Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sorun yok canım zaten onların hepsi aynıİçeriklerine baktım aynı canım aynen sadece folidayste b6 vitamini de var o da çok eksiklik yaratma herhalde diyorum
Allahim tez zamanda yuzunu guldursun insallaaah canimBebek gitti anestizili kurtaj yapildi
Canim bazen cok acıyor bazen acimiyor bulantim da arada oluyo arada olmuyor doktor normal dedi yaKızlar göğüs acısı hafifledi mi sizde biraz ? Benim dokununca hala biraz aciyor
Ya evet bizde onu konuştuk aramızda ikizlerden biri uslu biri hareketli oluyormuş aman en azından biri uslu olsunikizlerde genelde biri daha hareketli afacan olur diğeri daha ağır başlı ve sakin olur ya demekki bastan belli oluyor
geçen yıl benim sınıfta vardı ikiz karsitiriyordum başlarda çok benziyorlardı sonra biri sakin biri daha bi cindi artık ordan ayırt ediyordum
![]()
Çok şükür o gümbür gümbür atiyordu. Beni bidaha 13. Haftada çağırdı canım ayrıntılı ultrason içinUyuyodur kuzum kalp atisini duydunmu korkmaaaaaa bidaha ne zaman gel.ne dedi
Aynen derdi babası gibi uykucu olacak demek kiUyuyordur uyuyordur birşey olsa doktor demez mi![]()
Korkma canim.ozaman hic uyyodur annesiiiii benimkide uyuyoduÇok şükür o gümbür gümbür atiyordu. Beni bidaha 13. Haftada çağırdı canım ayrıntılı ultrason için
Benim baya hafifledi canım. Çok sıkınca acıyo sadeceKızlar göğüs acısı hafifledi mi sizde biraz ? Benim dokununca hala biraz aciyor
Aramızda bir gün var canım seninle biz de bugun 9+3 oldukKorkma canim.ozaman hic uyyodur annesiiiii benimkide uyuyodu![]()
Canim dualarında 2 sinide aynı isteYa evet bizde onu konuştuk aramızda ikizlerden biri uslu biri hareketli oluyormuş aman en azından biri uslu olsunbakımı kolay olur dualarımın arasına uslu olsun diye de sıkıştırıyorum
![]()
Maaşallah canım gözün aydınBende elime.aldımm dunyami cok.iyimis yarabbim sukurler olsunnnnnnn bin şükür![]()
Ben 27'sinde gidicem inşaallahoff doktor taa 21 ine verdi randevu Nsl geciricez ozaman kadar
Canım yanlış anlama ama bence aşırı evham yapıyorsun. Doktoruna sor ama bu haftalarda bebeğini hissetmen bana imkansız görünüyor.kizlar bugun aksam 7 gibi doktora gidicem bipmiyorum icim rahat degil hafiften kipirtalirni hissediyodum 3 gundur hissetmiyorum bakalim hayirlisiyla aksam olaydi
Ben.en son 9+4'te gitmiştim, benimki de hareket etmiyordu canım , korkulacak birşey yok ki. Öyle olsa doktor söylerdi zaten.Ya kızlar ben de bir sey soracam ben gittiğimde de 9+1 di. Hareket etmiyordu korktum şimdi illa hareket etmesi mı gerekiyodu ya bilemedim doktoruma sormak da gelmedi aklıma![]()
Sen yine de doktoruna danışmadan ilaç değişikliği yapma derim. Bak seninkinde B6 varmış,B6 bulantiyi da onluyor bilgin olsunKızlar bişey sorucam ben folidays kullanıyorum folik asit olarak bitiyor şimdi bir arkadaşım benden ileride gidiyor onda diofol varmış vereyim sana dedi bi daha almıyım onu kullanayım diyorum sizce marka değişikliği fark eder mi?
Benim hala var ama öncekine göre hafifledi diyebilirim.Kızlar göğüs acısı hafifledi mi sizde biraz ? Benim dokununca hala biraz aciyor
Maşallah canım herşey çok güzel gelişmiş testte güzel çıkar merak etme ayy cinsiyetini ilk öğrenen annemiz sen oldun o zaman hadi bakalım hayırlı olsunBizde muayeneden geldik Allaha şükür sağlıklıydı. 11+0 aslında 11+5 çıktı üç boyutluya filan alınca bacaklarının arasında çıkıntı göründü normalde bu haftalarda belli olmaz ama erkek bu bebek yüksek ihtimal dedi. Ense kalınlığını 0.7 mm ölçtü ama yinede 2li test istedi. Biz ne çıksa razıyız dedik hazırlıklı olmak için yapıyoruz yapalım dedi. Çok sevindim sevinçten ağladım yani Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhatle doğmayı nasip etsin
Maaşallah canım , gözün aydınBizde muayeneden geldik Allaha şükür sağlıklıydı. 11+0 aslında 11+5 çıktı üç boyutluya filan alınca bacaklarının arasında çıkıntı göründü normalde bu haftalarda belli olmaz ama erkek bu bebek yüksek ihtimal dedi. Ense kalınlığını 0.7 mm ölçtü ama yinede 2li test istedi. Biz ne çıksa razıyız dedik hazırlıklı olmak için yapıyoruz yapalım dedi. Çok sevindim sevinçten ağladım yani Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhatle doğmayı nasip etsin
Ya evet doğru valla çünkü tek bakacağım Allah yardımcım olsun canımCanim dualarında 2 sinide aynı iste![]()
Herkes güzel haberle dönünce motive oluyorum karamsarlıklarım azalıyor gerçektenBizde muayeneden geldik Allaha şükür sağlıklıydı. 11+0 aslında 11+5 çıktı üç boyutluya filan alınca bacaklarının arasında çıkıntı göründü normalde bu haftalarda belli olmaz ama erkek bu bebek yüksek ihtimal dedi. Ense kalınlığını 0.7 mm ölçtü ama yinede 2li test istedi. Biz ne çıksa razıyız dedik hazırlıklı olmak için yapıyoruz yapalım dedi. Çok sevindim sevinçten ağladım yani Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhatle doğmayı nasip etsin