- 7 Ekim 2020
- 316
- 286
- 53
Tamam canım teşekkür ederimÇok çok hafif bi gölge var gibi canım ama sen en iyisi bikaç gün sonra tekrarla bu hayalet çizgiler çok yanıltıcı olabiliyor, inşallah Allah gönlüne göre verir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederimÇok çok hafif bi gölge var gibi canım ama sen en iyisi bikaç gün sonra tekrarla bu hayalet çizgiler çok yanıltıcı olabiliyor, inşallah Allah gönlüne göre verir.
Bende bulamadım kullanmadan hangisi iyi anlaşılmıyor dur gibi geliyordondum dolastim yine korse secemedim alan varsa bi yardimci olsun kizlar trendyol indirimdeyken aliyim diyorum
Hayırlısı olsun canım dualarımız seninle. İnşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına. Haberlerini bekliyorum.Kızlar doğum öncesi son kontrol diye geldim yatışım yapıldı 2 serum verilecekmiş dua edin
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin. Dua ediyorum sen ve senin gibi enfeksiyonu olan arkadaşlar için.İdrar yollarımda enfeksiyon çıkmış kuzum antibiyotik yazmış![]()
Yok gibi canım ben göremedim bu erken gebelik testlerinde kendi çizgisi olabiliyorKızlar rüyamda test yaptığımı gördüm silik çıktı sonra kalktım dayanamadım test yaptım. Adetime altı gün var. Biliyorum çok erken ama dayanamadım . Ben çizgi görüyorum. Siz görebiliyor musunuz?
Bende kan verdim bugünGünaydın hanımlar beni son kontrol için sağlık ocağından çağırdılar şimdi geldim bekliyorum![]()
Aa neden erken yatırdılar kiKızlar doğum öncesi son kontrol diye geldim yatışım yapıldı 2 serum verilecekmiş dua edin
Biraz daha beklesen sorun olur mu cnmGünaydın hanımlar sabah sabah moral sıfır hastaneden aradılar doktorum 14 gün izine ayrılmış halbuki yeni izine ayrılmıştı kesin kovid sordum ama bilgimiz yok dediler kaldimmi ortada 18 ine gün vermisti doktorum şimdi başka doktora gecicem![]()
Valla ben doğuma yakın siparis verecegim ki degisim süresi gecmesin. Ama nasil seçeceğiz bilmiyorum. Urunun beden listesine gore alinabilir. Ama büyük olmasi fayda getirmez tabikii. 1 beden küçük daha iyi olir gibiBedeni nasıl seçeceksin canım 37.haftada belimizi ölçüp seçiliyormuş heralde, ama birisi bi beden küçük alın demişti sanırım korselerde. Doktora sormayı da unuttum bi dahaki gidişe sorcam inşallah, hemen takılıyor mu korse sezaryende sonra acaba
Allah Allah canım ya.. Senin minik beklemek istemiyor sanırım neden böyle iki de bir sancın başlıyor anlamadım gitti. Çok mu sık geliyor sancın?Kızlar galiba bn bugun akşam doktor yolu görürüm sancılarım yine başladı![]()
Şuan yürüyemiyorum birde bnm ilk bebeğimde erkn doğum ztnAllah Allah canım ya.. Senin minik beklemek istemiyor sanırım neden böyle iki de bir sancın başlıyor anlamadım gitti. Çok mu sık geliyor sancın?
Anladım canım akşama kadar beklemesen mi acaba eşini arasan da gelse mi ? Sen daha iyi bilirsin ama ne olur ne olmaz diye diyorum. İnşallah geçer sancıların da miniğin biraz daha bekler..Şuan yürüyemiyorum birde bnm ilk bebeğimde erkn doğum ztn
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. İnşallah bekler bir 10 gün daha.. Hayırlısı olsun.Kızlar bugün nst sonuçlarım pek iyi çıkmadı doktorum Kanuniye sevketti orda perinatolog inceleyip karar verecekmiş gerek görürse yatışım yapılabilir. Şimdi yoldayım gidiyorum dua edin iyi sonuçlar çıksın 10 gün daha bekleyebilelim![]()
Nst de sancı çıktı taburcu etmiyorlar sadece izin istedim bi yarım saat eve gidebilmek için inşallah izin koparırımAa neden erken yatırdılar ki
İyisiniz değil mi
Kaç çıkıyor sancınızNst de sancı çıktı taburcu etmiyorlar sadece izin istedim bi yarım saat eve gidebilmek için inşallah izin koparırım
bana onlr pek rahat ve kullanisli gibi gelmediŞimdiye kadar en çok aklıma yatan owli oldu canım bedeni de ayarlanabilir ama yine de almadım tabi bekliyorum belki daha iyi bi fikir okurum diye 2 hafta sonra falan artık alırım sanırım![]()
benim 30. haftada 40-50lerde cikti dr gayet iyi dedi yolladi anlamadim bendeBenim kontrolüm vardı 20 den 30 a sancı çıktı bu haftalarda normal heralde de mi
Benim doktorum da normal dedi cnm çok düşükmüş değeri magnezyum Al cnm ben haftası yaklaştı diye magnezyum bıraktım sancı çıktıbenim 30. haftada 40-50lerde cikti dr gayet iyi dedi yolladi anlamadim bende