Sağol canım inşallah
İkra meyra erkek gibi dedi başka bi ark daha erkek dedi
Dr um bi kız mı desem dedi kesin bişey demedi Muallakta kaldık bizde bi dahaki ay kesinleşir dedi beklicez artık. Bacak arasını göremedi bakalım beklicez
yaa ne guzelmis masallah subhanallahh bnde 2 gun sonra gitcem bakalim 14 haftalik olcaz cinsiyet solicekmi hic bilmiyorum bu gidicegim doktorada ilk defa gtcem öwdulerde bayaa
yaa ne guzelmis masallah subhanallahh bnde 2 gun sonra gitcem bakalim 14 haftalik olcaz cinsiyet solicekmi hic bilmiyorum bu gidicegim doktorada ilk defa gtcem öwdulerde bayaa
Günaydın kızlar buaralar benimde mide bulantılarım kusmalarım çoştu zofer artık iyi gelmiyo kıvranıyorum ağrıdan bulantıdan ne yapmak iyi gelir acaba bileniniz warmı
Malesef sabretmek dışında kesin çözümü yok. Ben bastıracak tuzlu şeyler yiyorum ama çıkacaksa ne yaparsam yapayım çıkıyor. Arada nane veya zencefil çayı yapıyorum mideyi rahatlatıyor doktorum da tavsiye etmişti
Sevgili anneler
Bu cinsiyet konusu çok karışık çünkü bu haftalarda yanlış tahminler yapılabiliyor. Kızımda 12 haftalıkken biz hiç sormadan doktor büyük ihtimalle erkek dedi 16 haftalıkken kız olduğunu söyledi. Bu cuma randevum var ama doktoruma kesin değilse tahminde bulunmamasını söylicem. Çünkü o moda geçiyor insan kendini hazırlamaya başlıyorsun alışveriş falan yapmasan bile. Sağlıkla gelsin bütün bebişler
Kızlar ben cinsiyeti ögrendim Bugün kontrol vardı cok şükür herşey iyiymiş.Ama önce eşime süpriz yapacagım balon hazırlattıyorum. Ona söyledikten sonra yazarın buraya da.
Özellikle @elf21@Judy_K@Enesra54 bakalım kimin ya da kimlerin tahmini tuttu
Darısı başınıza hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah
Herkese selam..cinsiyet haberlerini almaya baslamişsınız ne güzel darısida bana ins.yarın bende gidicem ikili test icin bakalım göstercek mi benım bıdık..bu arada ikinci hamileligim ilkinde tüp bebekle ikizlerim oldu buda süpriz yapti bize kendiliģinden oldu cok sükür.kucagimizada almayı nasip etsin rabbim hepimizin