• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ekşi meyveler, tuzlu çubuk ve hamur işi benim bildiklerim. ama muhtemelen bunları sen de biliyorsundur. bu mide bulantısının çözümü yok galiba ya sadece sabır :(
Onlarıda denedim ama yine kusmama engel olmadı 🥺 inşallah bebeğe bişi olmaz çünkü çok zorlanıyorum bian önce geçer umarım 🤲🏻🥺

Günaydın kızlar. Surekli kusanlari o kadar iyi anladimki dün gece. 🙈Ilk kez kustum ve korkunç şancı ve acı çekiyordum.gaz sancısı gibi ama wc ye de ciktim hani. Ama kıvranırdı falan yani. Ilk kez başıma geldiği için tarif bile edemiyorum nerem ne sekilde agridi🤭 doktor ultrasonla bakarken bile fena acı duydum. O baskı var ya karnıma.ultrason degil bıçak batırıyor sanki 🤷‍♀️ serum yiyince rahatladim gercekten. Bebegimi duyunca da psikolojik rahatladim. 🙏4 te evdeydik gece
biraz kanda enfeksiyon cıktı. Bol su iç falan dedi.ilac vermedi. Bu tarz şeyler yasayan olursa sancı falan ,korkmasın 🤭 herkese güzel bir gün olsun 🦋💚

Hanımlar biz doktordan geldik 11+4 uz iyiyiz cok şükür :) cok belli olmuyor ama cinsiyet tahmini alabilirim.. Bu arada bulunduğum yerde 2 li test yokmus tamamen insiyatif dedi doktorum merkeze de uzağım yaptirmayacagim 3 lumu 4 lumu ne o varmış onu yapacakmış herhalde.. 20 gun sonra tekrar gel dedi. :)
1590566257601410629571.webp

Kızlar bugün ikili test için gittim bebişimi gördüm kocaman olmuş normalde 12 hafta oldu tam ama doktor 12+5 dedi ölçümlere göre sanırım bizim sıpa hızlı büyüyor cinsiyet tahmin için foto atıcaktım ama doktor ulturason kagıdı veremiyorum dedi ve sanırım bizimki ilerde cinsiyetini göstermeyecek hemen popişini döndü bize çok merak ediyorum cinsiyetini ❤️😍😍😍

Kızlar ben de geldim kontrolden ,çok şükür ense kalınlığı falan güzel çıktı kan verdim ikili test için bir hafta sonra çıkacakmış inşallah o da güzel çıkar ,benim sıpa yerinde durmuyordu göstermedi bir türlü cinsiyeti ,13 haftalık olduk ama kıpır kıpır elleri ayakları,Allah'ım çok güzel bir duygu,rabbim isteyen herkese yaşatsın bunu ,16. Haftada gel dedi doktor artık inşallah o zaman öğreniriz cinsiyetini

Selam kizlar , doktor kontrolunden gelenler gozunuz aydin darisi bizimde basimiza, benimde 3-4 gundur alt karnimda agri igne batmasi seklinde aci oluyor ama gaz sancisi mi baska bisey mi anlayamadim, dun gece baya karnim sismisti karnim cok hassasti dokununca aciyordu tuvalete gidince biraz rahatladi ama yine oluyor , normaldir sanirim diye dusunuyorum ama bilemedim

Selam kizlar , doktor kontrolunden gelenler gozunuz aydin darisi bizimde basimiza, benimde 3-4 gundur alt karnimda agri igne batmasi seklinde aci oluyor ama gaz sancisi mi baska bisey mi anlayamadim, dun gece baya karnim sismisti karnim cok hassasti dokununca aciyordu tuvalete gidince biraz rahatladi ama yine oluyor , normaldir sanirim diye dusunuyorum ama bilemedim
Ben bu söylediğinin artması nedeniyle acile gittim canım dün. Dokunamıyordum artık hassasligindan. Geçti serum yiyince. Bir sorun yoktur

Benimde öyle oldu canım hatta üşüttüm mü acaba diye bile düşündüm bir sorun olduğunu sanmıyorum rahim büyüyor diye de bu haftalar da ağrı olur dedi doktorum içini ferah tut kuzum 😍

Benimde öyle oldu canım hatta üşüttüm mü acaba diye bile düşündüm bir sorun olduğunu sanmıyorum rahim büyüyor diye de bu haftalar da ağrı olur dedi doktorum içini ferah tut kuzum 😍
İns canim sagolasin,bu benim ikinci hamileligim ama yinede insan tedirgin oluyor ilk hamileligime dair hic bisey hatirlamiyor gibiyim panik yapiyorum bazen 😀

Kızlar ben cinsiyeti ögrendim🙈🙈 Bugün kontrol vardı cok şükür herşey iyiymiş.Ama önce eşime süpriz yapacagım balon hazırlattıyorum. Ona söyledikten sonra yazarın buraya da.
Özellikle E elf21 Judy_K Judy_K E Enesra54 bakalım kimin ya da kimlerin tahmini tuttu 😂😂
Darısı başınıza hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah🙏🙏💕💕

Kızlar ben cinsiyeti ögrendim🙈🙈 Bugün kontrol vardı cok şükür herşey iyiymiş.Ama önce eşime süpriz yapacagım balon hazırlattıyorum. Ona söyledikten sonra yazarın buraya da.
Özellikle E elf21 Judy_K Judy_K E Enesra54 bakalım kimin ya da kimlerin tahmini tuttu 😂😂
Darısı başınıza hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah🙏🙏💕💕
Elfle ben aynı dedik Enesra farklı dedi. Bizimki mi tuttuuuu 😍😍😍😍 çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa canımcııımm. Doktor kesin mi dedi cinsiyeti? Erken daha. Değişmezmi?

Elfle ben aynı dedik Enesra farklı dedi. Bizimki mi tuttuuuu 😍😍😍😍 çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa canımcııımm. Doktor kesin mi dedi cinsiyeti? Erken daha. Değişmezmi?
Canım 13+1 cıktı. Biz dedik hatta %70 mi diye %80 dedi.Yanılma payı bıraktım ama kesin gibi dedi.Degissede sorun degil ben ikisini de istiyorum 🤗 Ama alışveriş falan 20.haftaya kadar yapmayı düşünmüyorum.Kimin tuttugu konusunda birdey demiyorum 😶😂😂

Ben migreni olan bir fenomenden duymuştum hamilelikte pek baş ağrısı olmuyor demişti. Benim de normalde hep başım ağrır ve majezik içmeden asla geçmezdi çok şükür hamilelikte hiç olmadı 1 kere hafif ağrıdı geçti. Su tüketiyor musun ve kendini yorma bnce temizlik falan çok yaptıysan deterjan kokusu etkilemiş olabilir mi?
Yok canim detetjanlarla temas etmiyirum esim hallediyor cok şükür. Su az olabilir velki 😔

Back
X