• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
oyyy canimm merakmi ettin allah razi olsun sendennnn telefonum kirilmisti canim uzunsürdü biraz yaptirmam biz iyiyiz cok sukur umarim kayiplar falan yoktur daha kontrole gidemedim haftaya randewum war nasipse ama bi sikintimiz yokcok sukur
Evet canm merak ettik iyi olmana sevindim ☺️☺️ hos geldin

Kizlar guzel haberler alanlar musmutlu donenler Rabbim daim etsin... Etiketleyemedim boyun kalınlığı olan arkadaş da üzülmesin evet bazı hastanelerin cihazları yaniltiyor her zaman ikinci üçüncü bir doktora danışmak ta fayda var.. Bu arada bende bayramdan sonra kontrole gidiyorum :) inşallah güzel haberler ile...

Aranızda kahve içen var mı? Ben kahve bağımlısıydım da 3 aydır içmiyorum hiç bugün burnumda kokusu geziyorum resmen acaba zararı olur mu? 🤔
Ben çok severdim artık eskisi gibi çekmiyor canım ama doktor çok nadiren bir fincan dedi.

Bayanlar aranızda toz hassasiyeti olanlar var mı. Yani tozlu bir odada otursam hemen hapşurma çok tozluysa boğazımda gıcıklama yapıyor. Odanın havasını temizleyen makineler oluyormuş acaba onlardan mı kullansak diye düşünüyorum ama tecrübeli birileri varsa fikrini alırım
Siz nasıl bi yöntem buldunuz acaba bn de çok fenayım 6 haftalık hamileyim hapşurmaktan kalbim ağrıyor artık bnm de alerjim var doktorum ilacı yasakladı ama ağlıom artık hapşurmaktan 😔

oyyy canimm merakmi ettin allah razi olsun sendennnn telefonum kirilmisti canim uzunsürdü biraz yaptirmam biz iyiyiz cok sukur umarim kayiplar falan yoktur daha kontrole gidemedim haftaya randewum war nasipse ama bi sikintimiz yokcok sukur
Ohhh canım çok şükür yaaa çok rahatladım içim içimi yedi hep bişey mi oldu diye. Çok şükür iyisiniz kuzum. 💜 Benim bildiğim kadarıyla yok bir kayıp. Dünki haberler çok iyiydi 😍 gittim minnoşumu gördüm kız gibi dedi doktorum. Sanırım prensesim olacak inşallah 😍🤲

kızlar doktordan geldim çok şükür büyümüşüz normal dedi doktor herşeyine ikili test için kan da verdim haftaya çıkacak inşallah Rabbim kucağımıza almak nasip etsin🥰🤲🏻 Tahmin yapıyordunuz atıyorum fotoyu 😘🌸Eki Görüntüle 2635593
Kuzumm maşallah kız bu minnooşş 😍😍😍 99% hemide 😍😍😍😍💜💜💜💜

Bu arada fetal dna testinde cinsiyette belli oluyor. Ama söylemiyorlar nedense :) sorduğumda yasa gereği falan bir şeyler dediler ama bilmiyorum. Biraz sıkıstirirsaniz soylerler falan diyolar :)) ben de sabirsizimdir. Bi sansimi deniycem. Yaptıracaksanız siz de deniyin:)

:) Evet sakladıklarını duymuştum:) Anne kanına karışan fetal DNAda y kromozomu olup olmamasına göre aslında anlaşılıyormuş. Ultrasondan daha net geliyor kucağa değil mi?:) Ben de deneyeceğim şansımı, teşekkür ederim hatırlattığınız için:) Durumu paylaşacağım buradan;)

Ultrason değil de şu evde kalp atışlarını dinleyebildigin bir cihaz var. Dopler miydi. Ben ondan düşünüyorum 😇

Evet el doppleri ben de düşünüyorum onu. Kontroller arasında 1 ay var, sürekli aklıma kalbi atıyor mu sorusu düşüyor. Sanırım 12. haftadan sonra algılıyormuş cihaz.

Ultrason değil de şu evde kalp atışlarını dinleyebildigin bir cihaz var. Dopler miydi. Ben ondan düşünüyorum 😇
Evet el doppleri ben de düşünüyorum onu. Kontroller arasında 1 ay var, sürekli aklıma kalbi atıyor mu sorusu düşüyor. Sanırım 12. haftadan sonra algılıyormuş cihaz.

Ben de var kızlar ondan, komşum verdi, eski bişi cok iyi bişi degil ama ben duyuyorum haftada 1 falan öncesinde haftada 2-3 dinliyordum maks 2 dakika.Ama doktor henüz duyamazsın o duydugun senin kalbinin sesidir gibi seyler söyledi ama tam bebegin oldugu yerden duyuyorum nasıl oluyor bu anlamadım atardamara falan denk geliyordur diyor.8.haftadan beri kullanıyorum ben.🤔

Back
X