Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında 2 gündür sürekli olunca sordum. Normalde olup geçerdi. Doktor da ağrı olunca bunu yap dedi. 3 hafta gitmicem artık. Çiğ ya da az pişmiş et yeme dedi. Çiğ ete eldivensiz dokunma dedi. Sebzeleri sirkeli suda iyice yıka dedi
Aslında 2 gündür sürekli olunca sordum. Normalde olup geçerdi. Doktor da ağrı olunca bunu yap dedi. 3 hafta gitmicem artık. Çiğ ya da az pişmiş et yeme dedi. Çiğ ete eldivensiz dokunma dedi. Sebzeleri sirkeli suda iyice yıka dedi
Kizlar bileniniz vardir ama bilmeyeninizde varsa die soylemek istiyorum hamilelikte sol tarafa dönüp yatmalısınız sirt ustu ve sag tarafiniza yatmamaya özen gösterin kan akisini yavaşlatıyormus.
ben genelde hep sagima doner uyurdum sola donup uyumaya özen gosteriyorum kolum uyuşmuş resmen ustune yatmisim kalkkmiyor vallahi kolum .
aklınızda bulunsun solaaa yatin artik
. Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak bu yuzden canim
Öyle canm ama ilk çocuk olunca heyecanı daha farklı. Bebeğin için birşeyler bakinabilirsin fikir amaçlı bunlar çok mutlu ediyor insanı bizim herseyimiz var abisinden çocuğuma hep 2.el eşya kullandırıcam ama biraz vijdan yapıyorum
Öyle canm ama ilk çocuk olunca heyecanı daha farklı. Bebeğin için birşeyler bakinabilirsin fikir amaçlı bunlar çok mutlu ediyor insanı bizim herseyimiz var abisinden çocuğuma hep 2.el eşya kullandırıcam ama biraz vijdan yapıyorum
Bakiyorum arada ama daha kesesini gormedim carsamba allah nasip ederse gorucem neler var neler o sag salim gelsin yuvasinaaaaa dünyam o benim❤
Ilk hamilelikte cig et seyine falan dokundunmu acaba bilirsin sen canim kiymaya dokundum elimde yuvarladim biyere surmedim.elimi bi zarari olmaz herhlde.dimi