2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah seninkine de :) bazen karnımın sol bazen de sağ tarafını şişiriyor çok komik oluyor :) bazen de çok acıtıyor bugün bir vurdu telefon elimdeydi öyle acıdı ki telefonu düşürdüm elimden :) karnımın sağ kısmı acıyor çok benim de yine neden bilmiyorum çatlıyor mu acaba? kakao yağı kullanıyorum ama çatlayacakmış gibi geldi :/
Canım benimde sanciyo genellikle gaz sancısı yansiyo oraya bebek sıkıştırdığı için . Oraya poposunu dayamış doktor dedi tabi canin yanar baya yerleşmiş diye konuşunca normal karşıladık 😃 ama git gide güçlü teklemeler geliyo artik kolunu bacağını filan hisseder oldum . Karnımın yamulmalarini saymıyorum bile ...

Eet yanmda. İki dk uyuyakaldim ciglik atarak uyandm deprem oluyor sandm. Ama nereye kadr annemde veya kv mde kalablirimki
Yaşanılan travma daha çok yeni canım, biz bile dün gece uyuyamadik. Birkaç gün daha yalnız kalma bence. Keşke elimizden birsey gelse 😔
Iyi olmana sevindim canım inşallah sağ salim hayırlısı ile kucağına alırsın
Sağolasın canım, amin 💜

😂😂😂

Eklentiler

• 90253D4F-D919-42E8-894D-7966EEC2E5A2.webp
    90253D4F-D919-42E8-894D-7966EEC2E5A2.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 59
Bebis iyi cok şükür. Bugün de kontrolden geldik haftasini da yakalamis cok şükür 🧿🧿🙏🏻

Bugün kontrolüm vardı kızlar.
*Enzimlerde yine bir artış var ama korkulacak düzeyde değil dedi doktorum.
*Bebegin kilosu 2500 boyu 45cm. Suyu normal dedi. Şuan tam 35 haftaligim.
*Hislerim dogruymuş, karnım asagi indi demiştim ve gerilme hissediyordum 4-5 gündür. Meğer benim bebişin kafası aşağıya dönmuüş artık doğum pozisyonu almış 🤭
*Nst'ye girdim, kalp atışları normal, benim biraz sancım çıktı ama bunlar normal dedi doktor, yalancı sancılar olur artık dedi.
*Doktorum tahmini doğum tarihi olarak 15-20 Kasım gibi dedi, daha fazla bekleyemem zaten bebek tehlikeye girer dedi. Yani 37 veya 37+5 gibi nasipse spinal anestezi ile planlandı şimdilik. Tabii o zaman kadar bebek kendisi gelmeye karar verirse normal doğum da olabilir.
*Artık kontrol sürem 5 güne indi.

Benden haberler şimdilik böyle🤗

MaşaAllah bebişlerinize inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelirler

evet ürün kaliteli arabanın sğrmesi çok kolay beşik içinde için rahat edebilir canım kumaşı ve demirleri gayet güzel oğlumdada park, beşik kullandım 5 yasına kadar kullandı poşet gibiydi kumaşı ama bu öyle değil
Besıgı aldım ben
Araba arıyorum cokda guvenemıyorum bakmadan almaya

kızlar görsel attım ama geri sildim umarım becerebilmişimdir utandım sonradan ya bikaö damla kanama olmuş gece boyunca kasık ağrısı çektim şuan da belimde ağrı var mantar olmuştum ondandır dimi

kızlar görsel attım ama geri sildim umarım becerebilmişimdir utandım sonradan ya bikaö damla kanama olmuş gece boyunca kasık ağrısı çektim şuan da belimde ağrı var mantar olmuştum ondandır dimi
Her ihtimale karşı doktorunuza görünün bu gün. Tedbirli olmakta fayda var

Back
X