2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaaaa ne zamaan diiceksiiiinnn
Bende 20.haftaya kadar almıycam bişey. Ayrıntılı ultrasonda kesin belli oluyor çünki

Kızlar ben de geldim kontrolden, çok şükür ense kalınlığı 1,3 normal dedi, burun kemiği de oluşmuş, herşey normal görünüyor dedi doktor. Kan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuç. Veeee %75 bir tahminle cinsiyeti de söyledi doktor. Ultrason fotosu yükleyeceğim. Sizden tahminleri alayım en son ben yazicam bakalım kiminki tutacak

dr a sordnmu canm migrenin flaan vardida omu tetikliyir acaba. ya benm kanamam geldi belki gormussundur. ama suan iyiyim kontrole gitmeyi bekliyirum
migren sinüzit ne ararsan var canım ,
birazda ceryanda kaldım sanırım işyerinde ağrıdan uyuyamıyorum geceleri kabus görüyorum o dereceyim
yarın ıkılı testımın sonucları cıkacak ,
kendıne dıkkat et sende doktorun sozunden cıkma ayaga fazla kalkma

Oh çok şükür çok sevindim canım
Kıza benzettim. Merakta bırakmayın yaa söleyiiinnn

Şükür iyi haberler geliyor Allahım çok heyecanlı ya kendim gibi seviniyorum neymiş cinsiyet canım hiic anlamiyorum

masallah yawruna canim bence kiztabi once sagliklisi ama bana kiz gibi geldi

Ben genetiks firmasında yaptırdım canım

hayirli olsun canim sag salim kucagina almak nasip olsun cok fenasiniz warya merakta birakiyosunuz

Gözüm aydın canım ben kiz diyorum

way ben nerelere gidem bugun gececiyim aksama ise gidicem we afedersiniz motoru bozmusum dakka basi tuwaletteyim napucam boyle ya pis bogazlgimdan dun bi meyweyi cok kacrdim kesin ondan oldu

Arkadaşlar kalça agrısı çeken var mı özellikle sag kalçam yürüdükce canım acıyor ve arada bir yürürken ani bir agrı geliyor

masallah canim bence yawrun kizinsallah kucagibda gormekte nasip olur
Sağol canım inşallah
İkra meyra erkek gibi dedi başka bi ark daha erkek dedi
Dr um bi kız mı desem dedi kesin bişey demedi Muallakta kaldık bizde bi dahaki ay kesinleşir dedi beklicez artık. Bacak arasını göremedi bakalım beklicez

selam canım ,
herseyın yolunda olmasına sevındım ,
bence oğluş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…