• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Özel hastanede bunu yaşadın sanırım ? Bi makina alamıyorlar ne anladım o işten yani
Hayır canım ben testlerimi devlette yaptıriyorum sistemde kayıtlı olması için, bugün gittiğim sadece kadın ve çocuk üzerine hastane istanbul da , burda Normal de gittigim hastane de test yapılmadığı için oraya güvenip gittim

Canım moralini bozma ense kalınlığının tekrar ölçülebilmesi için 1 hafta sonra gidebilirsen iyi olur burun kemiği varsa inşaAllah her şeyi normaldir🤲🏻🥰
Evet burun kemiği oluşmuş dedi , ense içinde yanlış ölçüm yaptığını düşünüyorum çünkü o ara hareket ettiğini gördüm bebeğin konuştum ben doktorla heyecanlandığım için güldüm bide hareket ettim de ondan mi Iyi olmadi acaba

Hayır canım ben testlerimi devlette yaptıriyorum sistemde kayıtlı olması için, bugün gittiğim sadece kadın ve çocuk üzerine hastane istanbul da , burda Normal de gittigim hastane de test yapılmadığı için oraya güvenip gittim
Hmm. İlginç valla kadın ve çocuk üzerine olan hastane ultrason çıktısı veremiyorsa da yok artık 😂 sen hiç gitmemiş say kendini en iyisi 🙂

Canm kanama değil ama lekelenmeler oldu o da olurmuş korkma dedi içeride kalan kan dedi. Bugün neredeyse yok oldu bugün tekrar gittim aktif herhangi bir kanama yok herşey yolunda dedi ilişki, yolculuk ve kendini yormak yasak. İnşallah atlatacağız bu süreci
insallah arkadasim insallalh. benmde lekelenme var. ama bugun gece pihti gibi bisey dustu. doktora sordm normal bunlar dedi. ama ben cok korktm korku filmi gibi😥 sidmdide 4 gun yasak var korkuyorum bsey olursa diye. allah yardmcimiz olsn

insallah arkadasim insallalh. benmde lekelenme var. ama bugun gece pihti gibi bisey dustu. doktora sordm normal bunlar dedi. ama ben cok korktm korku filmi gibi😥 sidmdide 4 gun yasak var korkuyorum bsey olursa diye. allah yardmcimiz olsn
Pıhtı benden de düştü dedim bebeğime düşürüyorum korku dolu bi gece yaşadım sabahında doktora gittik sordum normal içeride akan kan punto şeklinde düşmüş korkma dedi. Korkmayalım canım dikkat edelim sadece Allah bebeklerimizi korur.

Hmm. İlginç valla kadın ve çocuk üzerine olan hastane ultrason çıktısı veremiyorsa da yok artık 😂 sen hiç gitmemiş say kendini en iyisi 🙂
Evet ya tek teselli zaten ultrason görüntüsü, kartal yakacık kadın ve çocuk hastanesi gittiğim yer

Pıhtı benden de düştü dedim bebeğime düşürüyorum korku dolu bi gece yaşadım sabahında doktora gittik sordum normal içeride akan kan punto şeklinde düşmüş korkma dedi. Korkmayalım canım dikkat edelim sadece Allah bebeklerimizi korur.
allah senden razi olsn ya. kendim gibi birini bulmak ve olumlh seyler oldgnu blmek cok rahatlatiyoe

12+2 den selamlar cok sukur kendini gösterdi iyimis masallah🧿🥰 doktor yalnislikla agzindan yakisikli sonunda gorebildik seni dedi 🤭🤭 aa dedim erkek mi ehh tahminim bu 2 hafta sonra gorucez bakalim dedi kesin bisi demek icin erken dedi aksama atayim bakalim fotoyu tahmin edin nuba gorede erkek galiba🥰🥰

Gözün aydın canım, çok sevindim güzel haberlerine ❤

Acile gidebilirsin yasak olunca. Bir yeri arayıp şifre alıyormuşsun telefonunu gösterirsin polis cevirirse.

Eklentiler

• 20200522_181310.webp
    20200522_181310.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 59
Nasılsınız hanımlar? Ne güzel cinsiyet tahminleri güzel haberler gelmiş. Bende durumlar aynı bulantılar halsizlik devam tadım yok çok fazla girip zaman geçiremiyorum forum da :KK43: devlette randevu bulmaya çalışıyorum bende özelden doktorumun istediği tahliller için ama boşluk bulamadım bir türlü. Özelde ki doktorum haziranın ikinci haftası çağırdı o zamana halledebilirim inşallah

Butun oklar erkeği gosteriyor desene fotoyu yükleyemeyedim deneyeyim bakayim bi daha bakin bakim canlar gerci tepetaklak ama 😊@Enesra54 Judy_K Judy_K
Valla amuda kalkmış kuzum bu ama erkeğe benziyo😊😊 kız ben kendiminkine de erkek dediim doktor bugün o bölgeye baktı çıkıntı var dedi ki bu pipisi de olabilir dedi dudak da olabilir dedi ama ben kıza benzetiyorum dedi ense kalınlığı da iyi cıktı heralde kız dedi 😊

allah senden razi olsn ya. kendim gibi birini bulmak ve olumlh seyler oldgnu blmek cok rahatlatiyoe
Evet bende senden önce olmuştu kanama ama kimse yaşamayınca yazmadım bişey aslında hep girip okuyorum forumu ama yorum yapmıyordum seni görünce yazmak istedim Allah senden de razı olsun canm inşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz 🙏🏻

Valla amuda kalkmış kuzum bu ama erkeğe benziyo😊😊 kız ben kendiminkine de erkek dediim doktor bugün o bölgeye baktı çıkıntı var dedi ki bu pipisi de olabilir dedi dudak da olabilir dedi ama ben kıza benzetiyorum dedi ense kalınlığı da iyi cıktı heralde kız dedi 😊
Desene daha 1 ay bizi merakta birakacaklar🙈😅

Back
X