- 19 Ocak 2020
- 1.511
- 1.911
- 133
- 41
Haklisin canım aradım ama ulaşamadım ama şimdi nane limon içtim sanki ishalim düzeldi gibiAnladım canım bence durma ya doktorunu ara ya da git bir şekilde ulaş doktoruna tedbir amaçlı. Ne olur ne olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin canım aradım ama ulaşamadım ama şimdi nane limon içtim sanki ishalim düzeldi gibiAnladım canım bence durma ya doktorunu ara ya da git bir şekilde ulaş doktoruna tedbir amaçlı. Ne olur ne olmaz.
Anladım canım aman iyi ol zamanımız yaklaştıkça beni bir stres sarıyor son haftalar artık ya. Her şeyden şüpheleniyorum kendi kendime valla bende. İnşallah daha da iyi olursun canım.Haklisin canım aradım ama ulaşamadım ama şimdi nane limon içtim sanki ishalim düzeldi gibi
Tesekkur ederim canım benim Sorma ya ben de aynıyım ha gayret ha gayret diye diye gun sayıyorumAnladım canım aman iyi ol zamanımız yaklaştıkça beni bir stres sarıyor son haftalar artık ya. Her şeyden şüpheleniyorum kendi kendime valla bende. İnşallah daha da iyi olursun canım.
Aynen bende hiç sorma valla hem artık kızımı güzelce kucağıma almak istiyorum hem de deli gibi korkuyorum stres yapıyorum. Şu 20-25 gün de bir geçseydi güzelce.. Yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doğum şeklim biraz daha netleşecek. Ondan da korkuyorum...Tesekkur ederim canım benim Sorma ya ben de aynıyım ha gayret ha gayret diye diye gun sayıyorum
Bizim de sürprizARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
@Sezenrifat 17 Kasım
@anreb3232 23 Kasım
@elf21 23 Kasım
@btl2 26 Kasım
@Faoc 27 Kasım
B Bluangl B Bluangl 10 Aralık
A acemianne92 sürpriz
Forever07 sürpriz
Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
@esinsema sürpriz
@Pinokyo1905 sürpriz
@Ftm009 sürpriz
35 ten sonra nasıl dönmüş ki çok şaşırdım. Baş aşağı dönebiliyorlar ama o haftadan sonra baş yukarı biraz zor. Kafa daha ağır çünküKızlar şuan 36+3 haftalık oldk 35 haftalıkken gittigmde bebegin başı aşağı dönmüş demişti 36. Haftada gittigimde tekrar yukarı dönmüş kafası sizce doğuma kadr tekrar aşağı döner mı.. ilk doğumum normaldi bunuda normal istiyorum hayrlisiyla ama korkuyorum dönmezse diye
Ben vermedim kızımda canım. Emiyordu 1 haftada geçti sarılığı. Zaten yüzü hafif Sarartmıştı 1 haftalık kontrolde doktor sarılığı yok dedi tahlil falan da yapmamıştı.Kizlar sarılık olmasın diye mama mi verecekseniz.sarilik olmayan bebek az oluyor sanırım.
