Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar siz keseyi gördügunuzde boşmuydu benim dün kese boştu ama doktor endiselenecek bir durum yok haftaya bakalım dedi aklıma takıldı birden. Benim oğlumda da aynı böyleydi gerci. Geç döllenme vs.
Günaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi
Günaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi
Günaydınn, pazar günü keseyi gördük betam cumartesi günü 8binlerdeydi. Belirtim pek yok göğüs hassasiyeti ve ara ara giren kramplar dışında hiçbişey yok bende.
Günaydınn, pazar günü keseyi gördük betam cumartesi günü 8binlerdeydi. Belirtim pek yok göğüs hassasiyeti ve ara ara giren kramplar dışında hiçbişey yok bende.