Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan uyuşmazlığı varsa hamileyken ve doğumdan sonra da bebeğin kan grubu anneyle aynı değilse tekrar iğne vurulması gerekiyor. Bende var kan uyuşmazlığı doğumdan sonra vuruldum ama şimdi hamileliğimde de 26.hafta falan yanlış hatırlamıyorsam tekrar vuurlmam gerek
Merhaba güzel anneler bugün kalp atışını duyduk çok farklı bir his şükürler olsun.:))mide bulantım çok oluyor yazamıyorum fazla ilaç da vermiyor normal bunlar dedi.yatıyorum devamlı sizde durumlar nasıl
Miyaw umarım bir gün burayı okurken sağlıklı bir şekilde bebeğin kucagında olur çok üzüldük kendini mahvetmezsin inşallah zor bir durum ama vardır bir hayır
Merhaba güzel anneler bugün kalp atışını duyduk çok farklı bir his şükürler olsun.:))mide bulantım çok oluyor yazamıyorum fazla ilaç da vermiyor normal bunlar dedi.yatıyorum devamlı sizde durumlar nasıl
Merhaba canlar en sonunda dayanamadım bugün dr umla görüştüm 2 tane ilaç söyledi mide bulantısı için inşallah faydasını görürüm yoksa bugün resmen ağladım kusmaktan bugün eşim gelirken alacak bakalım ilaçları
Oğlumda ilk haftalarda Bi şey yapmamışlardı. Kan uyuşmazlığı var 28. Haftada test yapılacak demişti doktor. İlk gebelikte Bi sorun olmuyo sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah