskinlik derken hadi dedm artk bi yemek yapaim

Kızlar size birşey soracağım ama doktorunuz ilişki için birşey söyledi mi size? Son gittiğimde doktor bana birşey söylemedi ben de sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…