• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
canım benim var ama çözüm de bulamadım öyle kayısı falan işe yaramadı ben de kendi haline bırakıyorum genelde :)) ama gecen cok sancı da yaptı, eğer çözümü olan varsa ben de öğreniyim ya iyi olur. ben de cuma gideceğim ama sorun olmaz 11+0 - 13+6 arası öneriliyor ikili test için.
Tatlım kayısıyı direkt yemiycen geceden bi bardak suda ıslatıp sabah uyanınca önce suyunu içip sonra kayısılarını yiycen. Bide tuvalet rejimi olması lazım. En az günde 1 gitmen lazım ki sonra kalınca daha zor oluyor. Bide klozetse alaturka değilse ayaklarının altına bişey koy oturduğunda. Benim leğen var banyomda onu ters çevirip koyuyorum. Zorlanmadan yaparsın.

E elf21 Hadi gözün aydın canım. 💕 Ense kalınlıgı gecen doktorun ölctüğüyle aynı mı cıktı? Farklı ne yaptı? Ben de perinatologa gitmedimde normal doktorda gerek yok dedi gitmene ölcümler ve ikili test normal cıkınca.

canım benim var ama çözüm de bulamadım öyle kayısı falan işe yaramadı ben de kendi haline bırakıyorum genelde :)) ama gecen cok sancı da yaptı, eğer çözümü olan varsa ben de öğreniyim ya iyi olur. ben de cuma gideceğim ama sorun olmaz 11+0 - 13+6 arası öneriliyor ikili test için.
Kızlar erik çıktı eriği tuza banıp bolca yesenize bem bi kac tane bile yesem aşırı ishal oluyorum bence bi deneyin eriği 😊

Canım burda da öyle yazıyor ama ne kadar güvenilir? O yüzden sordum açıkçası içiyor musunuz diye.
İç canım zaten pastörize sütü başka şekilde bulamazsın. Ayrıca ben yoğurt mayaliyorum kendim ama onu açık sütü alıp kaynatarak mayaliyorum pastörize sütten zaten yoğurt güzel olmuyor bence.

Köyden gelen sütler çok iyi yoğurt mayalandırıyor ya kaymaklı oluyor baya. Pastörize sütten hiç yoğurt yapmadım. Köyden gelen sütü de böyle kutu sütü gibi içemiyordum sanki inek kokusu geliyordu bana 😂

ay evet tadı da lezzetli oluyor ama hamilelikte riske atmayım dedim ama gene de pastorize yogurt onun yerini tutmuyo yalan yok.

bende de kayısı ıse yaramıyor , cok rahatsızlık vermeye baslıyor ama bı sureden sonra ınsan patlayacakmıs gıbı hıssedıyor kendını :KK43: siz suan kac haftalıksınız ?

ben 11+ 4 üm canım su an

Tatlım kayısıyı direkt yemiycen geceden bi bardak suda ıslatıp sabah uyanınca önce suyunu içip sonra kayısılarını yiycen. Bide tuvalet rejimi olması lazım. En az günde 1 gitmen lazım ki sonra kalınca daha zor oluyor. Bide klozetse alaturka değilse ayaklarının altına bişey koy oturduğunda. Benim leğen var banyomda onu ters çevirip koyuyorum. Zorlanmadan yaparsın.

bu akşam onu yapayım o zaman bi

Kızlar erik çıktı eriği tuza banıp bolca yesenize bem bi kac tane bile yesem aşırı ishal oluyorum bence bi deneyin eriği 😊

ay kac haftadır yiyorum ama bir işe yaramadı ya gerci normalde de cok severim üzerine bol su mu içsem napsam :KK66:

Kızlar selam doktordan geldim şimdi ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1,50 çıktı sizin sonuçlarınız nedir inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur 🙏 bunarada ikinci defa %90 erkek ama haftaya gel kesin söyleyeyim dedi 🙈🙈🙈🙈🙈 buradaki tahminler kızdı genelde 😁
Hadi maşallah😁😁 kaç haftalık oldunuz

Canım bana tarama testi yapmayacak doktor ayrıntılı ultrasonla bakacam bir tek dedi haziranin 10 12 si o arada 14. Haftama giriyorum o zaman gidecem işte
neden yapmayacakmıs kı ,
ben anlamadım neden bazı doktorlar ıstıyor bazıları ıstemıyor acaba ?

Kızlar selam doktordan geldim şimdi ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1,50 çıktı sizin sonuçlarınız nedir inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur 🙏 bunarada ikinci defa %90 erkek ama haftaya gel kesin söyleyeyim dedi 🙈🙈🙈🙈🙈 buradaki tahminler kızdı genelde 😁
insallah canım ,
kacıncı haftadasın ? cınsıyetı bellı olmus masallah

Ben tiksinmek de istemiyorum ondan üstüne gitmedim çok 😁😁 koku hassasiyeti azalıyor biraz inşallah içmeye başlıcam ama korkuyorum soğuk süt bana daha çok kokuyor çünkü
Ya valla nasıl olacak geçecek bilmiyorum inşallah en kısa zamanda geçer çünkü yararlı olan şeyleri ne yer ne içer oldum :olamaz:

kizlar geldim. kalbi atiyordu hala kalp atsini duyunca basladim aglamaya. drun dedigni aktariyorum plesanta rahim agzina asagiya yerlesmis kanama buyuzdenmis. progestan ilaca baslaid. cinsel ilski yasakladi. ama hersey belirsiz. onu yukari cekmek icin yapablxek bsey yok. allaha kalmis
Çok sevindim hala seninle olduğuna ama artık hep dikkatli olmalısıın kuzum

Back
X