- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
- 53
7 inci hafta benim. Evde ne iş yapıyorsun.
Oruç tutuyor musun
Service Support Managerim holdingimizde. Evden calisip projelerli yönlendiriyorum
Yok malesef iki gün denedim zar zor tuttum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 inci hafta benim. Evde ne iş yapıyorsun.
Oruç tutuyor musun
Selam camim benim yaş 36 olunca sen bile hiç kendini büyük görme benim.icin minnossun33'ten selam canım![]()
Tiroidit geçmeyen bir şey benim yıllardır var kronik tiroidit diye hap kullanıyorsanız hiçbir sıkıntınız olmaz Allah’ın izniyle
Herkese merhaba bende geçen hafta kan sonucuyla sürprizi öğrendim,bugünde Dr a gittim keseyi gördük haftaya kalp atisina bakacak tekrar.Bir oğlum var 7 yaşında ,1 yıl önce 11.haftada sonlandırma olmuştu .Artık düşünmüyoruz derken sözde korunurken nasip oldu devam edersek sağlıkla Aralık'ta gözüküyor doğum.Hepimize hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Bende dün gittim hastaneye 8+0 olmuş kalp atışını Dinledik hareketlerine baktık herşey normaldi. Ama doktorum biraz temkinli davranmaya çalışıyor sanırım yani bi sorun var mi diyorum yok diyo. Ama işte 12. Haftaya kadar herşey olabilir kalbi de durabilir başka birşeyde olabilir dikkat et kendine fln diyo. İster istemez moralim bozuldu. Dün işte bulantıların falan kesilirse veya kanama olursa gel o zaman bişey olmuş denektir diyo. Bende hamileliğin başından beri aşırı yaşamadım öyle bulantı falan hele hiç kusmadım çok kötü değilim ama hafif mide yanması ve çok yiyemem yaşıyordum. Dün öyle dedikten sonra acaba geçti mi şu an iyi miyim hissetmiyo muyum yanmayı diye evhamlanmaya başladımgece kalmadan önce de gitmiştim aslında çok sıcak bi adam ama heveslendirmemekte mi çalışıyor anlamadım kuzular
Ben de haziran 3te gidecegim. En son 28nisanda gittimAnlaşılan herkesin var yine bebelerini gormesineeee en gec ben gidicemmmm herhlde haziranin basi gel dedi doktorum bi skinti olmadigi surece zaman hemen gecsin yaaa
Yok çok fa genç yok canım sıkıntı yapma en güzel yaşlar bence bilinçli bir anne olacaksınAy ben 28 yaşında daha yeni evlenmiştimsen ne güzel.bu yaşta hamilesin ağlamak istiyorum sitede sanırım herkes çok genç
İnş canım tek istediğim oİnşaallah inşaallah.
Bende ikiz istedim hep.
Ama yanlış anlama genelde ikizde hep tehlike oluyor.
Birini kalıyor normalde.
Ama sen tevekkül et.
İnanıyorum ikisini alacaksın kucağına zor olacak Ama ikisi![]()
İnş canım rabbim sağlıklı hyrlı evlatlar nasip etsinBi an kendimde düşündüm evet insan şok olmazda ne olur bir beklerken iki tane hemde maşallah sağlıcakla gelsinler inşallah dünyaya. hiç olumsuz düşünme her şey Allahın izniyle çok güzel olacak belki zordur bakmak büyütmek taşımak ama bu çok güzel bir duygu olmalı![]()
inşallah bende sorunsuz bir şekilde bebegimin sağlıklı olduğunu kalp atislarini duyarım da bi nefes alırım söyle![]()
Ay ben 28 yaşında daha yeni evlenmiştimsen ne güzel.bu yaşta hamilesin ağlamak istiyorum sitede sanırım herkes çok genç
Yazarım canımInsalllaaah canimmmmhaber ver banada mutlaka
Nasıl öyle birşey diyor ya ben 10 haftalık oldum hiç bir belirtim olmadığı gibi düşük tehlikem var geçen hafta birden kan boşaldı yine de doktorlar öyle birşey demedi insan öyle şey duyunca daha çok korkuyor hepimiz biliyoruz dakikamız dakikamızı tutmaz ama öyle de dememesi lazımdıBende dün gittim hastaneye 8+0 olmuş kalp atışını Dinledik hareketlerine baktık herşey normaldi. Ama doktorum biraz temkinli davranmaya çalışıyor sanırım yani bi sorun var mi diyorum yok diyo. Ama işte 12. Haftaya kadar herşey olabilir kalbi de durabilir başka birşeyde olabilir dikkat et kendine fln diyo. İster istemez moralim bozuldu. Dün işte bulantıların falan kesilirse veya kanama olursa gel o zaman bişey olmuş denektir diyo. Bende hamileliğin başından beri aşırı yaşamadım öyle bulantı falan hele hiç kusmadım çok kötü değilim ama hafif mide yanması ve çok yiyemem yaşıyordum. Dün öyle dedikten sonra acaba geçti mi şu an iyi miyim hissetmiyo muyum yanmayı diye evhamlanmaya başladımgece kalmadan önce de gitmiştim aslında çok sıcak bi adam ama heveslendirmemekte mi çalışıyor anlamadım kuzular
Bana göre sende gençsin canımBende pek genç sayılmam canım 33 yaş
Kaç çıktığını hatırlamıyorm ama zaten referans dışı çkması lazm bağışıklık oldğnu gsterio o canmKızlar merhaba acil yardım istiyorum sizden rubella ıgm toxoplazma ıgg ıgm degerleriniz kaç çıktı ve tatil sonucu kaç günde aldınız dun kan verdim 1 haftaya çıkar dendi ama biraz önce baktım e nabizda sonuçlar var hepsi referans dışı çıkmış panik oldum ve hiç birşey anlamadim
Insallah canım anlayamadım pozitif negatif yazmıyor ve 1 hafta dendiği halde 1 günde çıkmış anlayamadım inşallah kötü birşey yoktur teşekkür ederim cevabın icinKaç çıktığını hatırlamıyorm ama zaten referans dışı çkması lazm bağışıklık oldğnu gsterio o canm
Nasıl öyle birşey diyor ya ben 10 haftalık oldum hiç bir belirtim olmadığı gibi düşük tehlikem var geçen hafta birden kan boşaldı yine de doktorlar öyle birşey demedi insan öyle şey duyunca daha çok korkuyor hepimiz biliyoruz dakikamız dakikamızı tutmaz ama öyle de dememesi lazımdı
rica ederm cnm bana da 1 hafta demislerdi 1 gunde cikmisti. en gec anlaminda soyluyolardirInsallah canım anlayamadım pozitif negatif yazmıyor ve 1 hafta dendiği halde 1 günde çıkmış anlayamadım inşallah kötü birşey yoktur teşekkür ederim cevabın icin
Nasıl öyle birşey diyor ya ben 10 haftalık oldum hiç bir belirtim olmadığı gibi düşük tehlikem var geçen hafta birden kan boşaldı yine de doktorlar öyle birşey demedi insan öyle şey duyunca daha çok korkuyor hepimiz biliyoruz dakikamız dakikamızı tutmaz ama öyle de dememesi lazımdı