• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım 13+1 cıktı. Biz dedik hatta %70 mi diye %80 dedi.Yanılma payı bıraktım ama kesin gibi dedi.Degissede sorun degil ben ikisini de istiyorum 🤗 Ama alışveriş falan 20.haftaya kadar yapmayı düşünmüyorum.Kimin tuttugu konusunda birdey demiyorum 😶😂😂
Yaaaa ne zamaan diiceksiiiinnn :mad:
Bende 20.haftaya kadar almıycam bişey. Ayrıntılı ultrasonda kesin belli oluyor çünki

Kızlar ben de geldim kontrolden, çok şükür ense kalınlığı 1,3 normal dedi, burun kemiği de oluşmuş, herşey normal görünüyor dedi doktor. Kan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuç. Veeee %75 bir tahminle cinsiyeti de söyledi doktor. Ultrason fotosu yükleyeceğim. Sizden tahminleri alayım en son ben yazicam bakalım kiminki tutacak 😄 IMG_20200527_130516.webp

dr a sordnmu canm migrenin flaan vardida omu tetikliyir acaba. ya benm kanamam geldi belki gormussundur. ama suan iyiyim kontrole gitmeyi bekliyirum
migren sinüzit ne ararsan var canım ,
birazda ceryanda kaldım sanırım işyerinde ağrıdan uyuyamıyorum geceleri kabus görüyorum o dereceyim
yarın ıkılı testımın sonucları cıkacak ,
kendıne dıkkat et sende doktorun sozunden cıkma ayaga fazla kalkma

Kızlar ben de geldim kontrolden, çok şükür ense kalınlığı 1,3 normal dedi, burun kemiği de oluşmuş, herşey normal görünüyor dedi doktor. Kan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuç. Veeee %75 bir tahminle cinsiyeti de söyledi doktor. Ultrason fotosu yükleyeceğim. Sizden tahminleri alayım en son ben yazicam bakalım kiminki tutacak 😄Eki Görüntüle 2640462
Oh çok şükür çok sevindim canım 🤗
Kıza benzettim. Merakta bırakmayın yaa söleyiiinnn 😭

Kızlar ben de geldim kontrolden, çok şükür ense kalınlığı 1,3 normal dedi, burun kemiği de oluşmuş, herşey normal görünüyor dedi doktor. Kan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuç. Veeee %75 bir tahminle cinsiyeti de söyledi doktor. Ultrason fotosu yükleyeceğim. Sizden tahminleri alayım en son ben yazicam bakalım kiminki tutacak 😄Eki Görüntüle 2640462
Şükür iyi haberler geliyor Allahım çok heyecanlı ya kendim gibi seviniyorum neymiş cinsiyet canım hiic anlamiyorum

masallah yawruna canim bence kiz🤔tabi once sagliklisi ama bana kiz gibi geldi

istanbulda güvenebileceğimiz fetal dna yapan laboratuvar var mi bildiğiniz kızlar. Biruni labratuvarlarini öneriyorlar. Ama bilemedim pek araştıramadım.2 hafta sonra doktor kontrolüm var aynı gün icin tahlil de vermek istiyorum.
Ben genetiks firmasında yaptırdım canım

Kızlar ben cinsiyeti ögrendim🙈🙈 Bugün kontrol vardı cok şükür herşey iyiymiş.Ama önce eşime süpriz yapacagım balon hazırlattıyorum. Ona söyledikten sonra yazarın buraya da.
Özellikle @elf21 Judy_K Judy_K @Enesra54 bakalım kimin ya da kimlerin tahmini tuttu 😂😂
Darısı başınıza hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah🙏🙏💕💕
hayirli olsun canim sag salim kucagina almak nasip olsun cok fenasiniz warya merakta birakiyosunuz😂

Gözüm aydın canım ben kiz diyorum

way ben nerelere gidem bugun gececiyim aksama ise gidicem we afedersiniz motoru bozmusum dakka basi tuwaletteyim napucam boyle ya pis bogazlgimdan dun bi meyweyi cok kacrdim kesin ondan oldu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Arkadaşlar kalça agrısı çeken var mı özellikle sag kalçam yürüdükce canım acıyor ve arada bir yürürken ani bir agrı geliyor

masallah canim bence yawrun kiz😍insallah kucagibda gormekte nasip olur
Sağol canım inşallah
İkra meyra erkek gibi dedi başka bi ark daha erkek dedi
Dr um bi kız mı desem dedi kesin bişey demedi Muallakta kaldık bizde bi dahaki ay kesinleşir dedi beklicez artık. Bacak arasını göremedi bakalım beklicez 😄

selam canım ,
herseyın yolunda olmasına sevındım ,
bence oğluş geliyor

Back
X