Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben öğrenir Öğrenmez özel hastaneye gitmiştim kendimi koruyarak zaten cok boştu poliklinik. Şimdi tekrar pazartesi gidicem geç döllenme olduğu için kaçıncı haftada olduğumu belirliyemedik kese görünmemisti geçen cuma değil ondan önceki cuma gitmiştim beta hcg 216 çıkmıştı pazartesi randevum var beta hcg ve kese görülecekmi çok merak ediyorum
Biraz daha sabredelm daha yolun basindayiz ve hastaneye sürekli gitme gibi dururmjmuz yok sukur doguma kadar insallah bitmiş olur bizde rahat bir gebelik geçiririz
Biraz daha sabredelm daha yolun basindayiz ve hastaneye sürekli gitme gibi dururmjmuz yok sukur doguma kadar insallah bitmiş olur bizde rahat bir gebelik geçiririz
Ayni fikirdeyim kizlar bende sık sık gitmeme taraftarıyım en azindan sağlıklı gebelik olduğunu öğreneyim kalp atışını duyayım daha bi süre gitmem inşallah. Çok endişeliyim kocaelide yaşıyorum sanki sağım solum hep virüs doluAllah doğum yapacakların yardımcısı olsun