• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağol canim.kizlar bir de nescafe içmek iyi geliyormuş sezeryan sonrası için.agriyi falan da azaltıyor diyorlar detaylı bilgisi olan var mi.benim spinal in etkisi geçince fena acımıştı normal ağrı kesiciler geçirmemisti içten içten kipirdayamadan 1saat ağlamıştım.sonra başka bir ağrı kesici verdiler geçti bi daha da hiç cok acımadı.doktor 1 saat öncesi gelse 1 saat cekmicektim de.
Baş ağrısı olmuyo ama normal ağrıda etkili değil Cnm arkadaşımın doğumunda hep yanındaydım ordan biliyorum eşimde spinal olup ameliyat olmuştu onda bide migren wardı nescafr sayesinde çok şükür ağrısı olmadı sade şekersiz olarak tüketmek gerekiyo

Ben bu renk ve askılı bir gecelik sabahlık takım aldım kumaşı falan çok güzel.ben çok beğendim. Sanırım hastanede çok soğuk olmaz. Olmadı bir hırka gibi bişiler atarım valize. Bir de suwenden önden düğmeli kısa kollu pijama takımı aldım biri kırmızı diğeri krem pembe renkli onların fotoğrafını bulamadım.bebek olacak diye ev kesin sıcak olacaktır. Uzun kollu tercih etmedim. Kilo aldığım için önceki pijamalarım olmuyor değişip değişip giyerim diye düşündüm.🙈😊
Güle güle kullan canim

Benim son kontrolumde sadece bu iki gorsel var bunlardan boyu hesaplanmiyor sanirim🙄
FL yazan değer uyluk kemiğinin uzunluğu. Bu değeri 0,7 ile çarpınca bebeğin boyunu gösteriyor. Doktorum bana böyle anlatmıştı canım.
Senin bebeğin 40,5 cm
Canım geceliği giymesi, hastanedeki kontrol durumlarında falan da çok daha rahat oluyormuş mutlaka 1 gecelik al yanına benimde tecrübelilerden duyduğum kadarıyla yani 😊
Bir tane gecelik koyayım o zaman canım sağolasın 💜

Ufak ufak dizmeye başladım bende kıyafetleri yoruyo baya 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• D941703B-DFA6-433E-ABD7-7898EC00BDFB.webp
    D941703B-DFA6-433E-ABD7-7898EC00BDFB.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 121
  • E1342820-2CD8-406D-83D6-67B5A85572F7.webp
    E1342820-2CD8-406D-83D6-67B5A85572F7.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar bunlarda kızım için kendi yaptığım kapı süsü ve hediyelik için de başka yerde yaptırdığım anahtarlıklarim

Back
X