Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gule gule kullan canim seninkinin renkleri daha guzelmisEsim almis canim
Mavisini atti esim once pek begenmedim. Bu yine idare ederGule gule kullan canim seninkinin renkleri daha guzelmis![]()
Aaaaİkeanin azizligine ugradim son dk besik siparisimi iptal etti☹ Sizin bildiginiz 1 ayda mobilya teslim edicek firmalar var mi kizlar besiksiz kaldi kizim![]()
Gule gule kullan canımMissyloves ay peluş kedili yastıklardan gördüm tam alıcaktım biri aldı o içimde kaldı onun dışında aldım istediğim şeyleri. Şimdi bakıyorum da hepsinden daha önce almıştım zaten. Gerekli ne vardı bi kedili gece lambası bi de müslin panço alıp gelebilirmişim ama gözüm döndü sanırım ahahaha
neyse fazla mal göz çıkarmaz
![]()
Sağol kuzumGule gule kullan canımmuslinler guzek duruyor. Of ben gidemedim. Halılar gelcek yikamacidan evden çıkamıyorum
![]()
bize de yattigi gunleri gormek kismet olur insallahBenim kızımın da Belis büyüyen beşikti şimdi büyük haliyle yatıyor![]()
Bende bu hafta başladım bence sende başlamalısın çantamız hazır olsun malum bizim bebislerin şahı solu belli olmaz :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ikinci çocuk inan hiçbirşey alasım yok zaten de birşey almadım çocuğumun şuan giyecek doğru düzgün hiçbirşeyi yok
Güle güle kullanın canımBende sunlari topladim kizlar. Bide su top top isiklardan istemistim ama yoktuMuslinleri begenmedim kumasini o yuzden almadim
Eki Görüntüle 2702298
arkadaşım evli bile değil kuzumBabybjörn almakta ben cok kararsizim. Sanki 6 aydan sonra pek kullanilmaz gibi. Fiyatida uygun birsey degil. Onun yerine Stokke Tripp Trapp alacaktim yeni dogan aparatiyla. Arkadasin kullanmismi babybjörn memnunmu?
İkea stoklarında beşik kalmamış ne zaman geleceği de belli değilmişİkeanin azizligine ugradim son dk besik siparisimi iptal etti☹ Sizin bildiginiz 1 ayda mobilya teslim edicek firmalar var mi kizlar besiksiz kaldi kizim![]()
Çok sagol canım ya bu ara büyüyen beşik araştıriyorumda senin aldığın dikkatimi çekmişti.ben burda bi bebek magazasi var ordan aldim takim halinde aldik tek besik satiyorlar mi satiyorlarsa fiyati ne bilmiyorum canim ama markasi belis marka adiyla aratabilirsin
Ya benim aslında kızım da hiç eşya hazırlamadan bir anda geldi bu sefer bu bebegimde hazırlayayım diyorum ama bakalım artık ne.zmaman yaparımBende bu hafta başladım bence sende başlamalısın çantamız hazır olsun malum bizim bebislerin şahı solu belli olmaz :)
Ay valla kendim gidemiyorum zaten pandemi var internetten bakıyorum birde kızımdan kalanlara güveniyorum.sanirim.onun da etkisi varAllah razı olsun, hepimiz sağlıkla kavusalim insaallah
Neden birşey alasın yok canım, ufaktan bir iki kıyafet al yine de.