• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Onu bilmiyorum canım
Benimkine de baksana kesenin yusyuvarlak oldugu 8 haftalık diger de 9 haftalık oldugu zamandan IMG_20200428_163936.webp

Eklentiler

• IMG_20200509_144616.webp
    IMG_20200509_144616.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20200509_144618.webp
    IMG_20200509_144618.webp
    19 KB · Görüntüleme: 70
Nub teorisi diye denk gelmişti de bir yerde 2 resim vardı seninki erkek olan resime benziyor.Ama nedense bana senin hep kızın olacakmış gibi geliyor 😊
Ruyamda.kizida erkegide görüyorum inan farketmio.cinsiyeti saglikli.olsun da insanda.mersk.ediyo ya😍😍😍

Bana da Bi cinsiyet tahmini yapın kimi kız diyor kimi erkek

Eklentiler

• IMG_20200513_123238.webp
    IMG_20200513_123238.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 63
Sorun oldugunda doktor söylüyor zaten ilişki yasak diye düşük riski olanlara yasak oluyor sorunsuz giden hamilelikte sadece dikkat etmeniz yeterli
Oyledir belki canım da işte ben biraz tedirgin oluyorum birşey olursa bu sebepten olmasını asla istemem

Oyledir belki canım da işte ben biraz tedirgin oluyorum birşey olursa bu sebepten olmasını asla istemem
Hepimiz tedirginiz canım inan adım atarken bile dikkat eder oldum ki normalde patır putur gezerim hiçbirşeyi önemsemem ama anne olmak degiştiriyor insanı ilk ögrendigin andan başlayıp öleceğimiz zamana kadar o tedirginlik hiç bitmeyecek

Hepimiz tedirginiz canım inan adım atarken bile dikkat eder oldum ki normalde patır putur gezerim hiçbirşeyi önemsemem ama anne olmak degiştiriyor insanı ilk ögrendigin andan başlayıp öleceğimiz zamana kadar o tedirginlik hiç bitmeyecek
Aynen öyle anneliğin doğasında var artık tedirginlik 😍

Aynen öyle anneliğin doğasında var artık tedirginlik 😍
Ben kendimden bu kadarını beklemezdim normalde çok agır şeyleri kaldırırım iddiaa için kocamı kucaklamışlıgım var şimdi sülahiyi bile kaldırmak aklımda Bi soru işareti oluşturuyor 😂😂😂

Ben almora hanıma gittim canım. Diger doktorları cok bilmiyorum sadece Asene hanım vardı ona da iyi diyorlardı.Ya tamamıyle nasip aslında 😂 Benim 6.ayımda oldu ne güzel hemen olmuş😂
Ben de hamileliğimi öğrendiğimde almora hanıma gittim o vardı bi tek o sırada iyiydi bencede ama niye oraya devam etmedim bilmiyorum😂 ben de kesin biraz uğraşırız 6. Ayda olur falan diye istiyordum yaz sonu gibi hamile kalırım diyordum nasıl bir kafaysa 🤣 başta biraz kabullenmekte zorlandım ama şimdi alıştım🥰

Ben de kagıthane de oturuyorum sen de öyle yazmıştın sanırım:) Hayır orayı hiç araştırmadım bir defa bişey için gitmiştim tahlil olabilir bi iki sene oldu hatırlayamadım.Maslakta yakın şişli daha yakın ama.Fulya tarafında yolları cok sevmiyorum.
Evet canım ben de kağıthane of bulsak bi tane valla kocam kızıyor bi karar veremedin diye :(

Dogum mu 12 Bin . Eger oyleyse ben sevinirim. Çünkü memorailda sadece miyom ameliyatına 10. 000 demişlerdi. 12 Bin güncel fiyat mi
Evet eşim yeni sormuş ama hiç bi şey dahil değil konaklama falan bildiğim kadarıyla. Sen yine de ayrıntılı bir görüş ben yanlış bilgilendirmiyim

Back
X