- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 36
Onlarıda denedim ama yine kusmama engel olmadıEkşi meyveler, tuzlu çubuk ve hamur işi benim bildiklerim. ama muhtemelen bunları sen de biliyorsundur. bu mide bulantısının çözümü yok galiba ya sadece sabır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlarıda denedim ama yine kusmama engel olmadıEkşi meyveler, tuzlu çubuk ve hamur işi benim bildiklerim. ama muhtemelen bunları sen de biliyorsundur. bu mide bulantısının çözümü yok galiba ya sadece sabır![]()
Korkma korkma. Kusmak,öksürmek hatta o sırada yasadigin acı bile zarar vermezmiş. Rahat olmak lazımOnlarıda denedim ama yine kusmama engel olmadıinşallah bebeğe bişi olmaz çünkü çok zorlanıyorum bian önce geçer umarım
![]()
Valla henüz araştırma yapmadım. Burda bi arkadaşın vardı. Ama kimdi bilmiyorum. O önerir mi acaba kendisininkiniOna bende bakıyorum hepsi aynı mı acaba iç malzemesi fark eder mi
Ben bu söylediğinin artması nedeniyle acile gittim canım dün. Dokunamıyordum artık hassasligindan. Geçti serum yiyince. Bir sorun yokturSelam kizlar , doktor kontrolunden gelenler gozunuz aydin darisi bizimde basimiza, benimde 3-4 gundur alt karnimda agri igne batmasi seklinde aci oluyor ama gaz sancisi mi baska bisey mi anlayamadim, dun gece baya karnim sismisti karnim cok hassasti dokununca aciyordu tuvalete gidince biraz rahatladi ama yine oluyor , normaldir sanirim diye dusunuyorum ama bilemedim
İnşallah canım al güzel haberlerini gelGuzel haberlerle gelenler gozunuz aydinbenimde randevum 16.00da insallah hersey guzel gecer ❤
![]()
Cok gecmis olsun canim bende yarin kontrole gitmeyi dusunuyorum umarim hersey yolundadirBen bu söylediğinin artması nedeniyle acile gittim canım dün. Dokunamıyordum artık hassasligindan. Geçti serum yiyince. Bir sorun yoktur
Benimde öyle oldu canım hatta üşüttüm mü acaba diye bile düşündüm bir sorun olduğunu sanmıyorum rahim büyüyor diye de bu haftalar da ağrı olur dedi doktorum içini ferah tut kuzumSelam kizlar , doktor kontrolunden gelenler gozunuz aydin darisi bizimde basimiza, benimde 3-4 gundur alt karnimda agri igne batmasi seklinde aci oluyor ama gaz sancisi mi baska bisey mi anlayamadim, dun gece baya karnim sismisti karnim cok hassasti dokununca aciyordu tuvalete gidince biraz rahatladi ama yine oluyor , normaldir sanirim diye dusunuyorum ama bilemedim
İns canim sagolasin,bu benim ikinci hamileligim ama yinede insan tedirgin oluyor ilk hamileligime dair hic bisey hatirlamiyor gibiyim panik yapiyorum bazenBenimde öyle oldu canım hatta üşüttüm mü acaba diye bile düşündüm bir sorun olduğunu sanmıyorum rahim büyüyor diye de bu haftalar da ağrı olur dedi doktorum içini ferah tut kuzum![]()
Elfle ben aynı dedik Enesra farklı dedi. Bizimki mi tuttuuuuKızlar ben cinsiyeti ögrendimBugün kontrol vardı cok şükür herşey iyiymiş.Ama önce eşime süpriz yapacagım balon hazırlattıyorum. Ona söyledikten sonra yazarın buraya da.
Özellikle E elf21Judy_K E Enesra54 bakalım kimin ya da kimlerin tahmini tuttu
Darısı başınıza hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah![]()
Canım 13+1 cıktı. Biz dedik hatta %70 mi diye %80 dedi.Yanılma payı bıraktım ama kesin gibi dedi.Degissede sorun degil ben ikisini de istiyorumElfle ben aynı dedik Enesra farklı dedi. Bizimki mi tuttuuuuçok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa canımcııımm. Doktor kesin mi dedi cinsiyeti? Erken daha. Değişmezmi?
Yok canim detetjanlarla temas etmiyirum esim hallediyor cok şükür. Su az olabilir velkiBen migreni olan bir fenomenden duymuştum hamilelikte pek baş ağrısı olmuyor demişti. Benim de normalde hep başım ağrır ve majezik içmeden asla geçmezdi çok şükür hamilelikte hiç olmadı 1 kere hafif ağrıdı geçti. Su tüketiyor musun ve kendini yorma bnce temizlik falan çok yaptıysan deterjan kokusu etkilemiş olabilir mi?