Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ne guzel bir haber bugunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti![]()
Çok şükür canım çok sevindimgunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti![]()
Çok güzel habergunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti![]()
Çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınGünaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğneKendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun
Gözün aydın canım maşallahgunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti![]()
gunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti![]()
Kalmamisti burda alamadim benBen de ufak tefek şeyler alırım diye gidip bunu aldım
Ayrı oda yapmadığım için epey şey toparladı bez ıslak mendil vs hepsini topladı ileriki zamanlarda oyuncaklarımızı da koyarız![]()
Cok gecmis olsun canim cok guzel haber masallahgunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti![]()
Gecmis olsun canim doktorun onerdiyse hastaligindan daha zararli degildir ilaclar bence stres yapmadan kullanki ise yarasinGünaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğneKendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun
bencede kullansli olur bu canmBen de ufak tefek şeyler alırım diye gidip bunu aldım
Ayrı oda yapmadığım için epey şey toparladı bez ıslak mendil vs hepsini topladı ileriki zamanlarda oyuncaklarımızı da koyarız![]()
aynen bende ustelk ben gecen hafta bime giidip aldm bunlardan ona ragmen gdip dolasasm geldiKızlar siz gittikçe ben de A101e gitmek istiyorum:) ama eksiğim yok, gereksiz alacağım. Herkes güle güle kullansın inşallah.
Kalmamisti burda alamadim ben![]()
bencede kullansli olur bu canm
Canım tesekkur ederimHadi gözün aydın canım inşallah bundan sonrada eşinle hicbir problemin olmadan devam edersin![]()
Canım üzülme benim buradakinde vardı tıkanınca kötü olacak gibiymiş geldi bana almadımPenye yelek gelmemiş 2 a101 gezdik yok![]()