- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
Ya benim kan grubum BRH negatif eşimin ARH pozitif kafam allak bulllak oldu benım kanım pozitife nasıl döndüCanim bu kan gurubunu gosteriyor galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim kan grubum BRH negatif eşimin ARH pozitif kafam allak bulllak oldu benım kanım pozitife nasıl döndüCanim bu kan gurubunu gosteriyor galiba
Ben az once icmek zorunda kaldim yapacak bisey olmuyomus cidden bugun cok tuhafim sanirim bir bir bucuk ay boyle gececekGaviscon rennie filan içiyorum ama nafile bir süre etki ediyor sadece
uzulme lutfen icim yaniyodu kimseye paylasamoyorum yasadiklarimi cok iyi bakiliyo eski kaynana iyi bakiyo tek tesellim bu velayet dawasi icin bekliyoruz bakalim virus nedeniyle mahkemeler iptalmis bende kucukken annem bi yere gidince cok aglardim ama benim yawrum 4 yasinda anasiz kaldi 2 yildir bensiz allahtan sabir dilemekten baska bisey gelmiyo elimdenGözlerim dolarak okudum inan Allah yardımcın olsun . Evlat ne daha tamamdım ama 1 yaşında annesiz kalmayı tattım . Eminim oğlunda çok üzülüyordur arıyordur seni . Evlat anneden ayrı düşer mi hiç ama bazen hayat başka oyunlar oynuyor bize canım . Sağlığı sıhhati iyi olsun iyi haberlerini al yanına geldiği Zaman’larda gelir inşallah kuzum düşmez kalkmaz bir Allah iki kardeş bir büyür giderler dua edelim bizde üzülme lütfen ❤
Canim sen doktora soyledinmi kan guruplarinizi sanirim kan uyusmazligi var onunla ilgili bisey soyledimi doktorYa benim kan grubum BRH negatif eşimin ARH pozitif kafam allak bulllak oldu benım kanım pozitife nasıl döndü
sorma bi baskasinin cocugunu sewemiyorum tek hedefim oglumu almakti butun hayatimi ona gore cizmistim kariyerimde yukselcektim ona guzel gelecek sunucaktim bu bebek olunca cok agladim oglumu alamicam diye ama bunun da bana ihtiyaci war welayet babadaydi ama bende kaliyodu bigun eski es geldi gorme bahanesiyle aldi goturdu yawrumu ewlnmis olmami kaldiramadi aVelayet babadamı ah burnunda tütüyodur evladın![]()
Yok canım daha o konu için erken 12 haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum sence şimdiden yavruların kam grupları belli olurmu dersinCanim sen doktora soyledinmi kan guruplarinizi sanirim kan uyusmazligi var onunla ilgili bisey soyledimi doktor
Üzülmr canım alırsın velayeti evladınıda dünyaya getirirsin inşallah vu konularda pek fikrim yok ama cocuk olumca velayeti alma ihtimalin azalıyormusorma bi baskasinin cocugunu sewemiyorum tek hedefim oglumu almakti butun hayatimi ona gore cizmistim kariyerimde yukselcektim ona guzel gelecek sunucaktim bu bebek olunca cok agladim oglumu alamicam diye ama bunun da bana ihtiyaci war welayet babadaydi ama bende kaliyodu bigun eski es geldi gorme bahanesiyle aldi goturdu yawrumu ewlnmis olmami kaldiramadi a
allah razi olsun yatip kalkip bana bu aciyi yasatanlarin yanina koyma diyorum en buyuk sebebim ablam olmustu kardes candi güya kuyumu kazdi eski esimle bir oldu ewladimdan ayirdi hic zararim yoktuki kimssye ablama sadece sordum neden yaptin diye yemin etti yapmadim dedi ama o da ewlat acisi cekti hamileydi dogurdu 1 hafta sonra wefat etti cocugu istemezdim bu aciyi yasamasiniIlk eşinden ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın ama bak hem.hamilesin hemde su mübarek günlerin hürmetine o vicdansizlara vicdan versin Allah da sana evladını versinler ama eminim rabbim yanlarına bırakmaz bu yaptiklarini