Aynen öyle benim ilk oğlum 3980 kg doğdu ama kuveze girdi ilk gün beslenmedi ve inliyorduDoktorumun söylediği 2500 - 4000 kilo olan bebekte bizim için aynı dedi 4000 kilo doğan bebekte küveze girebilir dedi önceden bende takıyodum çünkü ama doktorun açıklamaları beni rahatlattı zayıfta olsa kiloluda olsa küveze girme ihtimali aynıymış kafana takma rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Bende sürekli açık saç geziyorum bende çok sıkıldım kendimi böyle görmektenSeni çok iyi anlıyorum kuzum bende sürekli at kuyruğu şeklinde geziyorum bende sıkıldım :))
Hiç sorma ya. Adam da sıkılcak bu halimden yakında :)Bende sürekli açık saç geziyorum bende çok sıkıldım kendimi böyle görmekten![]()
saol canım allah razı olsunMaşallah 36 haftaya göre boyu da kilosu da süper Rüya kızımızın Rabbim nazarlardan korusun![]()
amin canım inşalaaahhh darısı başınızaHey.masallah kız sen manken doğurmuşsunSağlıkla büyüsün kuzucuk
Sirkeli suyla temizligi yap canım etkiliyo şuan zaten herkes de çok o akıntı her akıntı efeksiyon değil bence benimde bu sıra oluyo dün idrar tahlili de verdim her şey temiz yinede oluyo onun dışında peçete ben kendimi alistirdim sürekli iç çamaşırı değiştirmekten ziyadeBenim de enfeksiyon geçmiyor bir türlü. Fitil kullandım iki gün geçti yine aynen devam. İç çamaşırı değiştirmekten bıktım![]()
Ağrın nasıl oldu cnm . Benim de ara ara kaşıklarıma vuruyor . Vajina da hafif batma baskı gibi oluyo. Nişan gelmedikten sonra doğum başlamaz mı . Yarın tekrar kontrolüm varSirkeli suyla temizligi yap canım etkiliyo şuan zaten herkes de çok o akıntı her akıntı efeksiyon değil bence benimde bu sıra oluyo dün idrar tahlili de verdim her şey temiz yinede oluyo onun dışında peçete ben kendimi alistirdim sürekli iç çamaşırı değiştirmekten ziyade
Çok güzel gerçektenBen şu keçeden yapılanları çok beğeniyorum çok tatlı duruyolar
Canım benimde aynı şekilde oluyo ama ben kapali çift taraflı fıtık ameliyatliyim içten dikislerime kafası baskı yaptığından böyle yoğun hissediyomusum yoksa dün iki kez nst ye girdim sonra idrar verdim her şey temiz çıktı. Doktorun dediği bebek agirlastikca daha da sancı hissedeceksim Nişan yada su olmadığı sürece bunlar normalmiş bu haftalarda ağrı esiginede bağlı işte biraz ama bakıyorum bı çok kişi zaten bunu yasiyomus. Bebekle ilgili hiç bi sıkıntı yok dedi bana ayın sonu tekrar kontrolüm varAğrın nasıl oldu cnm . Benim de ara ara kaşıklarıma vuruyor . Vajina da hafif batma baskı gibi oluyo. Nişan gelmedikten sonra doğum başlamaz mı . Yarın tekrar kontrolüm var
Çok geçmiş olsun cnm inşaallah azalırvCanım benimde aynı şekilde oluyo ama ben kapali çift taraflı fıtık ameliyatliyim içten dikislerime kafası baskı yaptığından böyle yoğun hissediyomusum yoksa dün iki kez nst ye girdim sonra idrar verdim her şey temiz çıktı. Doktorun dediği bebek agirlastikca daha da sancı hissedeceksim Nişan yada su olmadığı sürece bunlar normalmiş bu haftalarda ağrı esiginede bağlı işte biraz ama bakıyorum bı çok kişi zaten bunu yasiyomus. Bebekle ilgili hiç bi sıkıntı yok dedi bana ayın sonu tekrar kontrolüm var
Ayrıca dün mesela komşum doğum yaptı biz çok şaşırdık saati sasmiyo normalde 18 ne sezaryan günü vermişlerdi dün sabaha karşı direk suyu gelmis yoğun bı sekilde ambulans çağırmamislar 37 haftaliktiAğrın nasıl oldu cnm . Benim de ara ara kaşıklarıma vuruyor . Vajina da hafif batma baskı gibi oluyo. Nişan gelmedikten sonra doğum başlamaz mı . Yarın tekrar kontrolüm var
Belli olmuyor demekki cnm. Şimdi normal doğum mu yapmış oldu komşunAyrıca dün mesela komşum doğum yaptı biz çok şaşırdık saati sasmiyo normalde 18 ne sezaryan günü vermişlerdi dün sabaha karşı direk suyu gelmis yoğun bı sekilde ambulans çağırmamislar 37 haftalikti
Pişik kremini hastane vermişti şimdilik onu koyduk çantaya diğerleri için sadece şampuan kullanmayı düşünüyorum losyon yağ gerek görmüyorum sonuçta hepsi kimyasalPişik kremi bepanthol, diğer ürünleri dalin aldım şimdilik![]()