Çok iyi bir beslenme düzeni değil canım ne yazık ki bunda senin suçun yok ama hiç etten ya da bakliyattan protein alamıyorsun bu duruma göre

kalsiyum bu haftalarda önemli süt yoğurt kefir gibi şeyleri tüketmek gerekiyor ama farkındayım için almıyor muhtemelen bence doktoruna haber ver ki takviye vs erken başlasın senin için. Geçmiş olsun tekrar...
Bu arada halen kusma ve bulantıyı sağlıklı hamilelik göstergesi olarak gören bazı arkadaşları gördükçe üzülüyorum ve inanın benim gibi birçok arkadaş belirtileri hafif geçiriyor ya da hiç belirti göstermiyor. Her doktora gidişimde bebeği sağlıklı görüyorum çok şükür 3. gidişim. Başından beri tek bir bulantım olmadı. Olmak zorunda da değil, lütfen bu bulantı meselesini bu kadar kutsal bi hale getirip bı durumu yaşamayanları bende mi sorun var düşüncesine sevk etmeyelim. Herkesi hamileliği bulantısı kendine özel. Kimi 1 hafta kimi aylarca yaşıyor. Sağlıklılık göstergesi de değil kesinlikle... bulantısı olup bebeği sağlıksız gelişen birçok arkadaşımız oldu burda siz de iyi biliyorsunuz. 9-12 hafta aradı azalarak bitecek genel kanı bu yönde. Lütfen hepimiz sağlıklı beslenmeye çalışıp güzel günlerde doğuralım ve bu süreçte stresten olabildiğince uzak kalalım.