Canim emin degilim ama ben iki doktor degistim ve saglik ocagina gittim orda gep sordular benim ve esimin kanini sen bence bu konu icin doktora bir sor ona gore yapilmasi gereken bisey varsa en azindan seni uyarmis olur ve bilgi sahibi olursun ben ne desem yalan olur simdiYok canım daha o konu için erken 12 haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum sence şimdiden yavruların kam grupları belli olurmu dersin
guzel dualariniz icin cok tesekkur ederim bu da benim imtihanimmis zamaninda kim canimi yakmissa resti cektim ailemde dahil simdi kafam rahat ama ewlat acisi koyuyo iste bi da gecicek insallahRabbim.sabir versin canim hayatimizi malesef istedigimiz gibi yasayamiyoruz kontroll edemiyoruz ama oteki arkdasin dedigi gibi onunda bir vakti zamani gelecek ve yavrun seninle olacak insallah. Hersey Allahtan ve bu da gececek insallah
Kan uyuşmazlığı mı var onla alakalı gibi çok emin değilim amaBunun anlamını bilen varmıEki Görüntüle 2630571
amin insallaaahh ama eminim ki cocugu doldurcaklardir hamileyim diye sabir sadece aabir allah icimi biliyoAllah sana sabır versin canm ne diyeceğimi bilemedim durum nedir bilmiyorum ama küçük çocuk ins insafa gelirde 2 çocuğunu da büyütme fırsatın olur![]()
Aynen kuzum perşembe sağlık ocağına gidicem orayada danışayım bakayımCanim emin degilim ama ben iki doktor degistim ve saglik ocagina gittim orda gep sordular benim ve esimin kanini sen bence bu konu icin doktora bir sor ona gore yapilmasi gereken bisey varsa en azindan seni uyarmis olur ve bilgi sahibi olursun ben ne desem yalan olur simdi
Bende anlamadım artık bi sağlık görevlisine sorucam canımKan uyuşmazlığı mı var onla alakalı gibi çok emin değilim ama
aleyhime kullanicak bu durumu ondan eminim insallah rabbim bi kere daha ewladimin kokusunu icime cekmemi nasip eder tamam cok sukur ruyalarimda net kokusunu aliyorum ama insan gercegini istiyoÜzülmr canım alırsın velayeti evladınıda dünyaya getirirsin inşallah vu konularda pek fikrim yok ama cocuk olumca velayeti alma ihtimalin azalıyormu
Ayy kıyamam sana Dualarımda sanada yer vericem kuzum inşallah bu sınavı atlatacaksınaleyhime kullanicak bu durumu ondan eminim insallah rabbim bi kere daha ewladimin kokusunu icime cekmemi nasip eder tamam cok sukur ruyalarimda net kokusunu aliyorum ama insan gercegini istiyo
Elinden birşey gelmiyorsa Allah'a havale et canm malesef ki kötülük yapan insanlar çok sen güçlü sabırlı ol inşallahamin insallaaahh ama eminim ki cocugu doldurcaklardir hamileyim diye sabir sadece aabir allah icimi biliyo
cok tesekkur ederim iyiki warsiniz ❤Ayy kıyamam sana Dualarımda sanada yer vericem kuzum inşallah bu sınavı atlatacaksın![]()
allahin adaleti cok guzel defalarca sahit oldum ben kimseyw kotuluk edemem ki allaha hawale etmek en guzeliymis ogrendim bunuElinden birşey gelmiyorsa Allah'a havale et canm malesef ki kötülük yapan insanlar çok sen güçlü sabırlı ol inşallah![]()
Canim anne negatif baba pozitifse uyusmazlik oluyormus mutlaka konus doktorunla senin izin bu yaziyi buldumYa benim kan grubum BRH negatif eşimin ARH pozitif kafam allak bulllak oldu benım kanım pozitife nasıl döndü