- 4 Nisan 2015
- 3.051
- 5.437
- 358
- 42
Eşim hastanede cnm. Geçen gün baktım çok halsiz ayakta duramıyor. Ambulans cagirdim. Ama su an daha iyi. Serum falan yiyip kendine geliyor :) yoksa evde kendi kendine iyilesemeyecekSevindim cnm eşin daha iyi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim hastanede cnm. Geçen gün baktım çok halsiz ayakta duramıyor. Ambulans cagirdim. Ama su an daha iyi. Serum falan yiyip kendine geliyor :) yoksa evde kendi kendine iyilesemeyecekSevindim cnm eşin daha iyi mi
Çok geçmiş olsun inşaallah daha iyi olurEşim hastanede cnm. Geçen gün baktım çok halsiz ayakta duramıyor. Ambulans cagirdim. Ama su an daha iyi. Serum falan yiyip kendine geliyor :) yoksa evde kendi kendine iyilesemeyecek
Insallah cnm sagol. 2 gun oncesine gore daha iyiÇok geçmiş olsun inşaallah daha iyi olur
Geçmiş olsun canım mecbur iç içe olunuyo geçirmeyen kalmayacak diyolar griple de karisacakmis çok sıkıntılı bı durumdur inşallah cikmaz Allah yardımcınız olsun dikkat et kendineoldu canim gecen gun annemlerde teyzem kuzenlerim falan hep beraber yemek yemistik esim calisiyor o ise gitti insallah covid degildir vicdanim hic rahat etmez yoksa
Çok Geçmiş olsun iyi düşün iyi şeyler olsun aklına kötüyü getirme bebeğinde etkilenir sendeninsallah canim o suruntu testini yaptirirken burnum falan kanadi canim acidi zaten sinirlerim bozulmustu agliyorum surekli canim cok sikkin![]()
Ay bana da yapmışlardı. Acitmadılar ama fena gıdıklandim. Çok geçmiş olsun cnm.insallah canim o suruntu testini yaptirirken burnum falan kanadi canim acidi zaten sinirlerim bozulmustu agliyorum surekli canim cok sikkin![]()
evet ya ne zaman geçecek bugünlerimiz geri koyabilsem koycam hamileyken ne iyiymişimBizde 3 günlük olduk ama aynı durumdayız, sürekli uyuyor memeyi zor tutturuyorum 2 çekiyor sonra uyumaya devam ediyor. Emzirirken baya uğraştırıyor cimcime![]()
bebeğin sadece 1 saat uyumasına mğsade ediyorum saat başı uyandırıyorum canım benim kızım işin, tedavisi gördü sarılıktan dolayı nerdeyse 6 gün hastanede yattık toplamda e haliyle bakamadım kebdşme dikişlerim enfeksiyon kaptı hergğn pansuman yapılıyo şimdilik düzelmeye basladı süt yapsın diye pek bile içemiyorum tekim çünki çocukla evle anca ilgileniyorum pompayada ihtiyaç duydum bikaç gğn önce aldım yeterince emmiyo bende sağıp veriyorum kuzuma 2.bebeğim,ama unutmuşum zorluğu gece gündüz kavramı yok bizdeBebek uyuyunca sende uyu dinlen canım işte vücut kendini toparlasın, göbek düştü müağrıların ne durumda, sütün yetiyor mu pompaya ihtiyaç duydun mu, özel bi şey içiyor musunuz süt yapsın diye fırsatınız oldukça anlatın işte doğum yapanlar meraktayız
biz tecrübesizler olarak.
Benim bebegim de genel olarak çok hareketli değil zaten iki gundur biraz azdı hareketleri. Bugün biraz daha arttı mesela günden güne farklı olabilir dedi doktorum.MaşallahBenim de yarın kontrolüm var, bende iyi haberler alırım inşallah. Bebeğin hareketleri birqz azaldı gibi tedirgin oluyorum
Evet inşallah 1 hafta daha dursa iyi olacak.Maşallah size beklesin daha azıcık bebeğin az daha büyüsün
Maaşallah bebislerimize2020 ARALIK BEBEKLERİ
ben o bandaja para verip aldım eczaneden öylece dikip yollamışlar odaya yıkanabilirsin dediler 3.gün yıkandım ama dikişte şişmeler kötü , kokulu sıvı bazı yerlerinde açılma oldu keske yıkanmasaydım o bandajı aldım geçen öyle yıkandımYapıştırma nasıl oluyor bilmiyorum ama estetik dikiş denenden yaptılar galiba şeffaf bandajla kapalı şuan. Benim de çok ani oldu sezaryene alınmam, öncesinde hiç sorup öğrenme fırsatım olmadı. Pazartesi günü kontrolüm var orda kontrol edecek doktor dikişlerimi. Bana bandaj su geçirmez değiştirmene gerek yok bu şekilde duş alabilirsin dediler. Bende acıyor zaten diye cesaret edemiyorum dokunup bakmaya
Maşallah canım oğlunaBu arada bebek 2300 gr 45 cm cikti iyiymis. Nst 70lere kadar dayandi magnezyum yazdi doktor
bah hele bah bah en üstte benim cimcimem var altınharflerle yazılmış hey yavrum hey rüya yazan klavyene parmaklarına sağlık2020 ARALIK BEBEKLERİ
Biraz sancin cikmis ama gunde 7-8 kereye kadar onemli degil dediMaşallah canım oğluna
Peki 70 sancı normal mi acaba sadece magnezyum mu verdi bişey demedi mi?
Ben de bilmiyorum gerçi kaça kadar normal kaçtan sonrası fazla![]()
allah yardımcınız olsun canım ya ne kadar zor bi dönemden geçiyoruz offf rabbim şifa versin inşallaholdu canim gecen gun annemlerde teyzem kuzenlerim falan hep beraber yemek yemistik esim calisiyor o ise gitti insallah covid degildir vicdanim hic rahat etmez yoksa
amin canim sagolallah yardımcınız olsun canım ya ne kadar zor bi dönemden geçiyoruz offf rabbim şifa versin inşallah
Oy kıyamam ben o meleğebebeğin sadece 1 saat uyumasına mğsade ediyorum saat başı uyandırıyorum canım benim kızım işin, tedavisi gördü sarılıktan dolayı nerdeyse 6 gün hastanede yattık toplamda e haliyle bakamadım kebdşme dikişlerim enfeksiyon kaptı hergğn pansuman yapılıyo şimdilik düzelmeye basladı süt yapsın diye pek bile içemiyorum tekim çünki çocukla evle anca ilgileniyorum pompayada ihtiyaç duydum bikaç gğn önce aldım yeterince emmiyo bende sağıp veriyorum kuzuma 2.bebeğim,ama unutmuşum zorluğu gece gündüz kavramı yok bizde![]()