Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim bak kalp atışını duymuşsun. Sakın umutsuzluğa kapılma sağlıklı bir şekilde ilerlicek herşey buna inan ve dua etkizlar geldim. kalbi atiyordu hala kalp atsini duyunca basladim aglamaya. drun dedigni aktariyorum plesanta rahim agzina asagiya yerlesmis kanama buyuzdenmis. progestan ilaca baslaid. cinsel ilski yasakladi. ama hersey belirsiz. onu yukari cekmek icin yapablxek bsey yok. allaha kalmis
tam riskli zamanlari bitirdik derkenSevindim bak kalp atışını duymuşsun. Sakın umutsuzluğa kapılma sağlıklı bir şekilde ilerlicek herşey buna inan ve dua et![]()
Çok kişide olan bir şey hep uzanacaksın dikkat edeceksin Allah’ın izniyle bir şey olmayacakkizlar geldim. kalbi atiyordu hala kalp atsini duyunca basladim aglamaya. drun dedigni aktariyorum plesanta rahim agzina asagiya yerlesmis kanama buyuzdenmis. progestan ilaca baslaid. cinsel ilski yasakladi. ama hersey belirsiz. onu yukari cekmek icin yapablxek bsey yok. allaha kalmis
Canım dinlen ayağa kalkmak progestan toparlar ağır iş yapma Allah'ın iziniyle birşey olmaz moralin yuksek tutu o çok etkiler çok geçmiş olsunkizlar geldim. kalbi atiyordu hala kalp atsini duyunca basladim aglamaya. drun dedigni aktariyorum plesanta rahim agzina asagiya yerlesmis kanama buyuzdenmis. progestan ilaca baslaid. cinsel ilski yasakladi. ama hersey belirsiz. onu yukari cekmek icin yapablxek bsey yok. allaha kalmis
oylemi duydunmu daha onxe bole bisey. duydum de nolurÇok kişide olan bir şey hep uzanacaksın dikkat edeceksin Allah’ın izniyle bir şey olmayacak![]()
Daha detaylı bakan ultrason doktoru:) benim trizomi 18 den bir kaybım olduğu için buna daha dikkatli bakıyorlar dua et güzel haberler alalım canımPerinatolog ne canım? Ben Azeri türküyüm de o yüzden bazı böyle terimleri bilmeye biliyorum![]()
Tabi ki duydum sen hep dikkatli olacaksınoy
oylemi duydunmu daha onxe bole bisey. duydum de nolur
Birçok kişide oluyor diye duydum. Sadece dikkat ediceksin biraz dinlen bol bol. Sana onu veren Allah onu koruyacaktırtam riskli zamanlari bitirdik derken![]()
peki sonra duzeldilermiTabi ki duydum sen hep dikkatli olacaksın![]()
Kendiliğinden düzelebiliyor canım tabi doktorun daha iyi bilir bu durumupeki sonra duzeldilermi
Gecmiş olsun canım.Bol bol dinlen temel ihtiyaçlar harici kalkma.Bu plesentanın aşagıda oldugunu daha önceki randevunda görmedi mi ? En son ne zaman gitmiştin bilgin olsaydı korkmazdın bu sekilde.kizlar geldim. kalbi atiyordu hala kalp atsini duyunca basladim aglamaya. drun dedigni aktariyorum plesanta rahim agzina asagiya yerlesmis kanama buyuzdenmis. progestan ilaca baslaid. cinsel ilski yasakladi. ama hersey belirsiz. onu yukari cekmek icin yapablxek bsey yok. allaha kalmis
en son 2 hafta once gttm ama ozamn galiba ole bir durum yoktu ki soylemediGecmiş olsun canım.Bol bol dinlen temel ihtiyaçlar harici kalkma.Bu plesentanın aşagıda oldugunu daha önceki randevunda görmedi mi ? En son ne zaman gitmiştin bilgin olsaydı korkmazdın bu sekilde.
Canım bizim karşı komşu böyle ne kanamalar yaşadı kırmızı pihtili çokça bile geldi doktor ayağa kalkmasını bile yasaklamisti ve 9ayi öyle böyle geçirdi ilk çocuğu kayinvalidede kaldı hep. Ama mis gibi doğdu oğlu hiç kötü düşünme Allah verdiyse korur onu inşallah.bol bol uzan dinlenoy
oylemi duydunmu daha onxe bole bisey. duydum de nolur
Benim bir arkadaşımın 12. Haftasında kanama oldu. Baya günlük pedi dolmuş. Ağlayarak gitmiş. Bi ilaç verdi doktoru geçti. Bebek te gayet iyiydi. Değişiyor bu öykü yani merak etme.guzel haber olurmu ki. kahverengi degil krmizi allahm ya![]()
insallah. allahm sen buyuksn halim kalmadi zaten ayakta durucakCanım bizim karşı komşu böyle ne kanamalar yaşadı kırmızı pihtili çokça bile geldi doktor ayağa kalkmasını bile yasaklamisti ve 9ayi öyle böyle geçirdi ilk çocuğu kayinvalidede kaldı hep. Ama mis gibi doğdu oğlu hiç kötü düşünme Allah verdiyse korur onu inşallah.bol bol uzan dinlen
İlişki yasağından başka nelere dikkat etmeni söyledi? Canım belki googlelasan böyle durumda olanları bi arasan ya da makale falaj okusan. Bilmediğim bi durum olduğundaj yorum da yapamıyorumbello bir sebebi yok dedi bizim mudahalemizle olcak bsey degil dedi
insallah. allahm sen buyuksn halim kalmadi zaten ayakta durucak
İnşallah güzel haberlerle dön canım merakla bekliyorumDaha detaylı bakan ultrason doktoru:) benim trizomi 18 den bir kaybım olduğu için buna daha dikkatli bakıyorlar dua et güzel haberler alalım canım![]()