2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Geçmiş olsun canım bendede bu hafta bel ve karın ağrısı başladı geceleri çok artıyor ama kanama olmayınca gitmedim kontrolü bekliyorum, hayırlısıyla bikaç hafta daha geçseydi biraz rahatlarız ama daha erken
evet canım ya küveze girer diye korktum açıkcası rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin enfeksiyon sancı yapmış bende önemsemediğim hafif derecede olan mantar🤦‍♀️

Canım benimde sanciyo genellikle gaz sancısı yansiyo oraya bebek sıkıştırdığı için . Oraya poposunu dayamış doktor dedi tabi canin yanar baya yerleşmiş diye konuşunca normal karşıladık 😃 ama git gide güçlü teklemeler geliyo artik kolunu bacağını filan hisseder oldum . Karnımın yamulmalarini saymıyorum bile ...
Anladım canım aynen artık tekmeler güçlü her hareketini de hissediyorum artık benim karnımda öyle yamulup duruyor çok komik oluyor 😄
Alttan çıkacak gibi hissediyor musunuz bazen🙄 bir tek bana olmuyor değilmi ? Sanki elinde şil var batırıyor gibi 🤓
Evet bana da oluyor birden sanki bir şey batırıyormuş gibi hoplatıyor yerimden çıkacak gibi hissediyorum bazen dediğin gibi 😊
Selam arkadaslar karnimin ust bolumunde goguslrimin alt kisminda yeni bi agri basladi normal mi acaba bebekte bu ara baya hareketlendi sizde de varmi ayni durumlar
Bence normal canım benim de senin haftalarında öyleydi şuan biraz daha rahatım dünden beri özellikle. Karnım aşağı inmeye başladı sanırım öyle hissediyorum daha rahatladı çünkü göğüslerimin alt tarafı bakalım bu hafta ne diyecek doktorum. 😊
kızlar hepiniz saolun şuan hastanedeyim rahim ağzı, kapalı su da gelmiyomuş nst deyim şuan inşallah burdada sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal enfeksiyondur dedi he bide idrar verdim ona bakıcaklar mantar oldugumuda söledim ne önemliymiş ya ben geçiştiriyodum nolcak, amaaan diye
Çok geçmiş olsun canım gene de iyi olduğuna sevindim aynen biraz daha beklesin bebişler en azından rahatça alalım kucağımıza. Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine enfeksiyon sıkıntılı ihmal etme 😘

evet canım ya küveze girer diye korktum açıkcası rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin enfeksiyon sancı yapmış bende önemsemediğim hafif derecede olan mantar🤦‍♀️
Amin canım çok dikkat et kendine bol bol su iç üşütmemeye çalış inşallah düzelir kısa zamanda

Anladım canım aynen artık tekmeler güçlü her hareketini de hissediyorum artık benim karnımda öyle yamulup duruyor çok komik oluyor 😄

Evet bana da oluyor birden sanki bir şey batırıyormuş gibi hoplatıyor yerimden çıkacak gibi hissediyorum bazen dediğin gibi 😊

Bence normal canım benim de senin haftalarında öyleydi şuan biraz daha rahatım dünden beri özellikle. Karnım aşağı inmeye başladı sanırım öyle hissediyorum daha rahatladı çünkü göğüslerimin alt tarafı bakalım bu hafta ne diyecek doktorum. 😊

Çok geçmiş olsun canım gene de iyi olduğuna sevindim aynen biraz daha beklesin bebişler en azından rahatça alalım kucağımıza. Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine enfeksiyon sıkıntılı ihmal etme 😘
saol canım önemliymiş enfeksiyon 🤔çok rahatsız olmuyorum diye aldırş etmemiştim rabbim korusun cümlemizi

eğilip bi çorap bile giyemiyorumki çok kilo aldım 105 kilo yum 35 kilo aldım toplamda🙈idrar testide çıksında bakalım şuan yine nstdeyim bebrğin kalp atışları hızlıymış
Bizi de haberdar et canım meraktayız iyi haberlerini bekliyoruz canım benim

eğilip bi çorap bile giyemiyorumki çok kilo aldım 105 kilo yum 35 kilo aldım toplamda🙈idrar testide çıksında bakalım şuan yine nstdeyim bebrğin kalp atışları hızlıymış
Pofuduk sıcak tutan kalın terliklerden giy canım, sürekli üzerine bi şeyler ört dinlenme hallerinde evet yardım almadan ayakkabı ve çorap giymek işkence çnkü büyük aldığım ayakkabı bile zor oluyor 😀 sen ve bebek sağlıklı olunda hayırlısıyla kilo verilir istikrarlısın sen o konuyu sıkıntı yapma 😍 . İlk 1 haftada bile ortalama 10 kilo gittiğini yazmıştı geçen doğum yapan bi hanım. Bende 16 kg aldım, bakalım daha ne kadar alırım beklenen şafak 40 inşallah 😀

İdrar yolu enjeksiyonu mu olmuşsun canım , serumun içine hangi ilacı koydular . Çok geçmiş olsun
mantar sebep olöuş canım bu ağrılara sancılara önemsemedim çok rahatsız etmedi diye serumun içine ne koyuldu bilmiyorum 1 kg olanından taktılar şükür iyiyz, şimdi çıktık hastaneden

mantar sebep olöuş canım bu ağrılara sancılara önemsemedim çok rahatsız etmedi diye serumun içine ne koyuldu bilmiyorum 1 kg olanından taktılar şükür iyiyz, şimdi çıktık hastaneden
Çok geçmiş olsun gebelikte mantar çok oluyır . Bende de var mı bilmiyorum şeffaf akıntı oluyor her zaman ama öyle kaşıntı oluyor olmuyor ağrı da pek yok

Back
X