Canım 13+1 cıktı. Biz dedik hatta %70 mi diye %80 dedi.Yanılma payı bıraktım ama kesin gibi dedi.Degissede sorun degil ben ikisini de istiyorum Ama alışveriş falan 20.haftaya kadar yapmayı düşünmüyorum.Kimin tuttugu konusunda birdey demiyorum
Kızlar ben de geldim kontrolden, çok şükür ense kalınlığı 1,3 normal dedi, burun kemiği de oluşmuş, herşey normal görünüyor dedi doktor. Kan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuç. Veeee %75 bir tahminle cinsiyeti de söyledi doktor. Ultrason fotosu yükleyeceğim. Sizden tahminleri alayım en son ben yazicam bakalım kiminki tutacak
Kızlar ben de geldim kontrolden, çok şükür ense kalınlığı 1,3 normal dedi, burun kemiği de oluşmuş, herşey normal görünüyor dedi doktor. Kan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuç. Veeee %75 bir tahminle cinsiyeti de söyledi doktor. Ultrason fotosu yükleyeceğim. Sizden tahminleri alayım en son ben yazicam bakalım kiminki tutacak Eki Görüntüle 2640462
Kızlar ben de geldim kontrolden, çok şükür ense kalınlığı 1,3 normal dedi, burun kemiği de oluşmuş, herşey normal görünüyor dedi doktor. Kan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuç. Veeee %75 bir tahminle cinsiyeti de söyledi doktor. Ultrason fotosu yükleyeceğim. Sizden tahminleri alayım en son ben yazicam bakalım kiminki tutacak Eki Görüntüle 2640462
istanbulda güvenebileceğimiz fetal dna yapan laboratuvar var mi bildiğiniz kızlar. Biruni labratuvarlarini öneriyorlar. Ama bilemedim pek araştıramadım.2 hafta sonra doktor kontrolüm var aynı gün icin tahlil de vermek istiyorum.
Kızlar ben cinsiyeti ögrendim Bugün kontrol vardı cok şükür herşey iyiymiş.Ama önce eşime süpriz yapacagım balon hazırlattıyorum. Ona söyledikten sonra yazarın buraya da.
Özellikle @elf21Judy_K@Enesra54 bakalım kimin ya da kimlerin tahmini tuttu
Darısı başınıza hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah
way ben nerelere gidem bugun gececiyim aksama ise gidicem we afedersiniz motoru bozmusum dakka basi tuwaletteyim napucam boyle ya pis bogazlgimdan dun bi meyweyi cok kacrdim kesin ondan oldu
Sağol canım inşallah
İkra meyra erkek gibi dedi başka bi ark daha erkek dedi
Dr um bi kız mı desem dedi kesin bişey demedi Muallakta kaldık bizde bi dahaki ay kesinleşir dedi beklicez artık. Bacak arasını göremedi bakalım beklicez