Anladım canım bende özel bşe aldın Mı merak ettim bende bakıyorum daYok canım daha yeni başladım normal nemlendirici sürüyorum benim de göğüslerim soyulmaya başladı ondan başladım ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım bende özel bşe aldın Mı merak ettim bende bakıyorum daYok canım daha yeni başladım normal nemlendirici sürüyorum benim de göğüslerim soyulmaya başladı ondan başladım ben de
Benımde farklı belim ve kasıklarım1 2 gündür özellikle bide psikolojik olarak iyi değilim bu aralar her hafta değişik bişiler oluyor umarım herşey yolundadırBen yatağının üstüne yün yatak serdim 2 yıldır hep o şekilde yatıyorum denemelisin mutlaka ama belim de bugün tuhaf farklı ve fazlaca ağrı var![]()
Tsh 5,52 çıkmış canm referans aralığı 0,27-4,20 bakalım haftaya tekrar vericem kanYaaaaa malum.olmus demekki sana kac degerin canim
Yaptırdınmı tahlilleri herşey yolundadır umarım sınırdan biraz fazla çıkmış ugak ilaç takviyesiyle normale döner inşallahTsh 5,52 çıkmış canm referans aralığı 0,27-4,20 bakalım haftaya tekrar vericem kan
Yolundadır canimkotu düşünmeyelim güzel günleri bekleyelimBenımde farklı belim ve kasıklarım1 2 gündür özellikle bide psikolojik olarak iyi değilim bu aralar her hafta değişik bişiler oluyor umarım herşey yolundadır![]()
diğer ölçümde azalmış olabilir. Tahlili tekrarlamakta fayda var. Yine yuksekse kontrol altina almak icin ilac verir doktorun ya da endokrine yönlendirebilir. 3 'ün altına düşürmeye çalışıyorlar öyle durumdaTsh 5,52 çıkmış canm referans aralığı 0,27-4,20 bakalım haftaya tekrar vericem kan
Canım.hamilelikte yüksek çıkar korkma benim ilk hamileligimde yüksek çıkmıştı ilaç kullandımTsh 5,52 çıkmış canm referans aralığı 0,27-4,20 bakalım haftaya tekrar vericem kan
Herkese bir şey olmuş bugünBenımde farklı belim ve kasıklarım1 2 gündür özellikle bide psikolojik olarak iyi değilim bu aralar her hafta değişik bişiler oluyor umarım herşey yolundadır![]()
Biraz tsh yüksek çıktı canm birde B12 referans araliginda olmasına rağmen düşük dedi iğne oldum diğerleri güzel çıktıYaptırdınmı tahlilleri herşey yolundadır umarım sınırdan biraz fazla çıkmış ugak ilaç takviyesiyle normale döner inşallah
Evet haftaya tekrarlycaz ona göre ilaç veririm dedi doktor iyotlu tuz felan kullanmamı söyledi ama zaten öyle kullanıyorum bakalım cikarsa ilaca başlarız artıkdiğer ölçümde azalmış olabilir. Tahlili tekrarlamakta fayda var. Yine yuksekse kontrol altina almak icin ilac verir doktorun ya da endokrine yönlendirebilir. 3 'ün altına düşürmeye çalışıyorlar öyle durumda
Evet öyleymiş canm normalde yoktu hayırlısıyla bir doğum yapabilsekCanım.hamilelikte yüksek çıkar korkma benim ilk hamileligimde yüksek çıkmıştı ilaç kullandım
Tok karna ac karnami verdin canim tok benim 4 kusur cikmisti 2 hafta sonra ac verdim 3 kusur cikti ilaca basladikTsh 5,52 çıkmış canm referans aralığı 0,27-4,20 bakalım haftaya tekrar vericem kan
Yalnız değilsin benim de azaldı hiç canım istemiyorben de anlamadm herkeste istek artarkwn bende azaldi
Aç karnima gittim canm bende başlarım o zaman 3 e bile verildiğine göreTok karna ac karnami verdin canim tok benim 4 kusur cikmisti 2 hafta sonra ac verdim 3 kusur cikti ilaca basladik
Napalim bazen işte istemesekte karşılaştıklarımiz bizi düşündürüyor amin canım.insallahhEvet öyleymiş canm normalde yoktu hayırlısıyla bir doğum yapabilsek![]()
O doktoru bende takip ediyorum canım hatta uygulaması bile var gebelik takibi ama ankarada oturuyorum çok tatlı bayan ve takipçisi çok evetBu arada canım acıbadem fulya da banu çiftçi diye bir doktor varmış instagramda cok takipçisi var ilgimi cekti senin bilgin var mı?
Bugün gidecek herkesi güzel haberlerle bekliyoruz kızlarİnşaAllah canım benimde sabah 9 da