• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar size birşey soracağım ama doktorunuz ilişki için birşey söyledi mi size? Son gittiğimde doktor bana birşey söylemedi ben de sormayı unuttum :oops:
Bir riskin yoksa serbest. Eğer yasaklaması gerekseydi yasak derdi ama serbest olan bişeyi dememiştir bence

Canım daha küçük ama kız gibi görünüyor 😊
Valla bende kız diyorum ama eşim ben rüyamda gördüm hemde hissediyorum erkek diyo bakalım ne olacak saglıklı olsun da kız da erkek de aynı sonuçta ilk çocugumuz kızımız da yok oglumuz da

Ay canım o da çok zor olur ya neden yasak dedi sana sebep neymiş
Kuzum benim bi kaybım oldu 2 sene önce. Doktorum her ihtimale karşı temkinli ol dedi. Yatak rejimi demiyorum dedi ama işlerden sadece yemek yap o da kolay olanından. Saatlerce ayakta durma sık sık yat dedi. İnşallah bakalım canım iyi olur sağlıklı olur 🤲

Aşılamadan sonra Corona oldu, sonra bulantilardi vs derken 2 ay oldu kocama acıyorum artık :KK70:
Ben adetim geçtikten sonra hiç hamileliğimi öğrenmeden bile izin vermedim ya hamileysem bişey olursa diye. Benimkine daha çok yazık 🤗😂

Kızlar size birşey soracağım ama doktorunuz ilişki için birşey söyledi mi size? Son gittiğimde doktor bana birşey söylemedi ben de sormayı unuttum :oops:
Ben sordum. Eğer ağrın, kanaman vs. Yoksa her şeyi yapabilirsiniz dedi, hafif spor, egzersiz, ilişki vs..sıklığı azalttik.Benim de eşim çekiniyor. Yoksa ben rahatım 😂

Ben kendimden bu kadarını beklemezdim normalde çok agır şeyleri kaldırırım iddiaa için kocamı kucaklamışlıgım var şimdi sülahiyi bile kaldırmak aklımda Bi soru işareti oluşturuyor 😂😂😂
😂😂 yani canım insan 2 kere düşünüyor bende biçok şeyi yapmazdım es geçerdim ama şimdi öyle değil valla bebişim için herşeyi yapıyorum 😍😍

Ben
Ben de hamileliğimi öğrendiğimde almora hanıma gittim o vardı bi tek o sırada iyiydi bencede ama niye oraya devam etmedim bilmiyorum😂 ben de kesin biraz uğraşırız 6. Ayda olur falan diye istiyordum yaz sonu gibi hamile kalırım diyordum nasıl bir kafaysa 🤣 başta biraz kabullenmekte zorlandım ama şimdi alıştım🥰
Ben de aynı neden devam etmek istemiyorum bilmiyorum 😂 Her istenildiginde randevu bulunması beni biraz korkutuyor hani tercih edilmiyor mu diye 😂Belki de ederim bilmiyorum o cebimde garanti olarak dursun :) Hayırlısı böyle imiş demek ki:)

Kuzum benim bi kaybım oldu 2 sene önce. Doktorum her ihtimale karşı temkinli ol dedi. Yatak rejimi demiyorum dedi ama işlerden sadece yemek yap o da kolay olanından. Saatlerce ayakta durma sık sık yat dedi. İnşallah bakalım canım iyi olur sağlıklı olur 🤲
İnşAllah canım dikkatli ol yorma kendini hiçbir iş bundan önemli değil bırak bebegin için en iyisini yap inşallah sorunsuz geçer hamileligin

Hoşgeldin canım 🤗 inşallah aralıkta sağlıkla doğum yaptım bebeğim kucağımda diye yorumlar yazarız buraya 😍
Valla doktorum bana da yasaklamadi hatta gün de 2 ye de çıkabilir dedi. Kasılma yerleri farklı bebekle alakası yok sadece kibar olsun esin dedi 🙈🙈🙈🙈 bu arada benim de 2 kaybim var canım

Kizlar hepinize saglikli doğumlar dilerim Allah yardimciniz olsun ben artik bu topige uyğun deyilim😔

Ben adetim geçtikten sonra hiç hamileliğimi öğrenmeden bile izin vermedim ya hamileysem bişey olursa diye. Benimkine daha çok yazık 🤗😂
Ayy gerçekten baya uzun olmuş ama doktor yasak dediyse biraz daha dişini sıkacak 🤷🏻‍♀️
Ben sordum. Eğer ağrın, kanaman vs. Yoksa her şeyi yapabilirsiniz dedi, hafif spor, egzersiz, ilişki vs..sıklığı azalttik.Benim de eşim çekiniyor. Yoksa ben rahatım 😂
Oooo iyimiş😄
Bende aşırı istek var ya eskiden böyle değildim hormonlardan mı acep 😂
Libidolar tavan :KK70: gebelikte kadınlarda istek artıyor diye okumuştum ben de. Hatta hiç orgazm olamayan kadınlar bile gebelikte orgazm yaşıyormuş.

Back
X