Teşekkür ederim bunlarla atlatalım gerçektenGeçmiş olsun canım, bitsin artık hepimizin iltihapları. Ben de idrar vermekten sıkıldım cuma kap verdiler, çantamda bekliyor, eşim hadi artık götüreyim diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bunlarla atlatalım gerçektenGeçmiş olsun canım, bitsin artık hepimizin iltihapları. Ben de idrar vermekten sıkıldım cuma kap verdiler, çantamda bekliyor, eşim hadi artık götüreyim diyor.
Dualarımız seninle hayırlısıyla gelsin minik cnm kaç haftalısn 36 dan sonra normal görünüyor doğumlarKızlar doğum öncesi son kontrol diye geldim yatışım yapıldı 2 serum verilecekmiş dua edin
Hayırlısı buymuş kuzum bilmeden gidip muayene olup ya sana bulaştırsaydı maalesef böyle bir dönemden geçiyoruzGünaydın hanımlar sabah sabah moral sıfır hastaneden aradılar doktorum 14 gün izine ayrılmış halbuki yeni izine ayrılmıştı kesin kovid sordum ama bilgimiz yok dediler kaldimmi ortada 18 ine gün vermisti doktorum şimdi başka doktora gecicem![]()
38+3 üm bakalım serumlar bitsin diye bekliyorum bende inşallah bugün çıkar yarın yatarımDualarımız seninle hayırlısıyla gelsin minik cnm kaç haftalısn 36 dan sonra normal görünüyor doğumlar
Owli alacagim ben canımdondum dolastim yine korse secemedim alan varsa bi yardimci olsun kizlar trendyol indirimdeyken aliyim diyorum
Üzülme canım geçeceğin doktor belki daha iyi olacak senin ve bebeğin için, mutlaka vardır bi hayır ama biz bilemiyoruz, akışına bırak senin elinde olan bi durum değil sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım da inşallah hastanede önemli değil, doktorda, doğum şeklide, bizim dışımızda gelişen olaylar sonuçta.Günaydın hanımlar sabah sabah moral sıfır hastaneden aradılar doktorum 14 gün izine ayrılmış halbuki yeni izine ayrılmıştı kesin kovid sordum ama bilgimiz yok dediler kaldimmi ortada 18 ine gün vermisti doktorum şimdi başka doktora gecicem![]()
Allah yardımcın olsun canım güzel haberleriniz alalım inşallah bakalım bebiş bugün mü gelmek istiyor yarın mı38+3 üm bakalım serumlar bitsin diye bekliyorum bende inşallah bugün çıkar yarın yatarım
Bedeni nasıl seçeceksin canım 37.haftada belimizi ölçüp seçiliyormuş heralde, ama birisi bi beden küçük alın demişti sanırım korselerde. Doktora sormayı da unuttum bi dahaki gidişe sorcam inşallah, hemen takılıyor mu korse sezaryende sonra acabaOwli alacagim ben canım
Ben deOwli alacagim ben canım
Bence doğum öncesi bel ölçüsüyle 37 hafta arasındaki bel ölçüsü arasında bir şey alınabilir. Çünkü doğumdan sonra göbek inecek illa fark eder ama onlar ztn cırtlı sorun da olmayabilir. Ben en büyüğünden alcam her halukardaBedeni nasıl seçeceksin canım 37.haftada belimizi ölçüp seçiliyormuş heralde, ama birisi bi beden küçük alın demişti sanırım korselerde. Doktora sormayı da unuttum bi dahaki gidişe sorcam inşallah, hemen takılıyor mu korse sezaryende sonra acaba
Niye en büyüğü alıyorsun canımBence doğum öncesi bel ölçüsüyle 37 hafta arasındaki bel ölçüsü arasında bir şey alınabilir. Çünkü doğumdan sonra göbek inecek illa fark eder ama onlar ztn cırtlı sorun da olmayabilir. Ben en büyüğünden alcam her halukarda![]()
Şimdiye kadar en çok aklıma yatan owli oldu canım bedeni de ayarlanabilir ama yine de almadım tabi bekliyorum belki daha iyi bi fikir okurum diye 2 hafta sonra falan artık alırım sanırımdondum dolastim yine korse secemedim alan varsa bi yardimci olsun kizlar trendyol indirimdeyken aliyim diyorum
E benim bedenim en büyüğüne uygun ondanNiye en büyüğü alıyorsun canımetki etmez bak ölç ona göre al şöyle yazıyor :
Doğumdan önce uygun beden seçimi için 36. haftadan itibaren karın çevrenizi ölçün. Çıkan sonucun yaklaşık 8-12 cm eksiği doğum sonrası bedeninizi gösterecektir. Bu sonuç ile beden tablosundan seçim yapabilirsiniz. Zaten 3 bedeni varmış bende orta beden alırım büyük ihtimalle biraz sıksınki işe yarasınAma doktordan tavsiye alanlar olmuştur belki korse konusunda, takipteyim bende bu konuyu
![]()
Benim bedenim de öyle şu an ama ben hep bi tık küçük alanlardanım canımE benim bedenim en büyüğüne uygun ondanben daha sormadım doktoruma ztn doğum şeklim de belli değil ki. Korseler de doğum şekline göre değişiyor, ama owli mantıklı geliyor.
Ben de öyle yaparım normalde ama bi de alırım olmaz ondan şu aşamada byk alayım diormBenim bedenim de öyle şu an ama ben hep bi tık küçük alanlardanım canımrahat etmeyeyim de kendimi kontrol altına alayım diye, aldıklarım ne kadar rahatsa ben de o kadar rahat devam ediyorum çünkü
![]()
Çok çok hafif bi gölge var gibi canım ama sen en iyisi bikaç gün sonra tekrarla bu hayalet çizgiler çok yanıltıcı olabiliyor, inşallah Allah gönlüne göre verir.Kızlar rüyamda test yaptığımı gördüm silik çıktı sonra kalktım dayanamadım test yaptım. Adetime altı gün var. Biliyorum çok erken ama dayanamadım . Ben çizgi görüyorum. Siz görebiliyor musunuz?