• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağol canım inşallah
İkra meyra erkek gibi dedi başka bi ark daha erkek dedi
Dr um bi kız mı desem dedi kesin bişey demedi Muallakta kaldık bizde bi dahaki ay kesinleşir dedi beklicez artık. Bacak arasını göremedi bakalım beklicez 😄
yaa ne guzelmis masallah subhanallahh bnde 2 gun sonra gitcem bakalim 14 haftalik olcaz cinsiyet solicekmi hic bilmiyorum bu gidicegim doktorada ilk defa gtcem öwdulerde bayaa

Günaydın kızlar buaralar benimde mide bulantılarım kusmalarım çoştu zofer artık iyi gelmiyo kıvranıyorum ağrıdan bulantıdan 🥺 ne yapmak iyi gelir acaba bileniniz warmı 🥺
Malesef sabretmek dışında kesin çözümü yok. Ben bastıracak tuzlu şeyler yiyorum ama çıkacaksa ne yaparsam yapayım çıkıyor. Arada nane veya zencefil çayı yapıyorum mideyi rahatlatıyor doktorum da tavsiye etmişti

Sevgili anneler
Bu cinsiyet konusu çok karışık çünkü bu haftalarda yanlış tahminler yapılabiliyor. Kızımda 12 haftalıkken biz hiç sormadan doktor büyük ihtimalle erkek dedi 16 haftalıkken kız olduğunu söyledi. Bu cuma randevum var ama doktoruma kesin değilse tahminde bulunmamasını söylicem. Çünkü o moda geçiyor insan kendini hazırlamaya başlıyorsun alışveriş falan yapmasan bile. Sağlıkla gelsin bütün bebişler

Kızlar ben cinsiyeti ögrendim🙈🙈 Bugün kontrol vardı cok şükür herşey iyiymiş.Ama önce eşime süpriz yapacagım balon hazırlattıyorum. Ona söyledikten sonra yazarın buraya da.
Özellikle @elf21 @Judy_K @Enesra54 bakalım kimin ya da kimlerin tahmini tuttu 😂😂
Darısı başınıza hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah🙏🙏💕💕
hayırlı olsun canım hadi bakalım darısı başımıza :D çin takvimi tuttu mu sen onu söylee

Oh çok şükür çok sevindim canım 🤗
Kıza benzettim. Merakta bırakmayın yaa söleyiiinnn 😭

Şükür iyi haberler geliyor Allahım çok heyecanlı ya kendim gibi seviniyorum neymiş cinsiyet canım hiic anlamiyorum
masallah yawruna canim bence kiz🤔tabi once sagliklisi ama bana kiz gibi geldi
Gözüm aydın canım ben kiz diyorum
selam canım ,
herseyın yolunda olmasına sevındım ,
bence oğluş geliyor
Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun 🤗
Doktor %75 erkek dedi
🤭

Herkese selam..cinsiyet haberlerini almaya baslamişsınız ne güzel darısida bana ins.yarın bende gidicem ikili test icin bakalım göstercek mi benım bıdık..bu arada ikinci hamileligim ilkinde tüp bebekle ikizlerim oldu buda süpriz yapti bize kendiliģinden oldu cok sükür.kucagimizada almayı nasip etsin rabbim hepimizin:anne:

Back
X