- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Canım ben düşünüyorum bugün bime geliyo haftaya perşembeye a101 e geliyo kumaslarina bakiyim hoşuma giderse alacağım yada kayınvalidem yapacak nette pahalı benceKizlar babynest yatak alan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben düşünüyorum bugün bime geliyo haftaya perşembeye a101 e geliyo kumaslarina bakiyim hoşuma giderse alacağım yada kayınvalidem yapacak nette pahalı benceKizlar babynest yatak alan var mı?
6 yaştan bildiriyorumMerak etmeyin kendileri gelecek zaten![]()
Müslin çok güzel su çekiyor. Onları bir araştırın istersenizBu set yüzde 60 bambu yuzde 40 pamukmus. Ben havluda bambu severim ama bebegin cildine nasil olur bilemedim
Evet yeni duydum ben de. Müslin havlu diye de bakayim. Sag olasinMüslin çok güzel su çekiyor. Onları bir araştırın isterseniz
Görümcem bana buna benzer bir ana kucağı verecek, hem titreşimli ve müziği de varmış. Benim elim ayagim oldu evin her yerine taşıdım dedi. Babynest ben de almayacakti. , bana onu da bir arkadasim verdi.karar senin canım ama onun yerine ana kucağı alsan daha mantıklı zaten salonda park beşik varmış ne gereği var ki bunlar daha kullanışlı
Bende elektronik ana kucağı alacaktım ama yarın doğum günüm ve çok yakın arkadaşım doğum günü hediyesi babybjörn almışGörümcem bana buna benzer bir ana kucağı verecek, hem titreşimli ve müziği de varmış. Benim elim ayagim oldu evin her yerine taşıdım dedi. Babynest ben de almayacakti. , bana onu da bir arkadasim verdi.
Hayırlı olsun güle güle kullanınBende elektronik ana kucağı alacaktım ama yarın doğum günüm ve çok yakın arkadaşım doğum günü hediyesi babybjörn almışbu sebeple elektronik almayacağım hem ayıp olur diye hem de extra masraf olmasın diye düşündüm
![]()
baya almışsın canım güle güle kullanın inşallahKızlar çok şükür bugün elim boş dönmedim aslında daha da alacakların vardı ama çok fazla kalabalıktı bunları aldığımızda bile şükrettim hem hamisler doluyduyerleri çok güzeldi hepsinin hiç pişman olmadım iade etmeyeceğim ❤
İnşallah canım cümlemize nasip olsun inşallahbaya almışsın canım güle güle kullanın inşallah![]()
karar senin canım ama onun yerine ana kucağı alsan daha mantıklı zaten salonda park beşik varmış ne gereği var ki bunlar daha kullanışlı
Sol bacak ağrısı bende de oluyo yürüyünce falan daha çok hissediyorum. Ama tabi uykumdan uyandırmıyo. Çok rahatsız olursan bi tane parol içebilirsin rahatlatır seni biraz.Sabah sabah bu sefer sol kasıktaki sancı ile uyandım geri uyuyamadım da geçtim salona artık yazık herif de uyandı bir şey mi oldu diye hele sol kasık bacak arası sabahları çok ağrıyor basamıyorum üstüne
Bende bebek çantası, zıbın ,hastane çıkışı ,şu dinazorlu takımdan ve 2’li alt aldımKızlar çok şükür bugün elim boş dönmedim aslında daha da alacakların vardı ama çok fazla kalabalıktı bunları aldığımızda bile şükrettim hem hamisler doluyduyerleri çok güzeldi hepsinin hiç pişman olmadım iade etmeyeceğim ❤
Gule güle kullan canim, ben de alt pijama bakacaktim ama kalabalıktan reyonlara yaklasamadim bile. Yalnız küvet sadece 1 tane gelmiş ve onu da ben aldımKızlar çok şükür bugün elim boş dönmedim aslında daha da alacakların vardı ama çok fazla kalabalıktı bunları aldığımızda bile şükrettim hem hamisler doluyduyerleri çok güzeldi hepsinin hiç pişman olmadım iade etmeyeceğim ❤
ben aldm canm bimdenKizlar babynest yatak alan var mı?
Ya bime bebek ürünleri mi geliyor kardeşim şimdi ekmek almaya gitti keşke ben gitseydimBende bebek çantası, zıbın ,hastane çıkışı ,şu dinazorlu takımdan ve 2’li alt aldım![]()
Nerde yaptırdın canım ben de istiyorum daHastane çantasına kızımın esyalarini koymak için yaptirdigim kumaş keseler geldiEki Görüntüle 2702169