2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya evet doğru valla çünkü tek bakacağım Allah yardımcım olsun canım
Merak etme canım derler ya Allah dağına göre kar verir diye içini ferah tut herşey gelip geçer büyüdülerinde anlamazsın bile nasıl zamanın geçtiğini

Canım ultrason fotosu varsa atar misin nub una bakalım

Merak etme canım derler ya Allah dağına göre kar verir diye içini ferah tut herşey gelip geçer büyüdülerinde anlamazsın bile nasıl zamanın geçtiğini
İnşallah kız hep öyle deyip serinletmeye çalışıyorum kendimi çok zorlanırsak yardımcı alrız diyor eşim de gerek kalmaz inşallah

İnşallah kız hep öyle deyip serinletmeye çalışıyorum kendimi çok zorlanırsak yardımcı alrız diyor eşim de gerek kalmaz inşallah
Öyle öyle rahat ol ev temizliği için yardımcı alırsın haftalık çocuklarına da kendin bakarsın merak etme

Aaa sende anlıyor musun canım ben yüklememiştim dur şimdi yükleyimde bana da bir tahminde bulunan bakalım kızlar heyecan yaptım
Ben burda çok okudum öyle şeyleri. Eğer görebilirsem yorumda bulunabilirim canım. Yolla gelsin

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ilgili detaylı anlatan ultrason cihazı iyi bir yer bir doktor biliyor musunuz?
medicalpark'a gittim ama hiç memnun değilim doktordan ultrason kağıdı istemesem vermeyecekti bile gerçi verdiği de çocuğa yakınlaşmamış bile ne haftam yazıyor ne bir şey vermek için verdi.
Tavsiye istiyorum

Sen yine de doktoruna danışmadan ilaç değişikliği yapma derim. Bak seninkinde B6 varmış,B6 bulantiyi da onluyor bilgin olsun
Doktora ulaşabilsem tabi sorucam hiç ısınamadım arıyorım asistan açıyor arkada bir gürültü var ki sanki lise sınıfında uğultu olur ya öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…