- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Anam valla bak dahada heyecaniiyorum icim kipir.kipirrrrSeninkinden çok eminim kesin kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam valla bak dahada heyecaniiyorum icim kipir.kipirrrrSeninkinden çok eminim kesin kız![]()
Bir riskin yoksa serbest. Eğer yasaklaması gerekseydi yasak derdi ama serbest olan bişeyi dememiştir benceKızlar size birşey soracağım ama doktorunuz ilişki için birşey söyledi mi size? Son gittiğimde doktor bana birşey söylemedi ben de sormayı unuttum![]()
Bana serbest dedi de noldu 2 hafta sarılmadım bile tiksinmektenBana direkt yasak dedi mesela![]()
Valla bende kız diyorum ama eşim ben rüyamda gördüm hemde hissediyorum erkek diyo bakalım ne olacak saglıklı olsun da kız da erkek de aynı sonuçta ilk çocugumuz kızımız da yok oglumuz daCanım daha küçük ama kız gibi görünüyor![]()
Kuzum benim bi kaybım oldu 2 sene önce. Doktorum her ihtimale karşı temkinli ol dedi. Yatak rejimi demiyorum dedi ama işlerden sadece yemek yap o da kolay olanından. Saatlerce ayakta durma sık sık yat dedi. İnşallah bakalım canım iyi olur sağlıklı olurAy canım o da çok zor olur ya neden yasak dedi sana sebep neymiş
Ben adetim geçtikten sonra hiç hamileliğimi öğrenmeden bile izin vermedim ya hamileysem bişey olursa diye. Benimkine daha çok yazıkAşılamadan sonra Corona oldu, sonra bulantilardi vs derken 2 ay oldu kocama acıyorum artık![]()
Teşekkürler.Evet eşim yeni sormuş ama hiç bi şey dahil değil konaklama falan bildiğim kadarıyla. Sen yine de ayrıntılı bir görüş ben yanlış bilgilendirmiyim
Ben sordum. Eğer ağrın, kanaman vs. Yoksa her şeyi yapabilirsiniz dedi, hafif spor, egzersiz, ilişki vs..sıklığı azalttik.Benim de eşim çekiniyor. Yoksa ben rahatımKızlar size birşey soracağım ama doktorunuz ilişki için birşey söyledi mi size? Son gittiğimde doktor bana birşey söylemedi ben de sormayı unuttum![]()
Ben kendimden bu kadarını beklemezdim normalde çok agır şeyleri kaldırırım iddiaa için kocamı kucaklamışlıgım var şimdi sülahiyi bile kaldırmak aklımda Bi soru işareti oluşturuyor![]()
Bende aşırı istek var ya eskiden böyle değildim hormonlardan mı acepBana serbest dedi de noldu 2 hafta sarılmadım bile tiksinmekten![]()
Ben de aynı neden devam etmek istemiyorum bilmiyorumBen de hamileliğimi öğrendiğimde almora hanıma gittim o vardı bi tek o sırada iyiydi bencede ama niye oraya devam etmedim bilmiyorumben de kesin biraz uğraşırız 6. Ayda olur falan diye istiyordum yaz sonu gibi hamile kalırım diyordum nasıl bir kafaysa
başta biraz kabullenmekte zorlandım ama şimdi alıştım
![]()
Valla aynı kişiye digerleri kız demiş ben yanlış anlamışım demek ki gördüğüm cıkıntı bacakmış onlar anlatsa daha iyi olur canımayy nasıl anlıyorsunuz banada anlatın ya catlıycam merakdan
Bence yasak olunca daha bir istek geliyordur canımBende aşırı istek var ya eskiden böyle değildim hormonlardan mı acep![]()
Canım benim bebisede bakarmisin yüklemiştim arkadaşlar hep erkek gördü ama sen nasip goreceksin bakalımCanım daha küçük ama kız gibi görünüyor![]()
İnşAllah canım dikkatli ol yorma kendini hiçbir iş bundan önemli değil bırak bebegin için en iyisini yap inşallah sorunsuz geçer hamileliginKuzum benim bi kaybım oldu 2 sene önce. Doktorum her ihtimale karşı temkinli ol dedi. Yatak rejimi demiyorum dedi ama işlerden sadece yemek yap o da kolay olanından. Saatlerce ayakta durma sık sık yat dedi. İnşallah bakalım canım iyi olur sağlıklı olur![]()
Bendede oldu istek de ben korkuyorum hala yapmadık yapmamda herhlde ya korkuyorumBende aşırı istek var ya eskiden böyle değildim hormonlardan mı acep![]()
Doğru mu bildim belli olmuş muydu senin canımBenimkine erkek demiştin sen unutmadım:) 2 kişi kız demişti ama fotodan ve hissiyat olarak erkek hissediyorum bende.
Arkadaşınkinde ise dik için nub denen yer erkek diye düşündüm :)
Valla doktorum bana da yasaklamadi hatta gün de 2 ye de çıkabilir dedi. Kasılma yerleri farklı bebekle alakası yok sadece kibar olsun esin dediHoşgeldin canıminşallah aralıkta sağlıkla doğum yaptım bebeğim kucağımda diye yorumlar yazarız buraya
![]()
Ayy gerçekten baya uzun olmuş ama doktor yasak dediyse biraz daha dişini sıkacakBen adetim geçtikten sonra hiç hamileliğimi öğrenmeden bile izin vermedim ya hamileysem bişey olursa diye. Benimkine daha çok yazık![]()
Oooo iyimişBen sordum. Eğer ağrın, kanaman vs. Yoksa her şeyi yapabilirsiniz dedi, hafif spor, egzersiz, ilişki vs..sıklığı azalttik.Benim de eşim çekiniyor. Yoksa ben rahatım![]()
Libidolar tavanBende aşırı istek var ya eskiden böyle değildim hormonlardan mı acep![]()