2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Elime gelen seyleri koymak icin aldim bunu☺️

Eklentiler

• 7C92E658-1B81-48BA-8788-49B0CCAA0596.webp
    7C92E658-1B81-48BA-8788-49B0CCAA0596.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 74
gunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti😂
Çok şükür canım çok sevindim 🤗

gunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti😂
Çok güzel haber :KK54: çok şükür canım. Kilosu da iyi maşallah bebişe

Günaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğne 😏 Kendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun
Çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın

Gözün aydın canım çok sevindim darısı başıma biz de görürüz inşallah o kiloları 😊
Maşallah miniğe 🥰

Günaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğne 😏 Kendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun
Gecmis olsun canim doktorun onerdiyse hastaligindan daha zararli degildir ilaclar bence stres yapmadan kullanki ise yarasin🙏🏼

Korkarak gittim ya kalmadıysa ya çok yorulursam diye ama aldım eksiklerimi banyo malzemeleri havlu 2 adet battaniye nevresim takımı kitaplar askı patik aldım oğluşa zıbın Hastane çıkışı da vardı ama almadım inanır mısınız ilk defa görerek oğluma birsey aldım hep internetten almıştım

Eklentiler

• C0B20680-F596-458B-942D-56609EEA146A.webp
    C0B20680-F596-458B-942D-56609EEA146A.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 97
Back
X