2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende o şekilde oldu artık ağrı yapiyo güçlendiği içinmiş. Ağrı esigimden dolayı birde çift taraflı kasik fıtık ameliyatliyim dikislerime bişey olur diye korkuyorum hem içten hemde dıştan dikişim var zorlamadan dolayı
Anladım canım çok geçmiş olsun o zaman kendini zorlamaya gerek yok hangisi senin için sağlıklıyla öyle yaparsın. Bende de var ama bakalım döndü mü.

Kasımın sonunu gorsek bizden iyisi yok 😁 bazen erken gelcek diye korkuyorum valla kendini kasıyor minnoşum
Bende seni gördüğüme sevindim , bebisin ismi bellimi
Kasılmalar bendede oluyor gun icinde ama sık degil bende araligi bulmaz diyorum ama ne zaman isterse artik 😁zuhreden vazgeçtik karaca olacak insallah 🥰

Kasılmalar bendede oluyor gun icinde ama sık degil bende araligi bulmaz diyorum ama ne zaman isterse artik 😁zuhreden vazgeçtik karaca olacak insallah 🥰
Evet benimki de sık değil,
Ama sağ bobregimi çürüttü bi doğsun büyüsün isircam seni diyorum oda sesi duyunca iyice yapistiriyo😂😂😂

Bende öyle yanlarımda hissediyorum kuzum erken de dönebiliyormuş yani 30-33 arası falan dönenleri duydum doğum yaklaşınca da. Bazen de dönmeyebiliyormuş. Anlayanlar varmış ama ben anlayamadım inan ki. Nedense bir dönmüş gibi hissediyorum bir de dönmemiş gibi. Perşembe göreceğim nasipse. Benimki 33de dönmemişti 36+0 da gidicem bakalım ne dicek.
ben 26. haftada kontrole gittigimde donmustu hic de hissetmedim ama belkide erken dondugu icin hissetmemisimdir

Anladım canım çok geçmiş olsun o zaman kendini zorlamaya gerek yok hangisi senin için sağlıklıyla öyle yaparsın. Bende de var ama bakalım döndü mü.
Yani aslında kafam çok karışık o ameliyatta anestezide dolayı sıkıntı çıktı yada benim bünyem kaldırmadı ciğerlerim su topladı o yüzden tekrar hasteneye yattım normalde yapabilirim belki ama stres kaynaklı tansiyonum çok yukseliyo her gitmemde doktorla henüz konuşmadım bu durumu ama şuan normal gorunuyo diye 17 Aralık 5 Ocak arasi dedi doğum için

Evet benimki de sık değil,
Ama sağ bobregimi çürüttü bi doğsun büyüsün isircam seni diyorum oda sesi duyunca iyice yapistiriyo😂😂😂
Ay o konuda bende muzdaribim sag böbreğe baski yapiyor benimde yürüyünce ozellikle 🤦‍♀️cok agrirsa parol alabilirsin dedi doktor ama oyle saatlerce sürmüyor agrisi Allahtan

Ay o konuda bende muzdaribim sag böbreğe baski yapiyor benimde yürüyünce ozellikle 🤦‍♀️cok agrirsa parol alabilirsin dedi doktor ama oyle saatlerce sürmüyor agrisi Allahtan
Ayy yok ya bnm doktor da günde 2 3 tane parol içebilirsin diyo da ben içmiyorum valla
Faranjit baş ağrısı çekiyorum çok mecbur olursam belki 1 parol o kadar hamileligimde toplam 4 parol ictim 2 si mayısda ikisi bu ay

Yani aslında kafam çok karışık o ameliyatta anestezide dolayı sıkıntı çıktı yada benim bünyem kaldırmadı ciğerlerim su topladı o yüzden tekrar hasteneye yattım normalde yapabilirim belki ama stres kaynaklı tansiyonum çok yukseliyo her gitmemde doktorla henüz konuşmadım bu durumu ama şuan normal gorunuyo diye 17 Aralık 5 Ocak arasi dedi doğum için
Kuzum senin ve bebeğinin sağlığı için hangisi iyi olacaksa onu tercih et. Doktorun seni anlayacaktır merak etme. Madem böyle bir durum var stres çok riske atma derim.

Back
X