Pille çalışıyor ya sıkıntı olmaz gibi. Bebis ayaklaninca yukarilara kaldırılabilir belkisimdi bu isikli toplari aldikta guvenli olcakmi kii aklma takildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pille çalışıyor ya sıkıntı olmaz gibi. Bebis ayaklaninca yukarilara kaldırılabilir belkisimdi bu isikli toplari aldikta guvenli olcakmi kii aklma takildi
Aynen canım hep hamisler vardı yada gelemeyenler için baba adaylarıMaşallah kızlar topluca yazıyorum herkese hayırlı olsun aldıklarınız süper ama grili sarılı ışık toplarina bayildim çok tatlılarşimdi gitsem garanti bitmiştir
bugün bim hamisler günü olmuş
![]()
canım yurtdışından ürün gelmesi çok uzun sürüyor korona sebebiyle bu da arz/talep eksikliği oluşuyorherkesmidoguruyo arkadasbebek urunlerne olan talebi bugun bimde gordum
![]()
Canım duvara sarkitabilirsin yada komidin varsa ona tuttur cibinlik tarzındaysa onada tutturabilirsinYaa bu ışıklı toplar bizim beşiğin parmaklıklarından gecmedi![]()
Evett ben 3 aydir sabah aksam takip ediyorum zaten gelmiyordu pazartesi gunu stok acildi hemen siparis verdim ama bugun aradim ne durumda diye hatali stok acmisiz dediler saka gibi ben aramasam hala beklicem besik gelicek diyeİkea stoklarında beşik kalmamış ne zaman geleceği de belli değilmiş![]()
Disariya dogru as canim yada cibinlik kullanicaksan onada takabilirsin ben oyle dusunmustumYaa bu ışıklı toplar bizim beşiğin parmaklıklarından gecmedi![]()
Oo baba adaylari da vardı demekAynen canım hep hamisler vardı yada gelemeyenler için baba adaylarıgerçekten zibinlari filan yumusacikti ..
bende öyleydim canım 3 ikea gezdik eşim bursaya gidip alacaktı kıyamadım modoko'dan aldım çok benzerini.. ikea çalışanı ne zaman gelir belli değil dedi boş boş onu beklemek istemedimEvett ben 3 aydir sabah aksam takip ediyorum zaten gelmiyordu pazartesi gunu stok acildi hemen siparis verdim ama bugun aradim ne durumda diye hatali stok acmisiz dediler saka gibi ben aramasam hala beklicem besik gelicek diye![]()
Ben bunu aldim canim burda birinde gormustum yumusak ve boyuda yeterli bence esimde takabilsin diye bu tarz bisey tercih ettimNasil bisey aldığınben bir de omuz cantasi istiyorum
Modokoda hangi magazadan almistin canim ben gezdim modokoyuda ama o tarz kucuk besik bulamadim hep cok buyukler vardibende öyleydim canım 3 ikea gezdik eşim bursaya gidip alacaktı kıyamadım modoko'dan aldım çok benzerini.. ikea çalışanı ne zaman gelir belli değil dedi boş boş onu beklemek istemedim![]()
Duvar hos geldi. Esyalar gelsin dubara asarim. Bebis de uzanamaz hemCanım duvara sarkitabilirsin yada komidin varsa ona tuttur cibinlik tarzındaysa onada tutturabilirsin
Güle güle kullan canımBen bunu aldim canim burda birinde gormustum yumusak ve boyuda yeterli bence esimde takabilsin diye bu tarz bisey tercih ettim
Normal besik canim cilege gitmistim 30 gunu gecer demislerdi tekrar gidip bakacagim mecburAaaageçmiş olsun canım. Normal besik mi anne yani mi? Anne yanıysa ben e bebekten bebekonfor marka aldim 3-5 gune geldi. Normal besigi de cilekte sordum ellerinde yoksa 45 is günü, ellerinde varsa hemen teslim ediyorlar
Bakacağız artık. Duvara da sarkitabilirimDisariya dogru as canim yada cibinlik kullanicaksan onada takabilirsin ben oyle dusunmustum
Valla bu işler zor. Benimki şansa ellerinde vardi. Yoksa aralik sonu teslim demislerdiNormal besik canim cilege gitmistim 30 gunu gecer demislerdi tekrar gidip bakacagim mecbur
Çilek mobilya da var canım model beğen internetten sipariş ver geliyorModokoda hangi magazadan almistin canim ben gezdim modokoyuda ama o tarz kucuk besik bulamadim hep cok buyukler vardi![]()
Aynen el mecburdu demek kiOo baba adaylari da vardı demek![]()
Bende şimdi geldim bim den hastane çıkışı çorap mendil emzik örgü patik aldımWee güzel bir marka canım bence emziği geri verme.