• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben yatağının üstüne yün yatak serdim 2 yıldır hep o şekilde yatıyorum denemelisin mutlaka ama belim de bugün tuhaf farklı ve fazlaca ağrı var :KK48:
Benımde farklı belim ve kasıklarım1 2 gündür özellikle bide psikolojik olarak iyi değilim bu aralar her hafta değişik bişiler oluyor umarım herşey yolundadır 🙏

Tsh 5,52 çıkmış canm referans aralığı 0,27-4,20 bakalım haftaya tekrar vericem kan
Yaptırdınmı tahlilleri herşey yolundadır umarım sınırdan biraz fazla çıkmış ugak ilaç takviyesiyle normale döner inşallah

Tsh 5,52 çıkmış canm referans aralığı 0,27-4,20 bakalım haftaya tekrar vericem kan
diğer ölçümde azalmış olabilir. Tahlili tekrarlamakta fayda var. Yine yuksekse kontrol altina almak icin ilac verir doktorun ya da endokrine yönlendirebilir. 3 'ün altına düşürmeye çalışıyorlar öyle durumda

Yaptırdınmı tahlilleri herşey yolundadır umarım sınırdan biraz fazla çıkmış ugak ilaç takviyesiyle normale döner inşallah
Biraz tsh yüksek çıktı canm birde B12 referans araliginda olmasına rağmen düşük dedi iğne oldum diğerleri güzel çıktı

diğer ölçümde azalmış olabilir. Tahlili tekrarlamakta fayda var. Yine yuksekse kontrol altina almak icin ilac verir doktorun ya da endokrine yönlendirebilir. 3 'ün altına düşürmeye çalışıyorlar öyle durumda
Evet haftaya tekrarlycaz ona göre ilaç veririm dedi doktor iyotlu tuz felan kullanmamı söyledi ama zaten öyle kullanıyorum bakalım cikarsa ilaca başlarız artık

Tok karna ac karnami verdin canim tok benim 4 kusur cikmisti 2 hafta sonra ac verdim 3 kusur cikti ilaca basladik

Herkes hayırlısi ile evlatların uçağına almayı nasip etsin bende iki gündür sanki hissediyorum oğlum da batma gibi birşey hissederdim bundan icimde. Birşey kayıyor sanki atıyor gibi 22 sinde kontrol var nasipse şuan Erzincan dayım bayram da sonrası İstanbul döncem orda nasıl gitcem bilmiyorum su pis hastalik bir bitseydi cinsiyet çok merak ediyorum içimde kız geçiyor ama önce sağlık olsun

Back
X