Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bazı öğünlerde oluyor baya canım . Haftalar ilerledikçe tolere edememeye başladım . Demirimde baya düşük çarpıntı yapıyor . Bebeğimle bana dolaşımım yetmemeye başladıSabahları kahvaltıdan sonra çok oluyor halsizlik. 2-3 saat kendime gelemiyorum. Ama sonra iyi oluyorum her işimi yapıyorum. Ama çarpıntıda ara ara oluyor tabi
52 cm baş dahil ölçü canım. Kızım 52 cm doğduYenidogan ama ilk uc ay giyer dedi 52 cmmis kafa payinida hesaplarsak giyer sanirim en azindan 1 ay![]()
Inşallah canım ya tek maaşla zor oluyor bende çalışıyordum ama şubat ayında firmam krize dayanamadı şubeyi kapattı Allah eşlerimizin yardımcısı olsunAminBizde bişeyler alacağızda maalesef hala maaşı yatmadı umarım yatıdırlar en kısa zamanda
15bin çok fazlaaaKızlar annemin arkadaşının gelini acibadem de bugün doğum yaptı 15.000 tl doğum parası sezeryan oldu oda süslemeleri ve lohusa şerbeti felan hazırlanmış ve 5 kişiye kadar hastaneye odaya kişi almışlar bence çok saçma neyse sadece gece demişler 1 kişi kalabilirbenim doğum yapacağım hastane dışardan hiçbirşey kabul etmiyor ancak 1 kişi alıyor yanında süsleme felan yasak bu pandemi döneminde zaten dikkat edilmesi gereken en önemli konular bunlar ama acıbadem yürek yemiş sanırım
![]()
Chiccoya ulaşmak daha rahat bana. Ve çanta dahil paket halinde ürünleri satılıyor uygun bir fiyata. O yüzden Chicco iyi mi diye sordum canımAy şimdi gördüm canım kusura bakma tam çekmeye gidiyordumBu arada çanta görsellerde daha küçük görünüyor ama daha büyükmüş. Bu arada mustela ve chiccoyu öneriyorlar yani chicco’nın içeriğide güzel hangisi içine sinerse onu alabilirsin ☺
Sor mutlaka canım. İnşallah gelişimi iyidirAyın 15 inde. Ama ultrasona almıyorlar burda artık Benim kilomu ölçüyorlar hep.
İdrar veriyorum.
Birde uzanıyorum karnıma birşey başlıyorlar. Bebeğimin kalp sesi geliyor. Hepsi bu. Ama bu defa Almanca da kilosunu sormayı öğrenip soracağım doktora
Zaman az kaldıkça zorluyor tabi bebek sendeki bütün vitaminleri çekiyor o vitaminsiz kalmaz ama sende de bırakmazBenim de bazı öğünlerde oluyor baya canım . Haftalar ilerledikçe tolere edememeye başladım . Demirimde baya düşük çarpıntı yapıyor . Bebeğimle bana dolaşımım yetmemeye başladı
İnşallah güzelce atlatıp kucağımıza sağlıkla alırız canımZaman az kaldıkça zorluyor tabi bebek sendeki bütün vitaminleri çekiyor o vitaminsiz kalmaz ama sende de bırakmazBen demir ve kan için iğne de vurunuyorum ama demek faydası olmuyo çok
Amin canım cümlemizin, inşallah bebişlerimiz bol rızık, hayır ve bereketleriyle gelirlerInşallah canım ya tek maaşla zor oluyor bende çalışıyordum ama şubat ayında firmam krize dayanamadı şubeyi kapattı Allah eşlerimizin yardımcısı olsun
Benim hastanemde 3000 tl ama acıbadem işte bu15bin çok fazlaaa
3300 dediler bana , kaç kişi kabul ediyorlar vs sormadım hiç
ben52 cm baş dahil ölçü canım. Kızım 52 cm doğdudaha uzun doğan bebekler de var
![]()
Evett ben 56 cm dogmusum52 cm baş dahil ölçü canım. Kızım 52 cm doğdudaha uzun doğan bebekler de var
![]()
Amin canım benimAmin canım cümlemizin, inşallah bebişlerimiz bol rızık, hayır ve bereketleriyle gelirler![]()
Susleme yok diye biliyorum ben ordada belki hangi acibadem olduguna gore degisiyordur. Gece bir kisi kalabiliyor olmasi kotu ama cogu hastane o sekilde sanirimKızlar annemin arkadaşının gelini acibadem de bugün doğum yaptı 15.000 tl doğum parası sezeryan oldu oda süslemeleri ve lohusa şerbeti felan hazırlanmış ve 5 kişiye kadar hastaneye odaya kişi almışlar bence çok saçma neyse sadece gece demişler 1 kişi kalabilirbenim doğum yapacağım hastane dışardan hiçbirşey kabul etmiyor ancak 1 kişi alıyor yanında süsleme felan yasak bu pandemi döneminde zaten dikkat edilmesi gereken en önemli konular bunlar ama acıbadem yürek yemiş sanırım
![]()
Istanbulda mısınBenim hastanemde 3000 tl ama acıbadem işte bu
Ilk 14 hafta erkek demislerdi bize biz aslan ismi koymaya karsr vermistik sonra kiza döndü arrik 2. Ye olursa aslan koyucaz☺Demir ismi de güzel bence hemde rüyanda görmüşsün canım. Bizim isim de muamma yav. Baba aslan diyor abla Akınbana kalsa ablasının dediği ama hep Bir oğlumuz olsa Aslan derdik eşim de vazgeçmiyor kız 4 yaşında değişir fikri diyor
![]()
Ben e bebek den aldımA101 den kuvet alan oldu mu kizlar persembe bulursam almak istiyorumda guzelmidir filelere uyumlu mudur emin olamadim. Boyle bir urun aldim ama normal kuvette daha kullanisli olur gibi sanki
Canım ben hamileliğimin başında normal kuvet aldım a101den çok ta uyguna geldi bu tarz alanda var ayrıca bunun için file kullanmana gerek yok kaymiyo zaten .A101 den kuvet alan oldu mu kizlar persembe bulursam almak istiyorumda guzelmidir filelere uyumlu mudur emin olamadim. Boyle bir urun aldim ama normal kuvette daha kullanisli olur gibi sanki