- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Hoşbuldum canım inşallah saglıkla dogsun bebişlerimizHoasssgeldin canim aramiza sagkikla kavusalim yavrularimiza insalllaaaah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım inşallah saglıkla dogsun bebişlerimizHoasssgeldin canim aramiza sagkikla kavusalim yavrularimiza insalllaaaah![]()
Erkek gibi eğer söyledikleri teori doğruysaBuda benim dunyam teyzeleri cinsiyetleri tık tik asayaa![]()
Bu teori için bebegin kaç haftalık olması gerekiyorErkek gibi eğer söyledikleri teori doğruysa![]()
Aminnnnnnn insalllaaaaah canimmmHoşbuldum canım inşallah saglıkla dogsun bebişlerimiz❤
O teori ne yaa harbidenErkek gibi eğer söyledikleri teori doğruysa![]()
Nub teorisi diye denk gelmişti de bir yerde 2 resim vardı seninki erkek olan resime benziyor.Ama nedense bana senin hep kızın olacakmış gibi geliyorAminnnnnnn insalllaaaaah canimmm
O teori ne yaa harbidenpipisini yerizz yer
![]()
Onu bilmiyorum canımBu teori için bebegin kaç haftalık olması gerekiyor
Ruyamda.kizida erkegide görüyorum inan farketmio.cinsiyeti saglikli.olsun da insanda.mersk.ediyo yaNub teorisi diye denk gelmişti de bir yerde 2 resim vardı seninki erkek olan resime benziyor.Ama nedense bana senin hep kızın olacakmış gibi geliyor![]()
Oyledir belki canım da işte ben biraz tedirgin oluyorum birşey olursa bu sebepten olmasını asla istememSorun oldugunda doktor söylüyor zaten ilişki yasak diye düşük riski olanlara yasak oluyor sorunsuz giden hamilelikte sadece dikkat etmeniz yeterli
Hepimiz tedirginiz canım inan adım atarken bile dikkat eder oldum ki normalde patır putur gezerim hiçbirşeyi önemsemem ama anne olmak degiştiriyor insanı ilk ögrendigin andan başlayıp öleceğimiz zamana kadar o tedirginlik hiç bitmeyecekOyledir belki canım da işte ben biraz tedirgin oluyorum birşey olursa bu sebepten olmasını asla istemem
Aynen öyle anneliğin doğasında var artık tedirginlikHepimiz tedirginiz canım inan adım atarken bile dikkat eder oldum ki normalde patır putur gezerim hiçbirşeyi önemsemem ama anne olmak degiştiriyor insanı ilk ögrendigin andan başlayıp öleceğimiz zamana kadar o tedirginlik hiç bitmeyecek
Ben kendimden bu kadarını beklemezdim normalde çok agır şeyleri kaldırırım iddiaa için kocamı kucaklamışlıgım var şimdi sülahiyi bile kaldırmak aklımda Bi soru işareti oluşturuyorAynen öyle anneliğin doğasında var artık tedirginlik![]()
Ben de hamileliğimi öğrendiğimde almora hanıma gittim o vardı bi tek o sırada iyiydi bencede ama niye oraya devam etmedim bilmiyorumBen almora hanıma gittim canım. Diger doktorları cok bilmiyorum sadece Asene hanım vardı ona da iyi diyorlardı.Ya tamamıyle nasip aslındaBenim 6.ayımda oldu ne güzel hemen olmuş
![]()
Seninkinden çok eminim kesin kızRuyamda.kizida erkegide görüyorum inan farketmio.cinsiyeti saglikli.olsun da insanda.mersk.ediyo ya![]()
Evet canım ben de kağıthane of bulsak bi tane valla kocam kızıyor bi karar veremedin diyeBen de kagıthane de oturuyorum sen de öyle yazmıştın sanırım:) Hayır orayı hiç araştırmadım bir defa bişey için gitmiştim tahlil olabilir bi iki sene oldu hatırlayamadım.Maslakta yakın şişli daha yakın ama.Fulya tarafında yolları cok sevmiyorum.
Canım daha küçük ama kız gibi görünüyorBenimkine de baksana kesenin yusyuvarlak oldugu 8 haftalık diger de 9 haftalık oldugu zamandan Eki Görüntüle 2634637
Evet eşim yeni sormuş ama hiç bi şey dahil değil konaklama falan bildiğim kadarıyla. Sen yine de ayrıntılı bir görüş ben yanlış bilgilendirmiyimDogum mu 12 Bin . Eger oyleyse ben sevinirim. Çünkü memorailda sadece miyom ameliyatına 10. 000 demişlerdi. 12 Bin güncel fiyat mi