2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merak etmeyin sakin olun benimkine de kg olarak 1 hafta geride demişti bakalım bu hafta göreceğim ne halde. Biz çok takıyoruz kafamızı kg na aslında normal diyorlar ama dinlemiyoruz doktorları.

Ben hiç içemiyorum süt yani en başta içiyordum mideme çok dokundu süt benim. Dktorum illa süt içeceksin diye bir şey yok yoğurt ye ayran iç peynir ye süt ürünü tüket yeter dedi. Muz, yumurta, süt ürünleri, kuruyemişler çok kg aldırıyormuş bir de pekmez. Bende bunları tüketmeye çalışıyorum her gün. Seni çok iyi anlıyorum üzüntünü anlıyorum acaba iyi beslenemedim mi diye düşündüm hep bu zamana kadar ama bazen bizimle alakalı bir durum olmuyor kg almamaları. Sende bol bol muz falan yemeye çalış en azından beslendim dersin sıkma canını sağlığı yerinde ya sevindim.
Sağol canim ins senin guzel kilo almıştır. evet doktor haftasiyla uyumlu dedi ama 3 haftada öyle az alınca iste üzüldüm.ama beslenmemizle de ciddi şekilde ilgisi yokmuş aslında bebek genetik olarak biraz zayıf da olabilir dedi doktor su son 3 haftam biraz daha dikkat edeyim 3 kg doğsa ins.habire faydalı şeyler yemek de çok sıkıcı yaa

Coraspini bırakınca azalmış olabilir canım bence ama coraspin de 32.haftadan sonra bebekte kalp hastalıklarına sebep oluyormuş. Bende bırakacam bikac güne. Ilk gittiğim prof 36. Haftaya kadar kullan demişti ama riske atamam. Sonuçta kilo almış, canını sıkma.
23 günüm kaldı doguma bakalim ins biraz daha kilo alimi artar doğasıya kadar.evet coraspini bırakmak gerekiyor canım

Canım inan ben süt yoğurt başından beri tüketemiyorum gaz sancısı dan duramiyorum hamile olmadan da öyleydi. Ama sütlü tatlı tüketiyorum yoğurt olarak çorbasını tüketiyorum çok şükür bir hafta filan ondebile gorunuyo . Ona takılma yumurta ye özellikle muz kaşar peynir ve kefir kuruyemişler. Kendi kasmadan yap bunlari sonuçta almış gerilememis çok şükür
Evet canım aslinda her gün yumurta 3 ceviz peynir süt de tüketiyorum ama biraz daha dikkat etmeye çalışıcam.bakalim sağlıkla gelsin yeterki

Kuzum bende koraspini bıraktım iğneye devam ediyorum benim 1 aydır kilosu azdı her gittiğimde öyle diyordu üzme kendini protein ağırlıklı beslen alır üzülme sakın ben 9 gündür beynimi yedim resmen
Ya genetik olarak biraz zayıf olabilir bazi haftalar cok almayabilir sorun etme her şeyi iyi dedi doktor.yeme sende beynini ah biz anneler

Tam da yerli muzun zamanı simdi, şifa olsun 🤗

Ben de süt çok içmiyorum ama yoğurt çok tüketiyorum -ki yoğurtta daha fazla kalsiyum varmış.
Coraspini ben de bıraktım, sadece iğne kullaniyorum. Hiçbir vitamin kullanamıyorum durumumdan dolayı. Bence kendini üzme bizim stresimiz de etkiliyor bebişleri. Sorun olsa doktorun senden bunu gizler mi hiç, böyle düşün. Demek ki normal bir durum. Valla bu evhamlar bize dhaq çok zarar veriyor. Mümkün olduğunca sol tarafa yat, benim artık sol kolum ağrıyor üstüne yatmaktan.

Oturunca veya yatınca ağrım olmuyor hiç ama biraz ayakta kalınca bel ve kalcam çok ağrıyor. Dinlenince geçen bir agriysa tehlikeli olduğunu düşünmüyorum. Sen yine de gidince doktoruna sor tabii.
Evet canim haklısın sorun olsa soylerdi.ben sordum az almış kilo diye haftasıyla uyumlu suyu her şeyi gelişimi iyi sorun etme dedi.ah gece bir sag bir sol biraz da oturarak uyumaya çalışıyorum artık karnım çok ağır.

Geçmiş olsun canım sakin ol korkmamaya çalış seni anlıyorum ama bende kaç zamandır bel kasık ağrısı çekiyorum yürümem yatakta dönmem yattığım yerden kalkmam falan çok acı veriyor bana magnezyum vermişti doktorum o biraz azalttı ama hala acılarım var. sen kullanıyor musun magnezyum?
Aslında doktor bana da vermişti.en iyisi içmek inşallah azaltır.

