- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Off hic mide yanmam olmuyordu siz konusurken cok sukur bende yok demistim kendi kendime bugun mide yanmasiyla uyandim nazar mi ettim ne![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off hic mide yanmam olmuyordu siz konusurken cok sukur bende yok demistim kendi kendime bugun mide yanmasiyla uyandim nazar mi ettim ne![]()
Cogu gitti çok azı kaldı sabır canım ❣ benim genelde yemekten sonra bulanıyorMide bulantısı ile uyanmaktan nefret ediyorum
ben inanmiyorum o sac olayina bebegin kafasi asagida mide yanmasi ne alakasenin bebiste saçlanıyor demek ki
![]()
Ay bende öyleyimben inanmiyorum o sac olayina bebegin kafasi asagida mide yanmasi ne alakaZaten cevremde hicbiseye inanmamamla taninirim
![]()
Aynen öyle canım ama gerçekten zor geçiyor artık bi çamaşır astım nasıl yoruldumCogu gitti çok azı kaldı sabır canım ❣ benim genelde yemekten sonra bulanıyor![]()
33+5'te 2400'dü.Bebişlerinzin ağırlığı ne kadar ?? Kaçıncı haftadasınız kızlar![]()
Canim ben de ayni durumdayim karnım çok ağır geliyor bütün gece sağa sola dönmekle geçiyor.bir de bazen reflu olursa yatagin başlığına yaslanip oturarak uyumaya calisiyorum sayılı gün çabuk geçer inşallah normal bu durumlar artıkGece sağımdan soluma dönerken belimde çok ağrı oluyor acaba yanlış mı dönmeye çalışıyorum önce oturup öyle mi diğer tarafıma döneyim napsam bilemedim
cumartesi gunu 30. haftada 1634 gr.diBebişlerinzin ağırlığı ne kadar ?? Kaçıncı haftadasınız kızlar![]()
33+0 da 2300 gr'dı benimBebişlerinzin ağırlığı ne kadar ?? Kaçıncı haftadasınız kızlar![]()
31+3 de 1750 gramdı. Şu an 33+1 imBebişlerinzin ağırlığı ne kadar ?? Kaçıncı haftadasınız kızlar![]()
Oyy harika benim de sezeryan olursa 4 aralık gibi 38+3Kizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Ayy çok heyecanlıKizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Biz şu an 33+1 iz. Ben 51 ile hamile kaldım 2 hafta önce tartıldığımda 57’ydim. Bebeğimde haftasıyla uyumluKızlar kaç haftalık oldunuz ve başından beri kaç kilo aldınız ben biraz midemden rahatsız oldugum için en basta fazla yedim 7 öğün gibi kiloyada takıntım var ama tabiki evladım sağlıklı olsun gerisi önemli değil sonradan toparladım 60 kiloyla hamile kaldım şuan 67 yim bebeğim 37 haftayla uyumlu sizler kaç kilo aldınız![]()
3 aralık dedi ama suan bebek 38. Haftaya gircek yarın boyut ve gelişim olarak 3 aralığı basıl beklicek merak ediyorum çünkü gelişimi çok önde 15 gün önce 3 kiloyduKizlar doğum için tarihi belli olan var mi? Benim 26 kasimda sezeryana aliriz dedi doktor.onceki de sezeryandi.38+3 ken alacak.sizde durumlar nasıl en erken ben mi giricem doğuma Aralık anneleri:)))
Ayy çok güzel benimmiçimde bir korku var gelişimi 1 ay önden gidiyor yarın 38 haftalığa uyumlu olucak sezeryan için 3 aralık dedi çok geç bir tarih oldugunu düsünüyorum 9 kasımda hersey belli olcak benceBiz şu an 33+1 iz. Ben 51 ile hamile kaldım 2 hafta önce tartıldığımda 57’ydim. Bebeğimde haftasıyla uyumlu![]()
Benim belim sırtım oyuluyomus gibi oluyo normalmiş ağırlık bindiği icin bide tek tarafa kilo alımı olduğundan .Oylede kasiliyo insan bende bazen düşünüyorum acaba eziliyomuscasina hareket ediyoGece sağımdan soluma dönerken belimde çok ağrı oluyor acaba yanlış mı dönmeye çalışıyorum önce oturup öyle mi diğer tarafıma döneyim napsam bilemedim