• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ewet 11. haftam ama icerde dalgalanmalar hissediyodum hep ayni bolgede ikinci bebe bu benim bazen karnimi dürtüp otrunca bile hissediyodum 3 gundur tık yok
Bşe yoktur canım ya içini serin tut hareketler için erken ama bence tabi bilemem ikinci bebeği ama iyidir miniğin korkma

bana 16 dediler😢 haziran 15te cinsiyete gitcem allahtan bisey gelmezse
ben dun gıttıgımde cınsıyet ne zaman bellı olur dedım 4 hafta sonra dedı
aynı zaman da ozel hastaneyede gıdıyorum orasıda hazıranın basında tekrar cagırdı cınsıyet ne zaman bellı olur dedım geldıgınde bellı olur dedı yıne 14 hafta oluyor o zaman da hayırlısıyla

Bende bugün geldim hastahaneden bebek şükür iyi kanama alanım hala var onun içinde progestan iğne yazdı günlük vurulacam geçen hafta başka hastanede 9+6 idi bu hastanede 10+0 çıktı
Geçer canım inşallah bol sıvı tüketin ve dinlenin diyorlar peki senin kanaman geliyor mu kendiliğinden ? Geçer zamanlar kuzum

Maşallah canım. Haraket ediyormu 😍 kaç haftalık dedi ultrason a göre?
uyuyoduk kuzum😍 9.4 olmusuz 9 olcakti ama 4 gun ilerideyiz
bata gore 2 gun gerideyiz dicem.ama.doktor o adetle alakalı dediii geri ileri die bisi yok dedi

Bende bugün geldim hastahaneden bebek şükür iyi kanama alanım hala var onun içinde progestan iğne yazdı günlük vurulacam geçen hafta başka hastanede 9+6 idi bu hastanede 10+0 çıktı
Hey maşallah kocaman olmuş annesi bu 🥰

uyuyoduk kuzum😍 9.4 olmusuz 9 olcakti ama 4 gun ilerideyiz
bata gore 2 gun gerideyiz dicem.ama.doktor o adetle alakalı dediii geri ileri die bisi yok dedi
Aynen benim de doktorum öyle dedi. Döngüden kaynaklı olabiliyor.
Ay sağlıklı olsunlar da ❤️

Ya kızlar ben de bir sey soracam ben gittiğimde de 9+1 di. Hareket etmiyordu korktum şimdi illa hareket etmesi mı gerekiyodu ya bilemedim doktoruma sormak da gelmedi aklıma 🤔

Back
X