• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gözlerim dolarak okudum inan Allah yardımcın olsun . Evlat ne daha tamamdım ama 1 yaşında annesiz kalmayı tattım . Eminim oğlunda çok üzülüyordur arıyordur seni . Evlat anneden ayrı düşer mi hiç ama bazen hayat başka oyunlar oynuyor bize canım . Sağlığı sıhhati iyi olsun iyi haberlerini al yanına geldiği Zaman’larda gelir inşallah kuzum düşmez kalkmaz bir Allah iki kardeş bir büyür giderler dua edelim bizde üzülme lütfen ❤
uzulme lutfen icim yaniyodu kimseye paylasamoyorum yasadiklarimi cok iyi bakiliyo eski kaynana iyi bakiyo tek tesellim bu velayet dawasi icin bekliyoruz bakalim virus nedeniyle mahkemeler iptalmis bende kucukken annem bi yere gidince cok aglardim ama benim yawrum 4 yasinda anasiz kaldi 2 yildir bensiz allahtan sabir dilemekten baska bisey gelmiyo elimden

Ya benim kan grubum BRH negatif eşimin ARH pozitif kafam allak bulllak oldu benım kanım pozitife nasıl döndü
Canim sen doktora soyledinmi kan guruplarinizi sanirim kan uyusmazligi var onunla ilgili bisey soyledimi doktor

Velayet babadamı ah burnunda tütüyodur evladın 😔
sorma bi baskasinin cocugunu sewemiyorum tek hedefim oglumu almakti butun hayatimi ona gore cizmistim kariyerimde yukselcektim ona guzel gelecek sunucaktim bu bebek olunca cok agladim oglumu alamicam diye ama bunun da bana ihtiyaci war welayet babadaydi ama bende kaliyodu bigun eski es geldi gorme bahanesiyle aldi goturdu yawrumu ewlnmis olmami kaldiramadi a

Canim sen doktora soyledinmi kan guruplarinizi sanirim kan uyusmazligi var onunla ilgili bisey soyledimi doktor
Yok canım daha o konu için erken 12 haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum sence şimdiden yavruların kam grupları belli olurmu dersin

sorma bi baskasinin cocugunu sewemiyorum tek hedefim oglumu almakti butun hayatimi ona gore cizmistim kariyerimde yukselcektim ona guzel gelecek sunucaktim bu bebek olunca cok agladim oglumu alamicam diye ama bunun da bana ihtiyaci war welayet babadaydi ama bende kaliyodu bigun eski es geldi gorme bahanesiyle aldi goturdu yawrumu ewlnmis olmami kaldiramadi a
Üzülmr canım alırsın velayeti evladınıda dünyaya getirirsin inşallah vu konularda pek fikrim yok ama cocuk olumca velayeti alma ihtimalin azalıyormu

Ilk eşinden ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın ama bak hem.hamilesin hemde su mübarek günlerin hürmetine o vicdansizlara vicdan versin Allah da sana evladını versinler ama eminim rabbim yanlarına bırakmaz bu yaptiklarini
allah razi olsun yatip kalkip bana bu aciyi yasatanlarin yanina koyma diyorum en buyuk sebebim ablam olmustu kardes candi güya kuyumu kazdi eski esimle bir oldu ewladimdan ayirdi hic zararim yoktuki kimssye ablama sadece sordum neden yaptin diye yemin etti yapmadim dedi ama o da ewlat acisi cekti hamileydi dogurdu 1 hafta sonra wefat etti cocugu istemezdim bu aciyi yasamasini

Yok canım daha o konu için erken 12 haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum sence şimdiden yavruların kam grupları belli olurmu dersin
Canim emin degilim ama ben iki doktor degistim ve saglik ocagina gittim orda gep sordular benim ve esimin kanini sen bence bu konu icin doktora bir sor ona gore yapilmasi gereken bisey varsa en azindan seni uyarmis olur ve bilgi sahibi olursun ben ne desem yalan olur simdi

Rabbim.sabir versin canim hayatimizi malesef istedigimiz gibi yasayamiyoruz kontroll edemiyoruz ama oteki arkdasin dedigi gibi onunda bir vakti zamani gelecek ve yavrun seninle olacak insallah. Hersey Allahtan ve bu da gececek insallah
guzel dualariniz icin cok tesekkur ederim bu da benim imtihanimmis zamaninda kim canimi yakmissa resti cektim ailemde dahil simdi kafam rahat ama ewlat acisi koyuyo iste bi da gecicek insallah

Allah sana sabır versin canm ne diyeceğimi bilemedim durum nedir bilmiyorum ama küçük çocuk ins insafa gelirde 2 çocuğunu da büyütme fırsatın olur 🤲
amin insallaaahh ama eminim ki cocugu doldurcaklardir hamileyim diye sabir sadece aabir allah icimi biliyo

Canim emin degilim ama ben iki doktor degistim ve saglik ocagina gittim orda gep sordular benim ve esimin kanini sen bence bu konu icin doktora bir sor ona gore yapilmasi gereken bisey varsa en azindan seni uyarmis olur ve bilgi sahibi olursun ben ne desem yalan olur simdi
Aynen kuzum perşembe sağlık ocağına gidicem orayada danışayım bakayım😘 sen iyisin inşallah

Üzülmr canım alırsın velayeti evladınıda dünyaya getirirsin inşallah vu konularda pek fikrim yok ama cocuk olumca velayeti alma ihtimalin azalıyormu
aleyhime kullanicak bu durumu ondan eminim insallah rabbim bi kere daha ewladimin kokusunu icime cekmemi nasip eder tamam cok sukur ruyalarimda net kokusunu aliyorum ama insan gercegini istiyo

aleyhime kullanicak bu durumu ondan eminim insallah rabbim bi kere daha ewladimin kokusunu icime cekmemi nasip eder tamam cok sukur ruyalarimda net kokusunu aliyorum ama insan gercegini istiyo
Ayy kıyamam sana Dualarımda sanada yer vericem kuzum inşallah bu sınavı atlatacaksın😔🙏

Ya benim kan grubum BRH negatif eşimin ARH pozitif kafam allak bulllak oldu benım kanım pozitife nasıl döndü
Canim anne negatif baba pozitifse uyusmazlik oluyormus mutlaka konus doktorunla senin izin bu yaziyi buldum

Eklentiler

• Screenshot_20200506-000323_Chrome.webp
    Screenshot_20200506-000323_Chrome.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 20
Back
X