- 6 Mart 2009
- 2.174
- 4.123
- 333
Du bakayım arabayı almaya geldim 7 8 bim gezcem parça parça toplarımCanım cidden çok güzel şeyler vardı. Ama malum kalmamıştır pek bişey. A101 e gelecek haftaya belirli ürünler ordan bakarsın olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Du bakayım arabayı almaya geldim 7 8 bim gezcem parça parça toplarımCanım cidden çok güzel şeyler vardı. Ama malum kalmamıştır pek bişey. A101 e gelecek haftaya belirli ürünler ordan bakarsın olmadı
iste ben pek marka bilmiyorum hangsi iyi hangisi kotu. ondan soraym dedm. iiki almsm ozaman. biberonudami alsaydm kiCanım kalitesi değil. Ben iki tane aldım fiyatı normalde pahalı öyle olduğuna bakma benim yigenlerim bı onu tuttu diğer pahalı emzikler çöpe gitti. Bide oioi marka emzik aldım bunları denerim olmazsa tekrardan alırım. Eczanede filan bile satılıyor niye kalitesiz olsun ki .
Evet bende onu merak ediyorum ona gore gidecegim ama kalmamistir gerciKızlar bimdeki şu ışıklı toplar nasıldı. Alanlar foto atabilir mi
30x25'ti sanırım.Kaça kaç seninki canm?
Ben almadım ama yakından gördüm çok guzellerdiKızlar bimdeki şu ışıklı toplar nasıldı. Alanlar foto atabilir mi
İnşallah kalmıştır biseyler paylaş aldıklarınıDu bakayım arabayı almaya geldim 7 8 bim gezcem parça parça toplarım![]()
Wee güzel bir marka canım bence emziği geri verme.iste ben pek marka bilmiyorum hangsi iyi hangisi kotu. ondan soraym dedm. iiki almsm ozaman. biberonudami alsaydm ki
Guzel diyorlar bakEvet bende onu merak ediyorum ona gore gidecegim ama kalmamistir gerci
Canım biberonda mantıkli cam sonuçta bişey olmaz markası fark etmiyo gayet uydundu ben almadım kayınvalidem almış biberonla baybmesti bende bişey demedimiste ben pek marka bilmiyorum hangsi iyi hangisi kotu. ondan soraym dedm. iiki almsm ozaman. biberonudami alsaydm ki
Esime söyledim bakacak birazdan. Insallah kalmıştırBen almadım ama yakından gördüm çok guzellerdi![]()
Canim wee nin ürünü kalitesiz degilkizlarr hadi gorun biriniz. su bimdeki emzik cokmu kalitesizdir. aldm ama iademi edeym anlamiyom ben
Güle güle kullanınİyi yapmışsın canımGeneli zaten hamileydi maskeli eldivenli olunca yapacak bişey yok aldım valla riskli filan normalde hastane dışında çok nadir dışarı cikiyorum
![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ikinci çocuk inan hiçbirşey alasım yok zaten de birşey almadım çocuğumun şuan giyecek doğru düzgün hiçbirşeyi yok7 yillik bir süreçten sonra benim ilk bebegim olacak nasipse, alınan pek çok şey bana da gereksiz geliyor aslında.Tabii kimsenin hevesini kırmak istemem ben de ama ikinci bebeği olanlar almayi dusunduklerimize birbirimize sorarken bizi uyarsa güzel olur.
Yok canım yakmıyorTuzlu su yakmaz mi canım
Ya bime bebek ürünleri mi geliyor kardeşim şimdi ekmek almaya gitti keşke ben gitseydimgüzel şeyler var mıydı aldıklarınxi paylaşın arkadaslar
![]()
Sende canımGüle güle kullanın![]()
Canım sence çantanın boyu iyi mi? Baktınmı sen içineSende canım![]()