Sağol canim ins senin guzel kilo almıştır. evet doktor haftasiyla uyumlu dedi ama 3 haftada öyle az alınca iste üzüldüm.ama beslenmemizle de ciddi şekilde ilgisi yokmuş aslında bebek genetik olarak biraz zayıf da olabilir dedi doktor su son 3 haftam biraz daha dikkat edeyim 3 kg doğsa ins.habire faydalı şeyler yemek de çok sıkıcı yaa
İnşallah canım bir hafta gerideydi kg bakımından bakalım ne durumda. Ne güzel bak senin bebiş en azından haftasıyla uyumluymuş sıkma canını. Ben minyonum sizin gibi minyon olcak falan dedi kg bakınca. Aynen son zamanlar biraz daha dikkat edicez sabredicez canım aynen çok sıkıcı ama napalım işte insan faydasız şeyler de yemek istiyor ama bebişi düşününce yiyemiyor :)
allah bi kolaylık vericektir canım 🥰
Aminnnn canımm hepimize inşallahhh :)
Aslında doktor bana da vermişti.en iyisi içmek inşallah azaltır.
Aynen canım kullan verdiyse fayda ediyor en azından azaltıyor yoksa ben dayanamazdım nerdeyse başından beri acı çekiyorum ben magnezyum olmasa daha kötü olurdu halim.

fikoss fikoss Benim de 34. Haftada 2495 ti. Başka bir.ultrasonda ertesi günü 2200 civarı dedi doktor.:) Hiç takilmadim bile. Kilo almi s mi ona bakmak lazım.
3haftada 300 gr almış yeter insallah ben de kiloyu takmiyorum okadar da yeter ki sağlıklı dogsun bebeklerimiz hepimizin

Coraspini bırakınca azalmış olabilir canım bence ama coraspin de 32.haftadan sonra bebekte kalp hastalıklarına sebep oluyormuş. Bende bırakacam bikac güne. Ilk gittiğim prof 36. Haftaya kadar kullan demişti ama riske atamam. Sonuçta kilo almış, canını sıkma.

bende tam 33 te bıraktım. Benim doktorumun takip ettiği bile yok ben kendim sordum önceki gebeliğimde 32 de bıraktım napayım diye ondan sonra bırakabilirsin dedi. Nerden düştüysem bu kadına bir de doğum paketi şeklinde anlaştık maalesef son bir taksidim kaldı keşke baştan vazgeçseydim çok kafama takıyorum 😔

Kızlar belki aranızda bilgisi olan vardır ben ankaradayım İzmir deprem bölgesine kadın pedi Çoçuk bezi mama göndermek istiyorum nasıl gönderebilirim sosyal medyadan birsey bulamadım ben tabi güvenli olması lazım gerçek ihtiyaç sahiplerine gitmesini istiyorum
Canım İzmir Büyükşehir Belediye başkanı paylaştı buradan yardımlarınızı yapabilirsiniz diye DD0EA75B-8FAA-429A-9A8B-CDCE53F1B026.webp

Valla biktim artk ya yeter kardesimin sevgilisi grip olmus. Dun de kardesm geldi bana sarildi etti depremden korktm diye. Bende normalde hep uzak dururum dayanamadm busfer. Daha bugun sevglsnin grip oldgnu ogrendm. Nasl bi umursamazlk. Kiza diyorm ki git hadi bi test yaptir yoktur bseym diyor. Valla biktim artk hcbseyi kaldiricak gucm kalmadi yeter ya

Ben hala coraspirin kullanıyorum.ilk gebeligimdede kullanmıştım.hatta icip doğuma gitmiştim.
Ben de bunu merak ediyorum aslinda kimi doktor doguma kadar biraktirmiyor kimi daha erken biraktiriyor dogumda herhangi bi skinti cikarmadi mi size

Valla biktim artk ya yeter kardesimin sevgilisi grip olmus. Dun de kardesm geldi bana sarildi etti depremden korktm diye. Bende normalde hep uzak dururum dayanamadm busfer. Daha bugun sevglsnin grip oldgnu ogrendm. Nasl bi umursamazlk. Kiza diyorm ki git hadi bi test yaptir yoktur bseym diyor. Valla biktim artk hcbseyi kaldiricak gucm kalmadi yeter ya
Kıyamam ya insanlar neden bu kadar dikkatsiz biz uzak durmaya çalıştıkça anlamıyorlar dikkat etmiyorlar. Sinir küpüne dönüyorum böyle durumlarda bende anlıyorum seni.

Evet canım aslinda her gün yumurta 3 ceviz peynir süt de tüketiyorum ama biraz daha dikkat etmeye çalışıcam.bakalim sağlıkla gelsin yeterki
Canım strese girme 3 kg rahat doğar inşallah vitaminlerini de düzenli kullan sola yatmaya önem ver kan akışından dolayi 🥰

Canım sen nasılsın ne zamandır yoksun bebeğin gelişimi kilosu nasıl her eşy yolundadır inşallah 🙏
İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın 32. Hafta iznine ayrıldım bugün. Gelisimimiz 2 hafta gerideydi. 1 haftaya düşmüş ç
ok şükür. İzindeyken toparlarim inşaallah.

Back
X